Socutera

Brengt goede doelen in beeld.

Socutera brengt goede doelen in beeld. Dit keer: Fonds Gehandicaptensport, Ronald McDonald Kinderfonds, Plan International Nederland.

Bron: Socutera

Meer Afleveringen van Socutera

Nederland 1

Socutera

De Dierenbescherming helpt jaarlijks tienduizenden dieren in nood. Door het hele land staan medewerkers en vrijwilligers dag en nacht klaar om ze te redden, op te vangen en te beschermen. 

Nederland 1

Socutera

Geldersch Landschap & Kasteelen beschermt en beheert al sinds 1929 het Gelders natuur- en cultuurhistorisch erfgoed. Zo houden ze de Gelderse geschiedenis levend. 

Nederland 1

Socutera

De Koninklijke Hondenbescherming komt al 110 jaar op voor de rechten van honden, zorgt voor kennisoverdracht en voor de opvang van oude en kwetsbare honden. 

Nederland 1

Socutera

Het Prinses Beatrix Spierfonds maakt zich sterk voor de genezing van spierziekten. Zij financieren, sturen en stimuleren wetenschappelijk onderzoek naar genezing en behandeling. 

Nederland 1

Socutera

Een kind dat leert, is een kind met kansen. Edukans zet zich in voor kwalitatief goed en veilig onderwijs voor kinderen en jongeren in ontwikkelingslanden. 

Nederland 1

Socutera

Stichting Proefdiervrij gelooft in een toekomst zonder dierproeven. Ze financiert baanbrekend onderzoek en informeert publiek, wetenschappers en studenten over proefdiervrije innovatie. 

Nederland 1

Socutera

Kinderfonds MAMAS steunt de MAMAS van Zuid-Afrika: indrukwekkende vrouwen die opstaan voor kinderen in ernstige armoede. De MAMAS geven dagelijkse zorg, eten en liefde aan al ruim 70.000 kinderen. 

Nederland 1

Socutera

CARE werkt wereldwijd om levens te redden en armoede te overwinnen. CARE ondersteunt mensen op de moeilijkste plekken ter wereld bij het opbouwen van een beter bestaan.