Joris wil helemaal niet daten met meisjes. Filiz vraagt zich af of Maud wel aan haar kant staat. Jip gaat een battle aan met Teun. Dylan heeft het moeilijk. Moet hij het echt uitmaken met Jackie?

Bron: NCRV

Meer Afleveringen van SpangaS

Nederland 3

SpangaS

Joris ontmoet een leuk meisje op het feest. Elza en Luna laten aan iedereen zien dat ze verliefd zijn. Mo opent het tafelvoetbaltoernooi. Damstra heeft nieuws: Kan het Spangalis blijven bestaan? 

Nederland 3

SpangaS

Elza en Luna leggen hun ruzie bij. Damstra kan het plan van Mo's vader niet geloven. Jackie mag misschien naar het schoolfeest. Dylan neemt een besluit. Gaat hij bij zijn moeder en Theo wonen? 

Nederland 3

SpangaS

Otis regelt een date voor Elza en Luna. Jackie krijgt foto's van haar vrienden. Hester wil dat Dylan bij haar komt wonen. Wil Dylan dat ook? 

Nederland 3

SpangaS

Damstra bezoekt Jackie in het ziekenhuis. Luna wil niet slecht behandeld worden door Elza. Wil Joris nu nog wel met Maud praten? 

Nederland 3

SpangaS

Elza weet niet of ze verliefd is op Luna. Aldert betrapt Mo en Filiz in het OLC. Joris verklaart Maud de liefde. Vindt Maud hem ook leuk? 

Nederland 3

SpangaS

Dylan wijkt niet van de zijde van Jackie totdat hij wordt weggestuurd. Mo vraagt zijn vader om hulp: Kan hij de school helpen redden? 

Nederland 3

SpangaS

Jip wil niet laten merken dat hij Noor erg gaat missen. Dylan is de hele dag bij Jackie. Otis houdt Luna en Elza in de gaten. Stalkt hij ze? 

Nederland 3

SpangaS

De brand heeft de bovenste verdieping van het Spangalis verwoest. Jackie voelt zich schuldig. Joris probeert Maud te veroveren. Lukt dit?