Onze boerderij in Europa

Een aantal Boer Zoekt Vrouw-stellen reizen per camper door ons omringende landen. Op zoek naar inspiratie bij boerenbedrijven die onze boeren al een stap voor zijn om erachter te komen hoe ze verder moeten.

Texelse schapenboer Jan en Rianne gaan in Denemarken onder meer meedraaien in het gezin van Sjaak en Jacqueline die vier jaar geleden de stap hebben gezet om te emigreren en daar nu een bedrijf met 220 melkkoeien runnen. Jan worstelt om boer te blijven in Nederland. Is het leven van de Deense boeren voor hem aantrekkelijker?

Bron: KRONCRV

Meer Afleveringen van Onze boerderij in Europa

Nederland 1

Onze boerderij in Europa

Boer Martin en Wilma gaan in Zwitserland op stap met de Nederlandse Vivianne. Zij verliet 25 jaar geleden het Limburgse land en melkt nu koeien op haar eigen alp. 

Nederland 1

Onze boerderij in Europa

Yvon neemt boerin Agnes en Albert mee naar Anna en Alexander in Duitsland. Zij hebben de grootste kudde Texaanse Longhorns van heel Europa. Is dit ras ook iets voor Agnes? 

Nederland 1

Onze boerderij in Europa

Boer Jos droomde 25 jaar geleden van een carrière in Oost-Duitsland. Hij koos er toen voor om het niet te doen. Nu leggen hij en Dycke hun oor te luisteren bij de drie broers De Vries die de stap wél hebben gezet. Ze runnen a ... 

Nederland 1

Onze boerderij in Europa

Boerin Michelle en Maarten gaan naar melkveehoudster Ingrid in Denemarken. Zij neemt Michelle mee in het vrouwelijk ondernemerschap in een mannenwereld. 

Nederland 1

Onze boerderij in Europa

Boerin Steffi en Roel gaan naar een plek waar ze altijd al naartoe wilden: de grootste paardenfokker van Europa. Steffi's paardenhart slaat volledig op hol. Tussen de olympisch kampioenen ziet Steffi hoe de paarden een prinseli ... 

Nederland 1

Onze boerderij in Europa

Texelse schapenboer Jan en Rianne gaan in Denemarken onder meer meedraaien in het gezin van Sjaak en Jacqueline die vier jaar geleden de stap hebben gezet om te emigreren en daar nu een bedrijf met 220 melkkoeien runnen. Jan wo ...