Bridget gebruikt ingewikkelde woorden in de krant. Iedereen interpreteert ze anders. Maar zodra ze de woorden leren kennen, is het helemaal niet meer zo ingewikkeld.

Bron: RTL7

Meer Afleveringen van Super Caribou

RTL 7

Super Caribou

Perry de bok heeft een liedje geschreven voor Gisele. Jeremy besluit om een nog mooier liedje voor haar te schrijven. 

RTL 7

Super Caribou

Jeremy wint de prijs voor superheld van de week. Hij krijgt alle aandacht in de krant. Jeremy weet van niets, waardoor iedereen denkt dat hij naast zijn schoenen loopt. 

RTL 7

Super Caribou

Jeremy's sneeuwschoenen hebben een opknapbeurt gekregen. Het is Sint Martins Dag en Martin heeft robots voor iedereen laten maken. Door een kortsluiting tussen de sneeuwschoenen van Jeremy en de robots van Martin, regent het fr ... 

RTL 7

Super Caribou

Christine vindt de inwoners van Windheuvel lui en ongezond. Ze organiseert een marathon, maar niet iedereen heeft daar zin in. 

RTL 7

Super Caribou

Jeremy is verkouden en steekt iedereen aan. Perry de bok en de mooie hinden komen optreden om de herfst in te luiden. Jeremy wil voorkomen dat zij ook verkouden worden, maar helaas... 

RTL 7

Super Caribou

Ronnie is een waaghals en probeert met zijn stunts indruk te maken op Bridget. Jeremy waarschuwt hem om geen gevaarlijke dingen te doen, omdat hij anders gewond raakt. 

RTL 7

Super Caribou

Margreet hoort gegrom in het bos en denkt dat er een monster is, want dat staat in haar boek. In werkelijkheid is het Jeremy, die zingend en gorgelend zijn tanden aan het poetsen is. 

RTL 7

Super Caribou

Het is Valentijnsdag en er is een mysterieuze brievenschrijver in het dorp...