Beter!

Antoinette Hertsenberg volgt vier inwoners van de volkswijk Voorstad in Deventer. Inwoners van achterstandswijken hebben gemiddeld 14 jaren minder. Hoe komt dat en hoe ingewikkeld is het om dat te veranderen? Inwoners krijgen hulp van huisarts Kees Pricker en leefstijlcoach Meriel Hendriks.

Inwoners van volkswijken hebben gemiddeld 14 gezonde jaren minder. Dat zijn mensen zoals Tony, die 41 jaar is maar al in een scootmobiel rijdt. Of Corina, die kampt met COPD. Vier inwoners van de volkswijk Voorstad in Deventer willen gezonder gaan leven. Hoe ingewikkeld is dat, in deze wijk?

Bron: AVROTROS

Meer Afleveringen van Beter!

Nederland 1

Beter!

Is het gelukt? Haalt Tony fietsend de top van de Holterberg en leert Corina om te gaan met haar longziekte? 

Nederland 1

Beter!

Tony maakt werk van zijn plan de Holterberg op te fietsen en Sevda ervaart veel stress omdat ze moet gaan werken. 

Nederland 1

Beter!

Een uitslaande brand heeft veel impact op Tony en Corina heeft verdriet als het line-dancen moeilijker is dan gedacht. 

Nederland 1

Beter!

Corina ziet 't niet meer zitten, ze wil andere begeleiding. En Jolanda ziet voor het eerst met eigen ogen hoeveel suiker ze eigenlijk binnen krijgt. 

Nederland 1

Beter!

Tony, die zijn ontbijt en lunch altijd overslaat, probeert een bordje havermout naar binnen te krijgen en Sevda gaat koken voor het hele buurthuis. 

Nederland 1

Beter!

Inwoners van volkswijken hebben gemiddeld 14 gezonde jaren minder. Dat zijn mensen zoals Tony, die 41 jaar is maar al in een scootmobiel rijdt. Of Corina, die kampt met COPD. Vier inwoners van de volkswijk Voorstad in Deventer ...