SpangaS

Dagelijkse jeugdsoap over een groep leerlingen van het Spangalis College.

Dylan verwacht een belangrijk telefoontje van opa. Maud wil onafhankelijk nieuws maken. Daarom wil ze een schoolkrant beginnen. Hoe reageert Otis op Elza's vraag of hij verliefd is op Leroy?

Bron: NCRV

Meer Afleveringen van SpangaS

Nederland 3

SpangaS

Het is tijd voor het grote eindfeest op de Campus, een avond vol liefde, afscheid en oude bekenden. Is Damstra blij met de verrassing? Gaat het uit tussen Maxima en JJ? Wat voelt Daan echt voor Noah? 

Nederland 3

SpangaS

Het lukt Damstra maar niet om te vertellen dat hij vertrekt. Arya en Kat protesteren tegen de 'king en queen' verkiezing, Olivier probeert juist alles te leren over de 'prom'. Noor wordt verrast. 

Nederland 3

SpangaS

De kandidaten voor de promking en -queen verkiezing promoten zichzelf in de Wake-up Call. Lesley confronteert Wies en haar pleegvader. JJ vertelt Maxima dat hij niet naar het schoolfeest komt. 

Nederland 3

SpangaS

Lesley hoort dat het slecht gaat met Wies, maar dan doet die een ontdekking. Sami ontmaskert de dader van de posterzaak. Meneer Damstra wordt emotioneel na een compliment over zijn docentschap. 

Nederland 3

SpangaS

Na vijftien jaar SpangaS komt er een eind aan Nederlands langstlopende jeugddramaserie. De acteurs van SpangaS nemen in deze video afscheid van de kijkers. 

Nederland 3

SpangaS

JJ en Maxima komen er niet uit: blijven ze een setje als JJ voor een andere school kiest? Ryan verzint een top afscheidscadeau voor Damstra. Noah en Sami zijn de dader in de posterzaak op het spoor. 

Nederland 3

SpangaS

Hoezo is opeens een date verplicht voor het schoolfeest? Wie zit daarachter? Sami verdenkt Gioia en Noah vermoedt Kat, want die vindt hij sowieso al superirritant. 

Nederland 3

SpangaS

Gioia wil een typisch Amerikaans schoolfeest, Olivier ziet hier niks in. Maxima mist JJ en zoekt afleiding. Het lukt Damstra maar niet om de leerlingen te vertellen dat hij vertrekt.