Steffy begeleidt de modellen van Forrester op de catwalk bij een repetitie voor de komende modeshow van Intimates. Terwijl Zoe herinneringen ophaalt aan haar relatie met Xander, verrast hij Emma met een romantisch huisje aan het strand.

Bron: RTL8

Meer Afleveringen van The Bold & The Beautiful

RTL 8

The Bold & The Beautiful

Thomas raakt ge├»rriteerd als Hope maar door blijft praten tegen Douglas over hun huwelijksreis. Een onverwachte persoon geeft Liam opzienbarende informatie over zijn dochter, Beth. 

RTL 8

The Bold & The Beautiful

Flo onthult Zoe dat Thomas haar met de dood heeft bedreigd als ze de waarheid over Beth vertelt. Terwijl hij luistert naar Steffy, blijft Liam proberen de puzzelstukjes op hun plek te leggen. 

RTL 8

The Bold & The Beautiful

Steffy ziet hoe Liam de adoptiepapieren doorkijkt. Hij wil dat ze vertelt hoe het precies zit met baby Phoebe. Hope wordt onzeker als Thomas zijn plannen voor de thuisblijfvakantie onthult. 

RTL 8

The Bold & The Beautiful

Flo onthult per ongeluk een cruciaal feitje uit haar verleden. Wyatt schrikt hier flink van. Hope voelt zich nog steeds incompleet zonder haar baby, Beth. Brooke troost haar. 

RTL 8

The Bold & The Beautiful

Douglas is onder druk gezet door zijn vader en moedigt Hope aan om de nacht met Thomas door te brengen. Liam is vastberaden de waarheid te ontdekken en wil weten wat Thomas en Flo voor hem verbergen. Hij smeekt Wyatt om hem te ... 

RTL 8

The Bold & The Beautiful

Hope denk na over haar volgende stap als Phoebe tijdens de bruiloft het uitspreken van de beloften verstoort. Liam maakt zich zorgen als hij een priv├ęgesprek tussen Thomas en Flo opvangt. 

RTL 8

The Bold & The Beautiful

Liam en Thomas kibbelen over waarom Hope nog niet is verschenen. Zoe raakt in paniek als een dronken Flo meldt dat ze nog steeds tijd hebben om de bruiloft te stoppen en de waarheid te vertellen over baby Beth. 

RTL 8

The Bold & The Beautiful

Thomas waarschuwt Ridge. Hij moet Brooke tegenhouden om zijn plannen te verstoren. Terwijl vrienden en familie samenkomen voor de ceremonie, denkt Hope na over haar opties.