Amy Allen is een wanhopige maar ambitieuze verslaggeefster. Ze probeert aan te tonen dat het A-Team wel degelijk bestaat en mensen helpt. Als ze de mannen heeft opgespoord, huurt ze hen in om haar collega Al Massey te vinden. Deze is spoorloos verdwenen in Mexico.

Bron: RTL7

Meer Afleveringen van The A-Team

RTL 7

The A-Team

Stockwell wordt ontvoerd door een voormalige collega die het foute pad is opgegaan. Het A-Team heeft achttien uur om hem te vinden, anders krijgen ze geen kwijtschelding van hun straf. 

RTL 7

The A-Team

In opdracht van generaal Stockwell probeert het A-Team drie Amerikanen uit San Marcus te redden. 

RTL 7

The A-Team

Het A-Team gebruikt een American football-wedstrijd als dekmantel om een oorlogswetenschapper uit Oost-Duitsland te smokkelen. 

RTL 7

The A-Team

Generaal Stockwell bemoeit zich met de plannen van Murdock en Frankie om het A-Team vrij te krijgen, voordat ze geëxecuteerd worden. 

RTL 7

The A-Team

Het A-Team wordt aangeklaagd voor de dood van kolonel Samuel Morrison en het beroven van de Nationale Bank van Hanoi. Vreemd genoeg denkt men dat Murdock geen deel uitmaakt van het A-Team. 

RTL 7

The A-Team

Het A-Team wordt gechanteerd door de gepensioneerde generaal Stockwell. Stockwell ontvoert Hannibal en dreigt hem aan te klagen, als het A-Team er niet voor zorgt dat een groep ontvoerde mensen wordt bevrijd. Josh Curtis en kol ... 

RTL 7

The A-Team

Generaal Fulbright weet het A-Team achter de tralies te krijgen, maar biedt hun aan om onder strafvervolging uit te komen. Hij wil dat ze met hem meegaan naar Vietnam. Maar hij heeft een geheime agenda: hij wil op zoek naar een ... 

RTL 7

The A-Team

Het A-Team ontdekt dat een doodgewaande leider van een criminele bende benzinepomhouders afperst.