Brainstorm

Jeugdprogramma over je hersenen en je geest met presentator/testpiloot Janouk Kelderman en hersenwetenschapper Job van den Hurk, also known as THE PROF. Dit nieuwe duo doet allerlei spectaculaire proeven en experimenten. Elke week duiken ze in de fascinerende wereld van het brein. En laten je ontdekken hoe je hersenen en geest werken. In je brein zit meer dan je denkt!

Wat gebeurt er in je hersenen als je last hebt van geheugenverlies? Hoe werkt het autistische superbrein van cabaretier Fabian? Waarom kan je tijd zo verschillend ervaren? En wat doet acteur Willem Voogd om de Braindrone zo lang mogelijk te laten vliegen? Dat en nog veel meer.

Bron: NTR

Meer Afleveringen van Brainstorm

Nederland 1

Brainstorm

Word je geheugen door bewegen beter of juist slechter? Wat gebeurt er als iemand vals wordt beschuldigd? Waarom zijn onze hersenen goed in na-apen? En hoeveel pijn kan het brein verdragen van acteur Tim Haars in The Brain Pain ... 

Nederland 1

Brainstorm

Welke superkrachten hebben mensen met autisme? Zit lenigheid in je spieren of in je hersenen? En hoeveel pijn kan het brein verdragen van actrice Noël van Kleef? Dat en nog veel meer. 

Nederland 1

Brainstorm

Waarom mag niet iedereen te dicht bij je komen? Hoe snel kan je nieuwe vaardigheden leren? Wat is de invloed van het weer op je brein? En hoeveel pijn kan het brein verdragen van presentator Thomas van Luyn? Dat en nog veel meer. 

Nederland 1

Brainstorm

Hoe kun je je angst overwinnen? Wat zijn de superkrachten van iemand met dyslexie? Hoe kies je de beste foto uit van jezelf? En hoeveel pijn kan het brein verdragen van presentatrice Dzifa Kusenuh? Dat en nog veel meer. 

Nederland 1

Brainstorm

Waarom trapt je brein in illusies? Op welke manier kun je stress verminderen? Hoe kiezen criminelen hun slachtoffers uit? En hoeveel pijn kan het brein verdragen van actrice Carré Albers? Dat en nog veel meer. 

Nederland 1

Brainstorm

Terugblik met de meest spectaculaire hersenonderzoeken van het afgelopen seizoen. 

Nederland 1

Brainstorm

Wat doet muziek met lichamelijke prestaties? Waarom zijn games eigenlijk zo verslavend? Hoe snel kunnen je hersenen lezen? Wie wint de Brain Train Challenge? Misschien presentator Tim Senders? Dat en nog veel meer. 

Nederland 1

Brainstorm

Ga je door gamen beter of slechter nadenken? Hoe gaat je brein om met een complottheorie? Wat is een brainfreeze eigenlijk? En wat doet Thomas van Luyn om zich te concentreren? Dat en nog veel meer.