Agent Binky

Animatieserie over binnenkat Binky. Samen met andere huisdieren vormt hij een geheim genootschap om hun baasjes en ruimtestation (eigenlijk gewoon hun huis) te beschermen tegen aliens.

Wanneer Grote Mens een klein ruimtestation bouwt voor Kleine Mens, merkt het team op dat er kleine aliens in zitten. HURRK verzamelt zich en gaat op een missie in de ruimte om de aliens te verwijderen, voordat het kleine ruimtestation voorgoed wordt vernietigd.

Bron: AVROTROS

Meer Afleveringen van Agent Binky

Nederland 1

Agent Binky

Als Kleine Mens 's nachts een geluid hoort, gaan Binky en Gordon naar de kamer met de dozen (de zolder) om te kijken wat er aan de hand is. 

Nederland 1

Agent Binky

Gordon bedenkt een nieuwe gadget: de Hap-slik-weg, waarvan hij zegt dat het het ruimtestation tegen aliens zal beschermen! Het zuigt alles op dat op een alien lijkt, tot verdriet van Binky. 

Nederland 1

Agent Binky

Wanneer Binky weigert nieuw groenvoer te eten, worden zijn angsten bevestigd als er plots aliens (codenaam: kevers) uit de zak kruipen. 

Nederland 1

Agent Binky

Wanneer Gordon zijn gebruikelijke uitje naar de IJsco-shuttle maakt, gaat een alien het busje in. Gordon voelt zich gedwongen om er ook in te springen. 

Nederland 1

Agent Binky

Wanneer Grote Mens een klein ruimtestation bouwt voor Kleine Mens, merkt het team op dat er kleine aliens in zitten. HURRK verzamelt zich en gaat op een missie in de ruimte om de aliens te verwijderen, voordat het kleine ruimte ... 

Nederland 1

Agent Binky

De HURRK-agenten zien dat Grote Mens en Kleine Mens een tijdelijk onderkomen in de ruimte bouwen om te overnachten. 

Nederland 1

Agent Binky

Het team bedenkt een lied, maar kan niet op de laatste regel komen. Die nacht zien ze dat sterren dicht bij het ruimtestation komen en concluderen ze dat de HURRK-agenten gevaar lopen. 

Nederland 1

Agent Binky

Wanneer een mysterieus tsjirp-tsjirp-geluid in het ruimtestation te horen is, houdt dit iedereen uit de slaap. Het team ontdekt al snel de dader: een alien (krekel).