Kibbeling van de visboer op de markt, we hebben het waarschijnlijk allemaal wel eens gegeten. Maar er gaat niets boven eigen gemaakte kibbeling. En dat lijkt ingewikkeld, maar dat is het niet. Het knapperige korstje krijgt u door een eenvoudig beslag met ei, bloem en melk. Sandra serveert de zelfgemaakte kibbeling met puree en groene groenten.

Bron: MAX

Meer Afleveringen van Kook mee met MAX

Nederland 1

Kook mee met MAX

Mounir maakt een pastasalade met tonijn en peultjes. 

Nederland 1

Kook mee met MAX

Sandra maakt rabarbersalade met geitenkaas en aardbeien. 

Nederland 1

Kook mee met MAX

Mounir maakt noedels met teriyaki-kip en snijbonen. 

Nederland 1

Kook mee met MAX

Sandra maakt meiraap-kabbeljauwcurry. 

Nederland 1

Kook mee met MAX

Mounir maakt Mexicaanse burgers met zoete aardappelfriet. 

Nederland 1

Kook mee met MAX

Vandaag maakt Sandra een gevulde paprika met linzen, gestoofde prei en rijst. 

Nederland 1

Kook mee met MAX

Mounir maakt een snelle vissoep met ciabatta. 

Nederland 1

Kook mee met MAX

Sandra maakt een pizza van Turks brood en doet er onder andere tomaat, courgette, salami en mozzarella op.