Sterrenshow

Gigantische showproductie van en rond Willem Ruis vanuit een grote tent. Met gasten en diverse spelletjes met drie koppels.

Showprogramma uit 1985, gepresenteerd door Willem Ruis, vanuit een circustent in Waalwijk, waarin kandidaten een hartewens in vervulling zien gaan en onderling om diverse prijzen strijden. Voice-over: Pierre van Ostade. Het programma wordt diverse malen onderbroken voor een loterij t.b.v. Humanitas. Deze aflevering zijn de sterren en cijfers reeds bekend omdat het programma te laat begon.

Bron: BNNVARA

Meer Afleveringen van Sterrenshow

Nederland 1

Sterrenshow

Showprogramma uit 1985, gepresenteerd door Willem Ruis, vanuit een circustent in Goes, waarin kandidaten een hartewens in vervulling zien gaan en onderling om diverse prijzen strijden. Voice-over: Pierre van Ostade. Het program ... 

Nederland 1

Sterrenshow

Showprogramma uit 1985, gepresenteerd door Willem Ruis, vanuit een circustent in Waalwijk, waarin kandidaten een hartewens in vervulling zien gaan en onderling om diverse prijzen strijden. Voice-over: Pierre van Ostade. Het pro ... 

Nederland 1

Sterrenshow

Vanuit een circustent in Zwijndrecht presenteert Willem Ruis een showprogramma met diverse artiesten. Aan het spelgedeelte is een loterij verbonden, waarvan de baten bestemd zijn voor Humanitas. 

Nederland 1

Sterrenshow

Showprogramma met artiesten, spelletjes en een loterij (t.b.v. Humanitas). In 1984 een live-uitzending vanuit de circustent te Geleen. Presentatie Willem Ruis, commentaar Pierre van Ostade, ballet Penney de Jager.