Super Caribou

Animatieserie. Welkom in het prachtige stadje Windhoek met zijn mooie stadhuis, het postkantoor, het café en de bushalte. De grappige inwoners van Windhoek halen de vreemdste capriolen uit. Gelukkig waakt onze held, superkariboe Jeremy, over het stadje als Superman over Metropolis.

Gerard en Billy-Bob krijgen ruzie vanwege tomatensap. Uiteindelijk zien ze de waarde van hun vriendschap in, wordt alles weer 'normaal' en bekvechten ze vrolijk verder.

Bron: RTL7

Meer Afleveringen van Super Caribou

RTL 7

Super Caribou

Volgens het boek van Margreet moet je de grote Choo Choo nadoen om geluk te krijgen. Jeremy is allergisch voor kikkers, waardoor hij veel moet niezen. Daardoor denkt iedereen dat hij die grote Choo Choo is. Het hele dorp imitee ... 

RTL 7

Super Caribou

De knuffels van iedereen zijn gestolen. Wie heeft het gedaan? En waarom? 

RTL 7

Super Caribou

Het is weer tijd voor het jaarlijkse windfestival. Maar Jeremy vindt veiligheid zo belangrijk, dat het een saaie bedoening lijkt te worden. 

RTL 7

Super Caribou

Jeremy doet de was, en Ronnie steelt zijn superpak, waardoor iedereen denkt dat Ronnie Jeremy is. Niemand herkent Jeremy meer en iedereen denkt dat 'die toerist in zijn gekke pyjama' niet helemaal honderd procent is. 

RTL 7

Super Caribou

Perry de bok komt zijn nieuwe videoclip opnemen in Windheuvel en kiest Gisele uit als zijn tegenspeelster. Daar wordt Jeremy jaloers van. Hij kan zich niet inhouden. 

RTL 7

Super Caribou

Onbeantwoorde liefde doet pijn en daarom wordt liefde verboden in Windheuvel. Maar de situatie loopt volledig uit de hand als Christine zich ontpopt als een soort Hitler. Daar steken Jeremy en zijn vriendjes een stokje voor. 

RTL 7

Super Caribou

Er is niets te doen in Windheuvel, en Jeremy voelt zich totaal overbodig als superheld. 

RTL 7

Super Caribou

De bomen in het bos worden vernield. Iedereen denkt dat het Bernard is. Maar dan blijkt dat Gisele ook een superheld is, die kungfu beoefent om stoom af te blazen en daarbij de bomen vernielt.