The Black Box

Amerikaanse dramaserie over de gerenommeerde neurologe Catherine Black. In het medisch centrum 'The Cube' behandelt ze met haar team uitzonderlijke hersenaandoeningen. Catherine lijdt zelf aan een bipolaire stoornis, die ze angstvallig geheimhoudt voor haar collega's. De enige die van Catherines ziekte op de hoogte is, is haar psychiater, Helen Hartramph.

Een 16-jarig meisje heeft na een zomerkamp opeens spraakproblemen. Haar moeder denkt dat ze hersenvliesontsteking heeft, maar het blijkt veel ernstiger te zijn. Een motorrijder is ervan overtuigd dat hij enkele weken eerder bij een verkeersongeluk om het leven is gekomen. Esme gaat aan de slag in Wills restaurant en praat haar mond voorbij.

Bron: RTL8

Meer Afleveringen van The Black Box

RTL 8

The Black Box

Na haar zenuwinstorting probeert Catherine de draad weer op te pakken. Haar baan komt op het spel te staan. De biologische vader van Esme heeft een beenmergtransplantatie nodig. Esme kan zijn leven redden, maar dan komt ze er w ... 

RTL 8

The Black Box

Catherine krijgt last van hallucinaties. Psychiater Hartramph vermoedt dat ze haar medicatie moet aanpassen, maar Catherine is eigenwijs. Bickman durft niet meer te opereren en gaat in therapie. 

RTL 8

The Black Box

Tijdens een operatie treedt een complicatie op. Ian moet razendsnel werken om zijn patiĆ«nt te redden. Catherine laat haar broer weten dat ze Will de waarheid over Esme heeft verteld. Ze maakt het uit met Will. 

RTL 8

The Black Box

Een 16-jarig meisje heeft na een zomerkamp opeens spraakproblemen. Haar moeder denkt dat ze hersenvliesontsteking heeft, maar het blijkt veel ernstiger te zijn. Een motorrijder is ervan overtuigd dat hij enkele weken eerder bij ... 

RTL 8

The Black Box

Catherine bestudeert de effecten van muziek op het menselijk brein. Een saxofonist heeft last van trillende handen en een man die is getroffen door de bliksem wil opeens viool leren spelen. Bickman heeft een verrassend voorstel ... 

RTL 8

The Black Box

Een jongeman meldt zich bij The Cube met hoofdpijn, hallucinaties en oncontroleerbare gevoelens. De artsen ontdekken dat hij levensgevaarlijk is. Catherine vertelt haar psychiater dat ze weer is vreemdgegaan. 

RTL 8

The Black Box

Catherine behandelt een visagist die kleurenblind is geworden na een beroerte. Bickman probeert het leven te redden van een journalist die per ongeluk is geraakt door een kogel. Catherine ontmoet Wills ouders. 

RTL 8

The Black Box

De vader van Catherine, een jazzpianist, is in de stad voor een optreden. Will probeert Delilah van zich af te schudden. Catherine behandelt een veteraan die heftige fantoompijnen heeft.