All Stars (serie)

Leden van een Nederlands elftal spelen al samen sinds ze kleine jongens waren. Nu ze in de twintig zijn, hebben ze allemaal hun eigen "volwassen" problemen. Met hun 500e wedstrijd in aantocht is, nemen persoonlijke zaken bijna al hun tijd in beslag.

De WK-finale Nederland-Engeland wordt gespeeld in de Amsterdam ArenA. De jongens van Swift Boys zetten alles op alles om aan kaartjes te komen. Dan blijkt dat hun vriendinnen met een prijsvraag kaartjes voor de skybox hebben gewonnen.

Bron: BNNVARA

Meer Afleveringen van All Stars (serie)

Nederland 1

All Stars (serie)

Als de jongens van Swift Boys erachter komen dat Mark en Roos gaan trouwen, organiseren ze een vrijgezellenavond voor Mark. Hun vriendinnen krijgen hier lucht van en besluiten de rollen om te draaien. 

Nederland 1

All Stars (serie)

Als Mark voor de zoveelste keer is vreemdgegaan, gaat Roos in de tegenaanval: ze weet een afspraakje te versieren met een wel heel beroemde voetballer. 

Nederland 1

All Stars (serie)

De WK-finale Nederland-Engeland wordt gespeeld in de Amsterdam ArenA. De jongens van Swift Boys zetten alles op alles om aan kaartjes te komen. Dan blijkt dat hun vriendinnen met een prijsvraag kaartjes voor de skybox hebben ge ... 

Nederland 1

All Stars (serie)

Bram is eindelijk verliefd. Zijn ploeggenoten staan erop om zijn nieuwe vriend te ontmoeten. Ze willen kijken of hij wel goed genoeg is voor hun Bram. Hij blijkt erg goed te zijn. Misschien wel iets té goed. 

Nederland 1

All Stars (serie)

Een neef van Johnny komt invallen. De jongen blijkt een criminele achtergrond te hebben en is erg gewelddadig. Tot overmaat van ramp wil hij helemaal niet meer weg uit het elftal. Paul herontdekt zijn 'roots' en probeert met wi ... 

Nederland 1

All Stars (serie)

Er zijn bestuursverkiezingen. De jongens van Swift Boys willen de voorzitter een hak zetten en stellen Peter tegenkandidaat voor het voorzitterschap. Peter neemt zijn verkiezing een beetje te serieus. 

Nederland 1

All Stars (serie)

Mark moet op de baby passen, omdat Roos een weekend weg is. Precies het weekend dat de jongens van Swift Boys hun degradatiewedstrijd spelen tegen de Poldervogels. Mark moet kiezen. 

Nederland 1

All Stars (serie)

Het spel van de jongens van Swift Boys wordt in een paginagroot artikel genadeloos afgekraakt. De voorzitter daagt de journalist uit om zelf eens een wedstrijd mee te voetballen. Ondertussen zit Willem in een seksuele identitei ...