The Underdogs

Er worden drie spelers gevolgd uit het Nederlands waterpolo-mannenteam die op weg zijn naar de Olympische Spelen. Ze vertellen over hun worstelingen en werken naar de allesbeslissende wedstrijd toe.

Drie spelers uit het Nederlands waterpolo-mannenteam worden gevolgd. Eelco, Robin en Bilal zijn op weg naar het Olympisch Kwalificatie Toernooi in februari 2021. Alle drie de spelers hebben hun eigen obstakels die ze moeten zien te overwinnen zodat hun Olympische droom werkelijkheid kan worden. Eelco is momenteel zwaar geblesseerd. Robin moet wennen aan zijn nieuwe positie. Bilal staat aan het begin van zijn carrière. De mannen vertellen over hun worstelingen en obstakels tijdens verschillende trainingen. Ze werken naar de allesbeslissende wedstrijd toe waarmee ze zich wel of niet zullen plaatsen voor de Spelen.

Bron: BNNVARA

Meer Afleveringen van The Underdogs

Nederland 1

The Underdogs

Drie spelers uit het Nederlands waterpolo-mannenteam worden gevolgd. Eelco, Robin en Bilal zijn op weg naar het Olympisch Kwalificatie Toernooi in februari 2021. Alle drie de spelers hebben hun eigen obstakels die ze moeten zie ...