Het stoven van vlees of vis neemt normaal gesproken een behoorlijke tijd in beslag. Die tijd is nodig om alle smaken tot zijn recht te laten komen. Mounir heeft een 'snelle' stoof bedacht, met makreel. Hij serveert er gebakken krieltjes en boerenkool bij.

Bron: MAX

Meer Afleveringen van Kook mee met MAX

Nederland 1

Kook mee met MAX

De paprika is hartstikke gezond en zit vol vitamine C. U kunt hem ook op verschillende manieren eten. Rauw, door de salade, in stukjes door een gerecht, maar hij is ook smakelijk om te vullen. Sandra vult de paprika met linzen ... 

Nederland 1

Kook mee met MAX

Deze soep is makkelijk te maken en staat zo op tafel. Ideaal als je niet veel zin hebt om uitgebreid te koken en ook niet al te veel wilt eten, hoewel de soep goed vult door de kabeljauw en garnalen. Mounir serveert bij de viss ... 

Nederland 1

Kook mee met MAX

Af en toe is pizza heerlijk. En met wat je erop doet, kun je eindeloos variĆ«ren. In plaats van pizzadeeg (of bladerdeeg) is een pizza van Turks brood ook nog eens erg makkelijk en snel te bereiden. Sandra maakt een pizza van T ... 

Nederland 1

Kook mee met MAX

Dat een hamburger alleen uit vlees bestaat, is al lang niet meer zo. Er zijn verschillende variaties om een heerlijke vegetarische burger te maken. Zoals deze van Mounir van linzen. De havermout en het ei zorgen dat de linzen b ... 

Nederland 1

Kook mee met MAX

Paksoi is een koolsoort, maar wel een zachte koolsoort. Dat wil zeggen dat het snel gaar is en zelfs rauw gegeten kan worden. Het is een knapperige groente die vooral in Aziatische gerechten goed tot zijn recht komt door de fri ... 

Nederland 1

Kook mee met MAX

Risotto maken kost tijd en geduld. Maar hoe meer de risotto zich verzadigd met de bouillon, hoe lekkerder het wordt. Gebruik een pan met een dikke bodem en zet het vuur niet te hoog. Dan kan het langzaam garen en op smaak komen ... 

Nederland 1

Kook mee met MAX

Tabouleh komt uit de Libanese keuken. Het is een salade met een aantal basis ingrediĆ«nten zoals bulgur, tomaat en peterselie. De dressing bestaat doorgaans uit olijfolie met citroensap, maar u kunt er natuurlijk eindeloos mee ... 

Nederland 1

Kook mee met MAX

Zuurkool klinkt als echte winterkost. Maar dat u veel meer kunt met zuurkool, blijkt uit dit recept. Mounir maakt zuurkoolwraps met lamsballetjes en hummus. Wraps met een oosters tintje.