The Secret Life of Dogs

In deze documentaire worden de modernste filmtechnieken gebruikt om 'onder de vacht' van onze dierbare metgezellen te komen, en meer te weten te komen over hun superzintuigen, gedrag en hun trouw.

Honden zijn een stuk slimmer dan we denken. Ze hebben het buitengewone vermogen om menselijke emoties te kunnen lezen en met ons te communiceren. Ze zijn niet voor niets onze favoriete viervoeters, maar sommige honden hebben een wel héél bijzondere gave.

Bron: NTR

Meer Afleveringen van The Secret Life of Dogs

Nederland 1

The Secret Life of Dogs

Het DNA van honden komt voor meer dan 99% overeen met dat van de grijze wolf. Hoewel ze overeenkomsten hebben, zijn ze nauwelijks te vergelijken. Dit is te danken aan een aantal bijzondere kenmerken. 

Nederland 1

The Secret Life of Dogs

Er zijn wereldwijd inmiddels meer dan vierhonderd hondenrassen bekend, elk ras met zijn eigen fascinerende en vaak mysterieuze geschiedenis. Onze trouwe viervoeters kunnen hun superzintuigen en enthousiasme gebruiken om ons te ... 

Nederland 1

The Secret Life of Dogs

Honden zijn een stuk slimmer dan we denken. Ze hebben het buitengewone vermogen om menselijke emoties te kunnen lezen en met ons te communiceren. Ze zijn niet voor niets onze favoriete viervoeters, maar sommige honden hebben ee ...