Aangehaakt

Deze serie gaat niet over activisten, wappies of boze burgers, maar over de kloof tussen Den Haag en het achterland, daar waar de burgers met hun eigen oplossingen komen. Geen subsidie meer voor het plaatselijke zwembad, dan regelen de dorpsgenoten het zelf. Samen. Aangehaakt.

Wat beïnvloedt het stemgedrag? Electoraal geograaf Josse de Voogd wandelt door buurten en wijken en vertelt wat hem opvalt. De grond waarop iemand woont is medebepalend voor de stembusuitslag. Over politieke scheurlijnen die dwars door Borger-Odoorn lopen.

Bron: WNL

Meer Afleveringen van Aangehaakt

Nederland 1

Aangehaakt

Wat houdt de kiezers bezig? Waar gaat het over in het plaatselijke praathuis. Over politieke scheurlijnen die dwars door Velsen lopen. 

Nederland 1

Aangehaakt

Wat beïnvloedt het stemgedrag? Electoraal geograaf Josse de Voogd wandelt door wijken en buurten en vertelt wat hem opvalt. Wat zeggen bakfietsen, siertegels, muurplanten en aanhangers over de kiezers? Over politieke scheurlij ... 

Nederland 1

Aangehaakt

Wat beïnvloedt het stemgedrag? Electoraal geograaf Josse de Voogd wandelt door buurten en wijken en vertelt wat hem opvalt. De grond waarop iemand woont is medebepalend voor de stembusuitslag. Over politieke scheurlijnen die d ... 

Nederland 1

Aangehaakt

Wat beïnvloedt het stemgedrag? Electoraal geograaf Josse de Voogd gaat op onderzoek in buurten en wijken. Wat zeggen bakfietsen en siertegels over kiezers. Over de politieke scheurlijnen in Arnhem.