Dat een hamburger alleen uit vlees bestaat, is al lang niet meer zo. Er zijn verschillende variaties om een heerlijke vegetarische burger te maken. Zoals deze van Mounir van linzen. De havermout en het ei zorgen dat de linzen binden. Mounir serveert bij de linzenburgers gestoofde snijbonen en notenrijst.

Bron: MAX

Meer Afleveringen van Kook mee met MAX

Nederland 1

Kook mee met MAX

Mounir maakt Aziatische andijvie. 

Nederland 1

Kook mee met MAX

Sandra maakt penne met aubergine en worstsaus. 

Nederland 1

Kook mee met MAX

Mounir maakt Thaise kippensoep met courgettes en naanbrood. 

Nederland 1

Kook mee met MAX

Sandra maakt aspergerisotto met garnalen. 

Nederland 1

Kook mee met MAX

Mounir maakt een rodekoolsalade met ovenaardappels en met panko gebakken camembert. 

Nederland 1

Kook mee met MAX

Sandra maakt een snelle stroganoff met magere varkenslappen. 

Nederland 1

Kook mee met MAX

Mounir maakt Chinese tomatensoep met omelet-reepjes. 

Nederland 1

Kook mee met MAX

Sandra maakt kip-kerrie met snijbonen en zoete aardappelpannenkoekjes.