The Bold & The Beautiful

The Bold and the Beautiful is een Amerikaanse soapserie. De serie draait om de families Forrester en Spectra. De soap speelt zich af in Californie, in Los Angeles en wordt in ongeveer 130 landen uitgezonden. In tegenstelling tot de meeste andere Amerikaanse soaps duurt deze inclusief reclame geen uur, maar een half uur waardoor de cast ook niet zo uitgebreid is als bij andere soaps. The Bold and the Beautiful is een van de meest bekeken soaps in de wereld, de productie is vanaf het begin al in handen van het Amerikaanse bedrijf Bell. In de Verenigde Staten wordt The Bold and the Beautiful sinds 1987 uitgezonden door CBS, in Nederland werd de soap tussen 1990 en 2006 uitgezonden door RTL 4, tussen 2006 en 2010 op SBS 6 en vanaf het voorjaar van 2011 op RTL 8, herhalingen op RTL 4. In Vlaanderen is de soap bekend onder de naam Mooi en Meedogenloos en wordt de soap uitgezonden door VT4.

Liam neemt Douglas mee naar Forrester Creations en is van streek als hij de innige samenwerking ziet tussen Thomas en Hope. Sheila is jaloers nadat Deacon bij Brooke is geweest.

Bron: RTL8

Meer Afleveringen van The Bold & The Beautiful

RTL 8

The Bold & The Beautiful

Thomas krijgt een woedeuitbarsting als hij ontdekt dat Douglas de app waarmee je stemmen kunt veranderen, niet van zijn telefoon heeft verwijderd. Brooke confronteert Thomas met zijn bemoeienis met haar huwelijk. Ridge doet Tay ... 

RTL 8

The Bold & The Beautiful

Thomas gaat nog een stapje verder in het manipuleren van Brooke en Ridge. Een vastberaden Brooke onthult een verontrustende theorie aan Hope. 

RTL 8

The Bold & The Beautiful

Hope houdt iets belangrijks geheim voor Liam. Brooke is getergd en diepbedroefd en smeekt Ridge om antwoorden. 

RTL 8

The Bold & The Beautiful

Ridge deelt belangrijk nieuws met de opgetogen Steffy en Thomas. Brooke is verrast door de reden van Carters spontane bezoekje. 

RTL 8

The Bold & The Beautiful

Liam geeft uitleg en biedt Hope excuses aan voor zijn gedrag de laatste tijd. Thomas vergaart nieuwe inzichten over zijn toekomst met Hope. 

RTL 8

The Bold & The Beautiful

Bill haalt herinneringen op met Brooke. Deacon verrast Sheila met een romantische date bij Il Giardino. Hope en Thomas delen een onverwacht moment na de succesvolle modeshow. 

RTL 8

The Bold & The Beautiful

Na de modeshow brengt Eric een toost uit op het succes van Hope en Thomas. Ondertussen is Liam bang dat hij Hope kwijt is. Thomas, Hopen en Douglas beleven samen een mooi moment. 

RTL 8

The Bold & The Beautiful

De modeshow is in volle gang. Wyatt en Bill geven Liam wijze raad, terwijl Hope met Thomas in de spotlights staat.