Socutera

Brengt goede doelen in beeld.

CARE werkt wereldwijd om levens te redden en armoede te overwinnen. CARE ondersteunt mensen op de moeilijkste plekken ter wereld bij het opbouwen van een beter bestaan.

Bron: Socutera

Meer Afleveringen van Socutera

Nederland 1

Socutera

De Hollandsche Molen zet zich als belangenvereniging al sinds 1923 in voor het voortbestaan, malend en draaiend houden van de wind- en watermolens van Nederland. Deze uitzending is gericht op het werven van Molenvrienden. 

Nederland 1

Socutera

World Animal Protection werkt aan een wereld waarin wreedheid tegen dieren niet meer bestaat met (nood)hulp, voorlichting en door te lobbyen voor diervriendelijke wetten en regels. 

Nederland 1

Socutera

De Hollandsche Molen zet zich als belangenvereniging al sinds 1923 in voor het voortbestaan, malend en draaiend houden van de wind- en watermolens van Nederland. 

Nederland 1

Socutera

VSO is een internationale ontwikkelingsorganisatie die werkt in 28 landen in Afrika en AziĆ«. VSO traint en ondersteunt changemakers, mensen die zich verzetten tegen onrecht. 

Nederland 1

Socutera

Bears in Mind zet haar kennis, expertise en financiĆ«le middelen in voor de bescherming van beren en hun leefgebied in het wild en voor beren in gevangenschap. 

Nederland 1

Socutera

Geen kind mag buitengesloten worden door armoede. Nationaal Fonds Kinderhulp helpt hen door dingen zoals een dagje uit, een fiets of een bijdrage aan een opleiding mogelijk te maken. 

Nederland 1

Socutera

Socutera brengt goede doelen in beeld. Dit keer: Fonds Gehandicaptensport, Ronald McDonald Kinderfonds, Plan International Nederland. 

Nederland 1

Socutera

ZOA is er voor slachtoffers van oorlogen en rampen, die zoeken naar troost, een maaltijd en een veilige plek. ZOA biedt duurzame hulp, van noodhulp naar wederopbouw.