De Smurfen

De belevenissen van alle Smurfen in het Smurfendorp, dat al meer dan 50 jaar bestaat.

Wanneer Brilsmurf kritiek heeft op de kookkunsten van Chef loopt Chef boos weg en komt hij bij de reuzen terecht, voor wie hij moet koken. Maar wanneer ook zij niet tevreden zijn met zijn kookkunsten, beslissen ze om Chef zelf op te eten.

Bron: VARA

Meer Afleveringen van De Smurfen

Nederland 1

De Smurfen

Met Halloween is Bange Smurf opeens in een monster veranderd, en veroorzaakt hij onopzettelijk grote chaos bij de Smurfen. 

Nederland 1

De Smurfen

Als ze gevangengenomen worden, stellen Grote Smurf, Smurfwilgje en Hippe Smurf voor om Gargamel te helpen indruk te maken op zijn moeder. 

Nederland 1

De Smurfen

Grote Smurf is ontsnapt uit de hut van Gargamel en keert terug naar het dorp, maar hij gedraagt zich vreemd. 

Nederland 1

De Smurfen

Dichtersmurf heeft Smurflilie geleerd om te rijmen en krijgt een writer's block wanneer ze hem uitdaagt in een po√ęziebattle. 

Nederland 1

De Smurfen

Gargamel heeft een magische kast in het woud gezet die iedereen opsluit die in de spiegel kijkt. En het meest ironische van al: het is Hippe Smurf die de zware kast terug naar het dorp moet brengen, want al zijn dorpsgenoten zi ... 

Nederland 1

De Smurfen

Na de zoveelste tegenslag krijgen Klungel en Domme Smurf grote ruzie. Ze zweren dat ze nooit meer zullen samenwerken als brandweermannen. Wanneer Smurfin hun plaats inneemt en uitstekend werk levert, worden de twee Smurfen jalo ... 

Nederland 1

De Smurfen

Wanneer Lolsmurf ontdekt dat niemand de Smurfkrant van Reportersmurf leest, wil hij daar verandering in brengen. Hij verzint een smoes om Dichtersmurf een sensationeel (maar super nep) nieuwsverhaal te laten schrijven. Maar al ... 

Nederland 1

De Smurfen

Een gewone Smurf vraagt zich af hoe het voelt om belangrijk te zijn en gerespecteerd te worden. Daarom vraagt hij aan Hippe Smurf om hem een make-over te geven zodat hij er exact hetzelfde uitziet als Grote Smurf.