De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediƫnten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we pastinaaksoep met krokante parmaham. Dit is een herhaling van 6 september 2017.

Bron: MAX

Meer Afleveringen van Kook mee met MAX

Nederland 1

Kook mee met MAX

Een quiche is een ideaal gerecht om alles wat u lekker vindt samen te laten komen. Omdat het aspergeseizoen weer van start is gegaan, maakt Mounir een quiche met asperges en gerookte kip. 

Nederland 1

Kook mee met MAX

Een dag geen vlees of vis, daar is niets mis mee. Een goede vervanger is dan tempeh. Tempeh heeft van zichzelf niet veel smaak, maar het neemt makkelijk de smaak van het gerecht aan. Sandra marineert de tempeh in hoisinsaus en ... 

Nederland 1

Kook mee met MAX

Een stoof klinkt al snel als een stoofpotje dat heel lang op het vuur moet staan. Maar deze niet, want de runderreepjes zijn snel gaar. Het vlees moet alleen maar even stoven om extra smaak te krijgen en zodat de linzen kunnen ... 

Nederland 1

Kook mee met MAX

Groene spaghetti betekent in dit geval niet letterlijk groen, maar groen gekleurd door de groene ingrediĆ«nten. Sandra mengt een avocado-saus en courgette door de spaghetti, waardoor het gerecht prachtig groen kleurt. 

Nederland 1

Kook mee met MAX

Soms hoeft een gerecht helemaal niet ingewikkeld te zijn, om toch heerlijk te smaken. Dit is zo'n gerecht. Met een paar eenvoudige toevoegingen, maakt Mounir van savooiekool uit de wok een heerlijk gerecht. 

Nederland 1

Kook mee met MAX

Kibbeling van de visboer op de markt, we hebben het waarschijnlijk allemaal wel eens gegeten. Maar er gaat niets boven eigen gemaakte kibbeling. En dat lijkt ingewikkeld, maar dat is het niet. Het knapperige korstje krijgt u do ... 

Nederland 1

Kook mee met MAX

Spruitjes groeien in de 'oksels' van de spruitkool. Ze komen oorspronkelijk uit het Middellandse Zeegebied. Bij ons is het vooral een wintergroente want ze kunnen goed tegen de vorst. Mounir maakt van de spruitjes een spruitjes ... 

Nederland 1

Kook mee met MAX

Kool, kool, en nog eens kool. Het is aan het einde van de winter en begin van de lente nog steeds de ultieme seizoensgroente. Sandra combineert de savooiekool met pastinaak en penne. Doe er een beetje geraspte kaas er overheen ...