Bacalaureat

Chirurg Romeo Aldea heeft zijn dochter opgevoed met het idee dat ze ooit in het buitenland een beter leven zal gaan opbouwen. Een krachtige en universele studie over de uitdagingen van het ouderschap.

Chirurg Romeo Aldea heeft zijn dochter Eliza opgevoed met het idee dat ze ooit in het buitenland zou gaan studeren om elders een beter leven te kunnen opbouwen. Op haar achttiende heeft Eliza een beurs op zak om psychologie te studeren in Engeland. Ze moet enkel nog haar diploma middelbaar onderwijs halen - een formaliteit voor een uitstekende studente als zij. Maar de dag voor haar eindexamens zet een dramatische gebeurtenis Eliza's toekomst op de helling. Romeo staat nu voor een fundamentele beslissing. Er zijn manieren om het probleem op te lossen, maar die ondermijnen alle principes waarmee hij zijn dochter heeft opgevoed.

Bron: NTR

Meer Afleveringen van Bacalaureat

Nederland 1

Bacalaureat

Chirurg Romeo Aldea heeft zijn dochter Eliza opgevoed met het idee dat ze ooit in het buitenland zou gaan studeren om elders een beter leven te kunnen opbouwen. Op haar achttiende heeft Eliza een beurs op zak om psychologie te ...