Below the Surface

Drie zwaargewapende mannen kapen een metrostel met vijftien gijzelaars in Kopenhagen. De antiterreureenheid van de politie, onder leiding van Philip Nørgaard, schiet in actie.

Er lijkt een terroristische moslimorganisatie achter de ontvoering van June te zitten, waarop de Deense antiterreureenheid TTF wordt ingeschakeld. Philip Nørgaard bevindt zich aan boord van de Zweedse veerboot, waar June aan haar ontvoerders is ontsnapt. Ze schuwen geen enkel middel om haar te vinden, en Nørgaard beseft dat het lot van June, de passagiers en de bemanning in zijn handen ligt.

Bron: KRO-NCRV

Meer Afleveringen van Below the Surface

Nederland 1

Below the Surface

Wanneer SP en Simon eindelijk de telefoon van June op het spoor komen, begint een race tegen de klok om te voorkomen dat de terroristen de compromitterende beelden in handen krijgen. Ondertussen koerst de veerboot af op de kust ... 

Nederland 1

Below the Surface

Bij een speciale politie-actie om de ontvoerders van June uit te schakelen, vallen er meerdere slachtoffers. De frustratie bij de ontvoerders loopt hoog op, en het leven van June hangt aan een zijden draadje. Als de terroristen ... 

Nederland 1

Below the Surface

Er lijkt een terroristische moslimorganisatie achter de ontvoering van June te zitten, waarop de Deense antiterreureenheid TTF wordt ingeschakeld. Philip Nørgaard bevindt zich aan boord van de Zweedse veerboot, waar June aan h ... 

Nederland 1

Below the Surface

Als een jonge Syriëstrijdster na haar terugkeer in Denemarken belangrijke informatie aan Philip doorspeelt, kan hij niet anders dan op onderzoek uitgaan. Al snel blijkt dat het leven van vele Deense burgers op het spel staat e ... 

Nederland 1

Below the Surface

Philip ontdekt de identiteit van de gijzelnemer en schrikt van zijn eigen betrokkenheid in de zaak. Er is ook een bijzondere rol weggelegd voor Naja. 

Nederland 1

Below the Surface

Het team krijgt meer duidelijkheid over de identiteit van de gijzelnemer. Naja heeft twijfels over haar inzamelactie, tot ze Jonas, de zoon van een van de gijzelaars, ontmoet. 

Nederland 1

Below the Surface

Er ontstaat paniek bij de gijzelaars en ze overwegen actie te ondernemen. Ondertussen vermoeden Philip en Louisa dat de muur vol foto's van Philip niet zomaar een grondige voorbereiding is. 

Nederland 1

Below the Surface

Wanneer er nog een gijzelaar wordt vermoord, schakelt de politie een versnelling hoger. Het onderzoek leidt hen naar bronnen in het Deense leger. Is dit een doorbraak?