Zijn vrouwen in onze maatschappij de mannen niet allang gepasseerd? Rob en Joep testen beide geslachten op efficiƫntie, werkgeheugen, opmerkzaamheid, stiptheid en sociaal gevoel. En wie vangt eigenlijk het best een baby?

Bron: VARA, NTR en BNN

Meer Afleveringen van Het Instituut

Nederland 1

Het Instituut

Krijg je een groep mensen zover dat ze vrijwillig hele nare teksten meezingen? Wat is de beste manier om samen te brainstormen? En hoe klop je mensen het meeste geld uit hun zak? 

Nederland 1

Het Instituut

Kunnen mooie mensen bepaalde dingen beter dan lelijke mensen? Of kunnen lelijke mensen het juist beter omdat zij altijd veel harder hun best moeten doen? En wat is de beste plek voor een eerste date: in de kroeg of op een hangb ... 

Nederland 1

Het Instituut

Worden we minder bang voor terroristen als we samen zingen? Na welke muziek vertrouw je een messenwerper? En wat is eigenlijk de snelste manier om je oortje te ontwarren? 

Nederland 1

Het Instituut

Als je voor een dubbeltje geboren bent, hoe kun je dan een kwartje worden? Heeft toejuichen zin als je hard moet fietsen? Ga je slechter darten als je wordt uitgescholden? En wat is eigenlijk het Henkjan-Smits-effect? 

Nederland 1

Het Instituut

Zijn vrouwen in onze maatschappij de mannen niet allang gepasseerd? Rob en Joep testen beide geslachten op efficiĆ«ntie, werkgeheugen, opmerkzaamheid, stiptheid en sociaal gevoel. En wie vangt eigenlijk het best een baby? 

Nederland 1

Het Instituut

Wat is de ultieme leugendetector? Is martelen wel zinvol als je de waarheid wilt achterhalen? En wat is eigenlijk De Slettentest? 

Nederland 1

Het Instituut

Groepsgedrag. Krijg je een groep mensen zover dat ze vrijwillig hele nare teksten meezingen? Wat is de beste manier om samen te brainstormen? En hoe klop je mensen het meeste geld uit hun zak? 

Nederland 1

Het Instituut

Zijn mooie mensen ook beter in andere dingen? Of zijn lelijke mensen juist beter omdat die altijd veel harder hun best moeten doen? En wat is de beste plek voor een eerste date: in de kroeg of op een hangbrug?