Hillary

Portret van Hillary Rodham Clinton, hoe zij één van de meest bewonderde én verguisde vrouwen ter wereld werd. Regisseur Nanette Burstein kreeg ongekende toegang tot de Amerikaanse voormalige presidentsvrouw, senator, staatssecretaris en presidentskandidaat en maakte een opmerkelijk portret van Hillary's leven en carrière. Bevat exclusieve interviews met Hillary zelf, met echtgenoot Bill, met vrienden en journalisten en laat nooit eerder vertoonde campagnebeelden uit 2016 zien. Burstein bevraagt ook nauwgezet Hillary's bondgenoten en politieke tegenstanders.

Na twee termijnen als First Lady bereidt Hillary zich voor om presidentskandidaat te kunnen worden. Deze aflevering volgt de voor- en tegenspoed die Hillary ondervindt op weg van senator naar presidentskandidaat en uiteindelijk naar de laatste dagen van de verkiezingen van 2016.

Bron: VPRO

Meer Afleveringen van Hillary

Nederland 1

Hillary

Na twee termijnen als First Lady bereidt Hillary zich voor om presidentskandidaat te kunnen worden. Deze aflevering volgt de voor- en tegenspoed die Hillary ondervindt op weg van senator naar presidentskandidaat en uiteindelijk ... 

Nederland 1

Hillary

Na grote tegenslagen in Washington neemt Hillary Clinton een nieuwe identiteit aan als internationaal voorvechtster van vrouwenrechten, maar ze worstelt ook met het meest pijnlijke moment in haar huwelijk: de Monica Lewinsky-af ... 

Nederland 1

Hillary

Hillary Clinton maakt in de jaren negentig haar debuut op het nationale politieke toneel en transformeert tot First Lady van de Verenigde Staten. 

Nederland 1

Hillary

Het verhaal van Hillary Clintons eerste politieke transformatie: van een jonge republikein tot de iconische First Lady van Arkansas.