Socutera

Brengt goede doelen in beeld.

Socutera brengt goede doelen in beeld. Dit keer: Fonds Gehandicaptensport, Ronald McDonald Kinderfonds, Plan International Nederland.

Bron: Socutera

Meer Afleveringen van Socutera

Nederland 1

Socutera

Alzheimer Nederland werkt aan een toekomst zonder dementie en aan een beter leven voor mensen met dementie en hun dierbaren. Het aantal mensen met dementie verdubbelt de komende twintig jaar. 

Nederland 1

Socutera

Het Diabetes Fonds werkt aan genezing van diabetes en aan een gezond leven zonder dagelijkse zorgen over diabetes en complicaties. Dit doet het fonds via wetenschappelijk onderzoek en voorlichting. 

Nederland 1

Socutera

Stichting Overleven met Alvleesklierkanker werkt aan het verbeteren van de overlevingskans van patiĆ«nten met alvleesklierkanker, de tweede meest dodelijke vorm van kanker in ons land. 

Nederland 1

Socutera

Stop honger, overwin armoede. Samen met boerengemeenschappen maakt Heifer een einde aan honger en armoede en stimuleren ze een duurzame omgang met het milieu. 

Nederland 1

Socutera

Gewoon mee kunnen blijven doen, ook met reuma. Daar zet de Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland, de landelijke patiĆ«ntenorganisatie voor mensen met reuma, zich samen met jou voor in. 

Nederland 1

Socutera

De Dierenbescherming helpt jaarlijks tienduizenden dieren in nood. Door het hele land staan medewerkers en vrijwilligers dag en nacht klaar om ze te redden, op te vangen en te beschermen. 

Nederland 1

Socutera

Geldersch Landschap & Kasteelen beschermt en beheert al sinds 1929 het Gelders natuur- en cultuurhistorisch erfgoed. Zo houden ze de Gelderse geschiedenis levend. 

Nederland 1

Socutera

De Koninklijke Hondenbescherming komt al 110 jaar op voor de rechten van honden, zorgt voor kennisoverdracht en voor de opvang van oude en kwetsbare honden.