Super Caribou Gemist?

Animatieserie. Welkom in het prachtige stadje Windhoek met zijn mooie stadhuis, het postkantoor, het café en de bushalte. De grappige inwoners van Windhoek halen de vreemdste capriolen uit. Gelukkig waakt onze held, superkariboe Jeremy, over het stadje als Superman over Metropolis.

RTL 7

Super Caribou

HenriĆ«tte zit helemaal in haar boek, waardoor brieven verkeerd bezorgd worden. Meneer Martin wil daarom een andere postbode. HenriĆ«tte zit in zak en as. 

RTL 7

Super Caribou

Jeremy zit met een probleem: hij moet of Albert of Martin teleurstellen. Dat durft hij niet van persoon tot persoon te zeggen. Francis vindt een telefoon uit waardoor Jeremy ze niet rechtstreeks hoeft te spreken. Maar dat loopt ... 

RTL 7

Super Caribou

Perry de bok heeft een liedje geschreven voor Gisele. Jeremy besluit om een nog mooier liedje voor haar te schrijven. 

RTL 7

Super Caribou

Jeremy wint de prijs voor superheld van de week. Hij krijgt alle aandacht in de krant. Jeremy weet van niets, waardoor iedereen denkt dat hij naast zijn schoenen loopt. 

RTL 7

Super Caribou

Jeremy's sneeuwschoenen hebben een opknapbeurt gekregen. Het is Sint Martins Dag en Martin heeft robots voor iedereen laten maken. Door een kortsluiting tussen de sneeuwschoenen van Jeremy en de robots van Martin, regent het fr ... 

RTL 7

Super Caribou

Christine vindt de inwoners van Windheuvel lui en ongezond. Ze organiseert een marathon, maar niet iedereen heeft daar zin in. 

RTL 7

Super Caribou

Jeremy is verkouden en steekt iedereen aan. Perry de bok en de mooie hinden komen optreden om de herfst in te luiden. Jeremy wil voorkomen dat zij ook verkouden worden, maar helaas... 

RTL 7

Super Caribou

Ronnie is een waaghals en probeert met zijn stunts indruk te maken op Bridget. Jeremy waarschuwt hem om geen gevaarlijke dingen te doen, omdat hij anders gewond raakt. 

RTL 7

Super Caribou

Margreet hoort gegrom in het bos en denkt dat er een monster is, want dat staat in haar boek. In werkelijkheid is het Jeremy, die zingend en gorgelend zijn tanden aan het poetsen is. 

RTL 7

Super Caribou

Het is Valentijnsdag en er is een mysterieuze brievenschrijver in het dorp... 

RTL 7

Super Caribou

In Windheuvel wordt het windfestival gevierd. Maar er staat geen wind. Jeremy helpt de inwoners van Windheuvel, maar dat gaat ten koste van zijn picknick met Gisele. 

RTL 7

Super Caribou

Christine introduceert jam jam groentedag, omdat iedereen vrij ongezond eet. Maar zelf lijkt ze het niet heel serieus te nemen, en dat zorgt voor onrust in Windheuvel. 

RTL 7

Super Caribou

Bridget gebruikt ingewikkelde woorden in de krant. Iedereen interpreteert ze anders. Maar zodra ze de woorden leren kennen, is het helemaal niet meer zo ingewikkeld. 

RTL 7

Super Caribou

Gerard en Billy-Bob krijgen ruzie vanwege tomatensap. Uiteindelijk zien ze de waarde van hun vriendschap in, wordt alles weer 'normaal' en bekvechten ze vrolijk verder. 

RTL 7

Super Caribou

Bernard wil leren fietsen. Maar omdat hij zo onhandig is, gaat dat niet al te best. 

RTL 7

Super Caribou

Bernard wordt ook een superheld, maar dat blijkt in de praktijk niet heel goed te werken. 

RTL 7

Super Caribou

Gerard de egel is jarig maar vindt niets leuk. Jeremy gaat met iedereen op zoek naar het perfecte verjaardagscadeau. 

RTL 7

Super Caribou

De knuffels van iedereen zijn gestolen. Wie heeft het gedaan? En waarom? 

RTL 7

Super Caribou

Er is niets te doen in Windheuvel, en Jeremy voelt zich totaal overbodig als superheld. 

RTL 7

Super Caribou

Omdat hij twee botsingen veroorzaakt, krijgt Jeremy vliegangst. Albert helpt hem er overheen te komen. 

RTL 7

Super Caribou

Bernard is jarig en de dorpsgenoten hebben een reuze betonnen hazelnoot voor Bernard laten maken. Helaas denkt Bernard dat hij echt is. Hoe vertel je dat dat niet zo is. 

RTL 7

Super Caribou

Gisele wil graag dat Jeremy zijn masker afdoet en zijn echte ik laat zien. Jeremy vindt dat heel spannend. 

RTL 7

Super Caribou

Windheuvel is op zoek naar een nieuw volkslied. De meningen zijn verdeeld, en Jeremy vind het lastig om partij te kiezen. 

RTL 7

Super Caribou

Aangezien Ronnie iedere keer het standbeeld van de burgemeester vernielt, verzint Francis standbeelden van rubber. Die stuiteren helaas dwars door het stadje heen, dus Jeremy moet de boel onder controle brengen.