De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediƫnten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken we lamskebab met venkeltzatziki. Kebab betekent letterlijk gebakken vlees en wordt gemaakt van of lams-, kalfs- of kippenvlees. Mounir gebruikt lamsgehakt en brengt het op smaak met kaneel-, komijn- en paprikapoeder. De tzatziki maakt hij niet traditioneel met komkommer, maar met venkel.

Bron: MAX

Meer Afleveringen van Kook mee met MAX

Nederland 1

Kook mee met MAX

Mounir maakt Mexicaanse burgers met zoete aardappelfriet. 

Nederland 1

Kook mee met MAX

Vandaag maakt Sandra een gevulde paprika met linzen, gestoofde prei en rijst. 

Nederland 1

Kook mee met MAX

Mounir maakt een snelle vissoep met ciabatta. 

Nederland 1

Kook mee met MAX

Sandra maakt een pizza van Turks brood en doet er onder andere tomaat, courgette, salami en mozzarella op. 

Nederland 1

Kook mee met MAX

Mounir maakt linzenburgers met gestoofde snijbonen. 

Nederland 1

Kook mee met MAX

Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand mee bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. 

Nederland 1

Kook mee met MAX

Mounir maakt spinazierisotto met gebakken champignons en raapstelen. 

Nederland 1

Kook mee met MAX

Sandra maakt een kruidige tabouleh met sardines.