Dichtbij komen wil deze psycholoog en net als iedereen goedmaken wat ooit misging. Zijn kinderwonden onderzoekt hij sinds kort in het theater. Een nachtzoen van David Blom.

Bron: IKON

Meer Afleveringen van De Nachtzoen

Nederland 2

De Nachtzoen

Schrijver Ameline Ansu verloor op jonge leeftijd haar beide ouders. Door het gemis en de rouw volledig te omarmen deed ze wijsheden op die ze graag met anderen deelt. 

Nederland 2

De Nachtzoen

Met een warm hart kijkt deze dansdocent terug op de nachtelijke gesprekken met zijn geliefde moeder. Nu is ze aan de andere kant van de sterren. Een nachtzoen van Ennio Drost. 

Nederland 2

De Nachtzoen

Een wonderbaarlijke ervaring in de nacht leerde deze museumdirecteur dat er misschien meer is tussen hemel en aarde. Een nachtzoen van Marieke van Schijndel. 

Nederland 2

De Nachtzoen

Voor Miranda Terpstra-van de Kerk zijn alle manieren waarop we van elkaar verschillen zeker geen probleem. Ze wil de kerk tot een plek maken waar iedereen op eigen wijze mag bloeien. 

Nederland 2

De Nachtzoen

Als kind vertoefde Steye van Dam het liefst in zelfbedachte werelden, tot ongenoegen van de leerkracht. Uiteindelijk vond hij als spreker werk waarin zijn eigen, soms absurde, gedachtewereld centraal staat. 

Nederland 2

De Nachtzoen

Dansdocent Ennio Drost plukt overal zijn inspiratie vandaan. Vogels, vlinders, liederen, teksten, muziek. Geen uitdaging gaat hij uit de weg, ook vannacht niet. 

Nederland 2

De Nachtzoen

Op een donkere dag maakte verhalenverteller Leon Giesen iets mee dat hem inzicht gaf in de overweldigende kracht van de kosmos. Het leverde hem een troostende gedachte op. 

Nederland 2

De Nachtzoen

Nanobioloog Cees Dekker blijkt liefde te koesteren voor po√ęzie en legt ons op bed met een van zijn meest dierbare gedichtjes.