Zelensky: een president in oorlogstijd

Portret van de Oekraïense president Zelensky. Wie is deze man en waar staat hij voor? Met archiefmateriaal, een interview met Zelensky en actuele beelden.

Portret van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky. Wie is deze man en waar staat hij voor? De documentaire vertelt zijn verhaal, hoe hij zonder politieke ervaring werd verkozen tot president en hoe hij uitgroeide tot internationale held. Daarnaast laat de documentaire zien op welke manier hij social media gebruikt tijdens de oorlog. Miljoenen volgen hem op Twitter en zijn video's op Facebook worden miljoenen keren bekeken. De documentaire beschikt over uitgebreid archiefmateriaal, waaronder een interview met de Oekraïense president uit mei 2021, evenals beelden van de president en Oekraïne in oorlogstijd.

Bron: BNNVARA

Meer Afleveringen van Zelensky: een president in oorlogstijd

Nederland 1

Zelensky: een president in oorlo ...

Portret van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky. Wie is deze man en waar staat hij voor? De documentaire vertelt zijn verhaal, hoe hij zonder politieke ervaring werd verkozen tot president en hoe hij uitgroeide tot inte ...