Agent Binky

Animatieserie over binnenkat Binky. Samen met andere huisdieren vormt hij een geheim genootschap om hun baasjes en ruimtestation (eigenlijk gewoon hun huis) te beschermen tegen aliens.

Wanneer Grote Mens een klein ruimtestation bouwt voor Kleine Mens, merkt het team op dat er kleine aliens in zitten. HURRK verzamelt zich en gaat op een missie in de ruimte om de aliens te verwijderen, voordat het kleine ruimtestation voorgoed wordt vernietigd.

Bron: AVROTROS

Meer Afleveringen van Agent Binky

Nederland 1

Agent Binky

Loo krijgt het gevoel dat hij het team tot last is. Hij besluit daarop zijn HURRK insigne in te leveren en te verhuizen naar de vijver in de achtertuin. 

Nederland 1

Agent Binky

Wanneer Amalia tijdens haar nachtelijke patrouille ingesloten raakt in het ruimtestation, komen de HURRK-dieren erachter dat ze bang is voor licht. 

Nederland 1

Agent Binky

Het is lente en Binky vernielt per ongeluk de schatkaart van Gordon, waarna het team op speurtocht in de tuin gaat, op zoek naar de schat die Gordon in de herfst begraven heeft. 

Nederland 1

Agent Binky

Het is HURRKsgiving en de HURRK agenten vieren de feestdag in het lab. Ze missen Amalia, die niet kon komen omdat ze op nachtpatrouille moet in de ruimte. 

Nederland 1

Agent Binky

De mensen passen een dagje op Mini Mens en zij brengt haar popje mee. De dieren nemen aan dat het een echte mensenbaby is waar zij op moeten passen, met alle gevolgen van dien. 

Nederland 1

Agent Binky

De agenten begrijpen niet wat de oorverdovend harde geluiden zijn die uit de kamer van Kleine Mens komen. Ze denken al snel dat daar een alien achter moet zitten. 

Nederland 1

Agent Binky

Kleine Mens komt thuis met een beeld van Loo, dat hij op school van klei gemaakt heeft. Wanneer Loo wordt meegenomen omdat zijn aquarium schoongemaakt moet worden, en de HURRK-dieren het beeldje van klei vinden, denken ze dat L ... 

Nederland 1

Agent Binky

Gordon heeft een Hondendag, zodat hij kan ontspannen en aan al z'n gadgets kan werken. Maar omdat hij zo druk bezig is, raakt hij zijn afstandsbediening kwijt en is het huis nu van binnenuit op slot.