The Bold & The Beautiful

The Bold and the Beautiful is een Amerikaanse soapserie. De serie draait om de families Forrester en Spectra. De soap speelt zich af in Californie, in Los Angeles en wordt in ongeveer 130 landen uitgezonden. In tegenstelling tot de meeste andere Amerikaanse soaps duurt deze inclusief reclame geen uur, maar een half uur waardoor de cast ook niet zo uitgebreid is als bij andere soaps. The Bold and the Beautiful is een van de meest bekeken soaps in de wereld, de productie is vanaf het begin al in handen van het Amerikaanse bedrijf Bell. In de Verenigde Staten wordt The Bold and the Beautiful sinds 1987 uitgezonden door CBS, in Nederland werd de soap tussen 1990 en 2006 uitgezonden door RTL 4, tussen 2006 en 2010 op SBS 6 en vanaf het voorjaar van 2011 op RTL 8, herhalingen op RTL 4. In Vlaanderen is de soap bekend onder de naam Mooi en Meedogenloos en wordt de soap uitgezonden door VT4.

Li daagt Sheila uit bij Il Giardino, in de hoop dat ze uithaalt. Thomas verzekert Hope van zijn onwankelbare liefde.

Bron: RTL8

Meer Afleveringen van The Bold & The Beautiful

RTL 8

The Bold & The Beautiful

Vader en zoon delen een emotioneel moment als de winnaar van de modewedstrijd bekend wordt gemaakt. Steffy en Finn worden met elkaar herenigd als zij terugkeert naar Los Angeles. 

RTL 8

The Bold & The Beautiful

Ridge krijg informatie die zijn leven kan veranderen. Eric en Donna eisen de uitslag van de wedstrijd. 

RTL 8

The Bold & The Beautiful

R.J. kan zich niet meer inhouden en onthult een schokkende waarheid aan Brooke. Carter weet welke ontwerper de modewedstrijd heeft gewonnen. 

RTL 8

The Bold & The Beautiful

Eric en Ridge kijken vol spanning toe hoe de modellen door het publiek wandelen en hun harde werk en prachtige ontwerpen showen. 

RTL 8

The Bold & The Beautiful

Katie opent het evenement en legt de regels van de wedstrijd uit aan de belangrijke gasten. Eric en Ridge delen een moment samen en dan gaat de competitie van start. 

RTL 8

The Bold & The Beautiful

R.J. wordt emotioneel als Eric eindelijk toegeeft wat zijn prognose is. 

RTL 8

The Bold & The Beautiful

Katie verzoekt Donna om de Forresters haar geheim te vertellen. Lauren Fenmore arriveert in Los Angeles voor het grootste mode-evenement van het jaar. Ze heeft een gast meegenomen, Esther Valentine. 

RTL 8

The Bold & The Beautiful

Brooke wil van Carter weten aan welke kant hij eigenlijk staat. De spanning voor de modecompetitie bouwt zich op, want Eric en Ridge willen allebei winnen.