Overtijd en de Sekszusjes

Themaprogramma over abortus rondom de documentaire Overtijd van Tessa Louise Pope over drie jonge vrouwen die een zwangerschap hebben beëindigd. Met een voor- en nagesprek door de Sekszusjes.

Themaprogramma over abortus rondom de documentaire Overtijd van Tessa Louise Pope over drie jonge vrouwen die een zwangerschap hebben beëindigd. Met een voor- en nagesprek door de Sekszusjes. In de intieme interviewfilm vertellen drie jonge vrouwen over de impact van de complexe keuze voor abortus. Over de twijfels, de schaamte en hoe deze ervaring een rol speelt in hun leven nu. In het voor- en nagesprek ontvangen de Sekszusjes, Krista en Marcelle Arriëns, de regisseur van de documentaire en (ervarings)deskundigen. Waarom is abortus, nog steeds, een taboe? Waarom blijft het zo moeilijk om erover te praten in Nederland? En hoe kunnen we er wél over praten?

Bron: VPRO

Meer Afleveringen van Overtijd en de Sekszusjes

Nederland 1

Overtijd en de Sekszusjes

Themaprogramma over abortus rondom de documentaire Overtijd van Tessa Louise Pope over drie jonge vrouwen die een zwangerschap hebben beëindigd. Met een voor- en nagesprek door de Sekszusjes. In de intieme interviewfilm vertel ...