Super Caribou Gemist?

Animatieserie. Welkom in het prachtige stadje Windhoek met zijn mooie stadhuis, het postkantoor, het café en de bushalte. De grappige inwoners van Windhoek halen de vreemdste capriolen uit. Gelukkig waakt onze held, superkariboe Jeremy, over het stadje als Superman over Metropolis.

RTL 7

Super Caribou

Volgens het boek van Margreet moet je de grote Choo Choo nadoen om geluk te krijgen. Jeremy is allergisch voor kikkers, waardoor hij veel moet niezen. Daardoor denkt iedereen dat hij die grote Choo Choo is. Het hele dorp imitee ... 

RTL 7

Super Caribou

De knuffels van iedereen zijn gestolen. Wie heeft het gedaan? En waarom? 

RTL 7

Super Caribou

Het is weer tijd voor het jaarlijkse windfestival. Maar Jeremy vindt veiligheid zo belangrijk, dat het een saaie bedoening lijkt te worden. 

RTL 7

Super Caribou

Jeremy doet de was, en Ronnie steelt zijn superpak, waardoor iedereen denkt dat Ronnie Jeremy is. Niemand herkent Jeremy meer en iedereen denkt dat 'die toerist in zijn gekke pyjama' niet helemaal honderd procent is. 

RTL 7

Super Caribou

Perry de bok komt zijn nieuwe videoclip opnemen in Windheuvel en kiest Gisele uit als zijn tegenspeelster. Daar wordt Jeremy jaloers van. Hij kan zich niet inhouden. 

RTL 7

Super Caribou

Onbeantwoorde liefde doet pijn en daarom wordt liefde verboden in Windheuvel. Maar de situatie loopt volledig uit de hand als Christine zich ontpopt als een soort Hitler. Daar steken Jeremy en zijn vriendjes een stokje voor. 

RTL 7

Super Caribou

Er is niets te doen in Windheuvel, en Jeremy voelt zich totaal overbodig als superheld. 

RTL 7

Super Caribou

De bomen in het bos worden vernield. Iedereen denkt dat het Bernard is. Maar dan blijkt dat Gisele ook een superheld is, die kungfu beoefent om stoom af te blazen en daarbij de bomen vernielt. 

RTL 7

Super Caribou

Om te ontspannen moet meneer Martin gaan hinkelen van dokter mol. Maar dat gaat zo hard dat heel Windheuvel op zijn grondvesten beeft. Iedereen denkt dat het een aardbeving is en ze besluiten Windheuvel te evacueren. 

RTL 7

Super Caribou

Tijdens de Windheuvel Spelen wil Christine alleen maar winnen. De rest van de inwoners willen haar laten zien dat meedoen belangrijker is dan winnen. 

RTL 7

Super Caribou

Bernard heeft een bril nodig. Daardoor krijgt hij veel aandacht. Maar hij leert dat het niet gaat om de buitenkant, maar om wie je werkelijk bent. 

RTL 7

Super Caribou

Rosalie heeft een tros ballonnen verkeerd bezorgd gekregen. Om ze toch kwijt te kunnen, wordt de dag van de complimentjes in het leven geroepen. Billy-Bob vindt dat erg ingewikkeld en omdat hij de spiraal van haat veroorzaakt, ... 

RTL 7

Super Caribou

Jeremy doet zijn sneeuwschoenen verkeerd om aan. En daarmee komt zijn date met Gisele in gevaar. Maar gelukkig komt het altijd weer goed met Jeremy. 

RTL 7

Super Caribou

Iedereen in Windheuvel heeft de hik, behalve Jeremy. Hij moet ervoor zorgen dat iedereen verlost wordt van de hik. 

RTL 7

Super Caribou

Er zit een verkeersdrempel in het nieuwe dorpsplein. Jeremy probeert die met man en macht weg te halen, tegen de orders van meneer Martin in. 

RTL 7

Super Caribou

Meneer Martin, Christine en Rosalie willen alle bomen in het bos kappen om papieren vliegtuigjes te produceren in de fabriek. Daar steekt Jeremy een stokje voor. 

RTL 7

Super Caribou

Bernard is er helemaal klaar mee dat hij steeds als klein en schattig wordt gezien. Hij vertrekt richting het hele enge bos om daar een leven in het wild te gaan leiden. 

RTL 7

Super Caribou

Perry de bok en de mooie hinden hebben ruzie en zijn uit elkaar. Zowel Perry als de hinden zijn geïnteresseerd in Bernard om hun act te versterken. 

RTL 7

Super Caribou

Jeremy, Albert en meneer Martin willen gaan vissen en krijgen een gesynchroniseerd horloge van Francis om op tijd te komen. Omdat ze alle drie knoeien met de tijd, raken ze in de war en wordt het een rotzooitje. 

RTL 7

Super Caribou

Meneer Martin is voor de zoveelste keer aan het mopperen. Er wordt een plannetje bedacht om hem te laten stoppen met mopperen. 

RTL 7

Super Caribou

Jeremy's cape is zo oud dat hij niet meer te repareren valt. Hij zal afscheid moeten nemen van zijn cape, maar dat vindt hij erg lastig. 

RTL 7

Super Caribou

Jeremy en Gisele vieren een jubileum. Ze hebben zeven maanden geleden 'ik hou van je' tegen elkaar gezegd. Maar Jeremy kan geen geschikt cadeau bedenken voor Gisele, en Giseles cadeau wordt gestolen. 

RTL 7

Super Caribou

Jeremy leert van Bernard hoe je een 'echte' superheld moet zijn, maar dat kost hem bijna zijn relatie met Gisele. 

RTL 7

Super Caribou

Op een morgen is meneer Martin zijn snor kwijt. Die is weggeblazen. Maar de snor bezit krachten, en Martin wil hem zo snel mogelijk weer terug. Samen met Henriëtte gaat hij op zoek. 

RTL 7

Super Caribou

Om het concert van Perry de bok te kunnen betalen tijdens het Windfestival, wordt er een vlooienmarkt georganiseerd. Maar Rosalie is zo krenterig, dat ze niet meedoet. Daar steekt het dorp een stokje voor. 

RTL 7

Super Caribou

Albert houdt zijn winterslaap, maar Jeremy kan niet wachten tot hij wakker wordt. Hij probeert op alle mogelijke manieren Albert wakker te maken. 

RTL 7

Super Caribou

Ronnie vernielt iedere keer het standbeeld van de burgemeester. Maar Jeremy denkt dat het niet de schuld is van Ronnie. Hij gaat op onderzoek uit. 

RTL 7

Super Caribou

Ronnie is een waaghals en probeert met zijn stunts indruk te maken op Bridget. Jeremy waarschuwt hem om geen gevaarlijke dingen te doen, omdat hij anders gewond raakt. 

RTL 7

Super Caribou

Jeremy is verkouden en steekt iedereen aan. Perry de bok en de mooie hinden komen optreden om de herfst in te luiden. Jeremy wil voorkomen dat zij ook verkouden worden, maar helaas... 

RTL 7

Super Caribou

Bridget gebruikt ingewikkelde woorden in de krant. Iedereen interpreteert ze anders. Maar zodra ze de woorden leren kennen, is het helemaal niet meer zo ingewikkeld. 

RTL 7

Super Caribou

Gerard en Billy-Bob krijgen ruzie vanwege tomatensap. Uiteindelijk zien ze de waarde van hun vriendschap in, wordt alles weer 'normaal' en bekvechten ze vrolijk verder. 

RTL 7

Super Caribou

Bernard wil leren fietsen. Maar omdat hij zo onhandig is, gaat dat niet al te best. 

RTL 7

Super Caribou

Bernard wordt ook een superheld, maar dat blijkt in de praktijk niet heel goed te werken. 

RTL 7

Super Caribou

Gerard de egel is jarig maar vindt niets leuk. Jeremy gaat met iedereen op zoek naar het perfecte verjaardagscadeau. 

RTL 7

Super Caribou

Omdat hij twee botsingen veroorzaakt, krijgt Jeremy vliegangst. Albert helpt hem er overheen te komen. 

RTL 7

Super Caribou

Bernard is jarig en de dorpsgenoten hebben een reuze betonnen hazelnoot voor Bernard laten maken. Helaas denkt Bernard dat hij echt is. Hoe vertel je dat dat niet zo is. 

RTL 7

Super Caribou

Gisele wil graag dat Jeremy zijn masker afdoet en zijn echte ik laat zien. Jeremy vindt dat heel spannend. 

RTL 7

Super Caribou

Windheuvel is op zoek naar een nieuw volkslied. De meningen zijn verdeeld, en Jeremy vind het lastig om partij te kiezen. 

RTL 7

Super Caribou

Aangezien Ronnie iedere keer het standbeeld van de burgemeester vernielt, verzint Francis standbeelden van rubber. Die stuiteren helaas dwars door het stadje heen, dus Jeremy moet de boel onder controle brengen. 

RTL 7

Super Caribou

Henriëtte zit helemaal in haar boek, waardoor brieven verkeerd bezorgd worden. Meneer Martin wil daarom een andere postbode. Henriëtte zit in zak en as.