Uitzending gemist

05 December 2015

SBS 6

Show

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Piets Weer

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 1

De Kwis

Cabaretiers leggen een Bekende Nederlander het vuur aan de schenen met actuele vragen en muzikale parodieën. Cabaretiers Joep van Deudekom, Rob Urgert, Niels van der Laan en Jeroen Woe leggen een Bekende Nederlander het vuur a ... 

Nederland 2

Downton Abbey

Downton Abbey wordt toegankelijk gemaakt voor het publiek om geld in te zamelen voor het ziekenhuis. De spanningen tussen Violet en Cora over het ziekenhuis lopen erg hoog op. Downton Abbey wordt toegankelijk gemaakt voor het p ... 

Nederland 3

Trollie

Als Trollie het op de dieren van de kerststal gemunt lijkt te hebben, breekt er paniek uit. Ze willen hem vangen. Max weet dat net op tijd te voorkomen maar hoe krijgt hij Trollie terug naar Ekeby? Als Trollie het op de dieren ... 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Wedstrijdverslag, zowel live als in samenvatting, met commentaar van Herbert Dijkstra en Erik van Dijk. 

Veronica

Storage Wars

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

De wekelijkse Lottotrekking

Trekking van de winnende getallen van de Lotto, met iedere week kans op 1 miljoen euro en de Lotto Jackpot. 

SBS 6

Hart van Nederland

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt. 

RTL 4

Javier Guzman: Sinterklaasconfer ...

Sinterklaasconference 'Lief & Laf' waarin Javier Guzman op zijn eigen verfijnde wijze het afgelopen jaar doorneemt en een wereld vol onbegrip en tegenstrijdigheden toont. Hard, zacht, lief en soms laf. 

Nederland 2

MAX Muziekspecials

Uit het archief van Fenno Werkman is deze speciale aflevering samengesteld met muziek uit de jaren zeventig. Fenno Werkman is de eigenaar van één van 

SBS 6

Robs Grote Tuinverbouwing

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 4

Ik Hou Van Holland

Deze aflevering zal geheel in teken staan van Sinterklaas. Alle liedjes, alle televisiefragmenten, de finalevragen, spellingswoorden en prijzen gaan over het feest rondom de grote kindervriend. De goedheiligman komt hoogstwaars ... 

SBS 6

Lachen om Home Video's

In Lachen om Home Video's zijn wekelijks de leukste homevideo’s uit binnen- en buitenland te zien. 

NET 5

Wat vrouwen willen

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 4

Uit Eigen Keuken

Kort Bourgondisch kookprogramma dat de kijker inspireert met de lekkerste gerechten. 

RTL 4

5 Tegen 5

Spelshow waarin twee teams van vijf spelers bestaande uit familieleden tegen elkaar spelen. De teams krijgen vragen die eerder aan honderd Nederlanders zijn gesteld. Het doel is om te raden wat zij hebben geantwoord. 

RTL 4

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma met als doel heel Nederland aan het klussen te krijgen. Zelf dingen maken is namelijk dé trend van dit seizoen. Daarnaast wordt een eigen klushuis compleet gerenoveerd. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

NET 5

Extreme Home Makeover

In een race tegen de klok gaat een team bestaande uit ontwerpers, bouwvakkers en buren de bijna onmogelijke uitdaging aan om een compleet huis in slechts zeven dagen geheel te renoveren. 

RTL 4

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

RTL 5

Roadtrippers

Team StukTV krijgt een bijzondere uitdaging waarmee ze hun noodbudget kunnen aanvullen: stuntvliegen zonder te kotsen. Maar Giel trekt al wit weg bij het zien van het vliegtuigje. JayJay, Tess en Kraantje Pappie hebben hun zinn ... 

SBS 6

Nigellissima Nigellissima: Aflev ...

In dit kookprogramma laat Nigella Lawson zien hoe gemakkelijk het is om Italiaanse gerechten te maken. Ze gebruikt daarbij ingrediënten die makkelijk te verkrijgen zijn. 

RTL 4

De Klusbrigade

Hulpprogramma waarin een team van professionele klussers en vrijwilligers samen een maatschappelijke klus aanpakken en met succes volbrengen. 

RTL 4

Trips & Travel

Kevin brengt een bezoek aan Ameland! Hij komt er per fiets achter hoe je vakantie kunt vieren op dit eiland. Hij bekijkt verschillende vakantiehuizen en zoekt de rust en ontspanning op in een heerlijk hotel. 

RTL 5

Films & Sterren

Entertainmentprogramma over glamour, filmsterren en films in de bioscoop, op dvd en on demand. Interviews: René Mioch. 

RTL 7

RTL GP: TCR Series

Verslag van de finalerace. Deze wordt verreden in Macau, een van de rijkste steden ter wereld en de gokhoofdstad van Azië. Op het stratencircuit waar ook de jaarlijkse Formule 3-race wordt gehouden gaan de coureurs nog éà ... 

RTL 8

Wonderschool

In de handen van Wardo de Verwonderaar worden alledaagse dingen bijzonder. Hij legt wonderen uit waarbij hij voorwerpen gebruikt die iedereen in huis heeft, zodat kinderen zelf meteen aan de slag kunnen. 

RTL 4

Honden TV

Annemarie neemt een kijkje in een versvleesfabriek. Daarnaast brengt ze een bezoek aan de osteopaat en is er aandacht voor een actieve vakantie in Oostenrijk. 

SBS 6

Uit voorraad leverbaar Uit voorr ...

In Uit Voorraad Leverbaar bezoeken Edo Brunner en Marieke Westenenk iedere week vooraanstaande bedrijven, online-winkels, winkelformules, handelaren en vergelijkingssites. 

SBS 6

UEFA Champions League

In de UEFA Champions League Magazine komen interviews met verschillende spelers aan bod en meer informatie over de verschillende voetbalclubs. 

Nederland 3

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met: SinterWoezel & Pietje Pip, Nadalie gaat haren wassen, Stella & Sam, Kunstenaars, Grappige getallen - 5. 

RTL 4

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Nederland 1

Sesamstraat

Tommie heeft heel veel hoeden. Hij moet er een kiezen. Een hoed die bij een beroep past. 

Nederland 3

Sesamstraat: 10 voor...

Elmo. 

RTL 8

Jungle Club

Bamboo Bill is een avonturier en woont in een prachtig huisje midden in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Samen met Roger, een konijn, en nog heel veel andere dieren beleeft hij leuke avonturen. 

RTL 4

Myrna Plus

Musicalster Mariska van Kolck is de speciale gast. Myrna praat met haar over haar nieuwe voorstelling 'Nonsens', die vanaf januari te zien is. Verder wordt er gesproken over: seks met een nieuwe partner, de stoelgang, mobiel ba ... 

RTL 8

Theaterkids

Keet! neemt samen met kinderen een kijkje achter en voor de schermen bij familie- en kindervoorstellingen. Kinderen in de leeftijd van 8 tot 10 jaar ontdekken hierdoor de wereld van theater en entertainment. 

RTL 8

Ernst & Bobbie: Pimp De Sint Show

Sinterklaas, Ernst en Bobbie: een betere combinatie is bijna niet denkbaar. Door de dolle verwikkelingen waarin het duo altijd verzeild raakt en de vele liedjes wordt het opnieuw een gezellige en sfeervolle boel. 

SBS 6

De Levende Steen Gemeente

Kerkdienst van de Levende Steen Gemeente uit Spijkenisse met een preek en liederen voor jong en oud. 

RTL 4

Koffietijd

Op de dag dat we de verjaardag van Sinterklaas vieren, gaat Loretta samen met muzikant Tim Knol naar het fotografiemuseum FOAM in Amsterdam. Tim is gek op alles wat met muziek te maken heeft, maar ieder moment dat hij niet aan ... 

RTL 4

Wist Je Dat?

Lifestyleprogramma waarin leuke feiten en wetenswaardigheden aan bod komen over kinderen, gezondheid, duurzaamheid en mode. 

RTL 8

De Club Van Sinterklaas & De Spe ...

Sinterklaas en de Pieten maken zich klaar voor vertrek naar Nederland, maar dan gebeurt er iets vreselijks: alle cadeautjes en al het snoepgoed worden gestolen! Radeloos gaan de Pieten op zoek naar de dief. 

RTL 8

De Club Van Sinterklaas & De Spe ...

Sinterklaas en de Pieten maken zich klaar voor vertrek naar Nederland, maar dan gebeurt er iets vreselijks: alle cadeautjes en al het snoepgoed worden gestolen! Radeloos gaan de Pieten op zoek naar de dief. 

Nederland 3

Martijn Koning: Sint & Nieuw

Cabaretier Martijn Koning brengt de Sinterklaasconference 'Sint & Nieuw'. Een soort Oudejaarsconference, maar dan net even anders. Martijn blikt terug op het jaar 2015, maar er is zeker ook de nodige aandacht voor de Goedheilig ... 

Nederland 3

Kensington in Concert

De mannen van Kensington gaven op 25 en 26 november van 2015 twee uitverkochte shows in de Ziggo Dome in Amsterdam. 3FM & NPO 3 waren erbij. We zenden de hoogtepunten van het concert uit. Natuurlijk zullen hun grote hits als Wa ... 

Nederland 2

Nieuwsuur

Met: 'Nederland voldoet aan norm, als auto's uitstoten wat ze beloven'. Het RIVM berekende dat Nederland aan de Europese norm voor het uitstoten van stikstofoxide kan voldoen, als autofabrikanten doen wat ze op papier aan uitst ... 

Nederland 1

Vive la Frans

Na een regenachtige nacht ontwaken Frans en Dorus gebroken op een naaktcamping, ergens diep in Slowakije. Zodra ze hun buik vol hebben van een toch wel ongemakkelijk ontbijt haasten de heren zich richting Slovenië. Daar hebben ... 

Nederland 2

NOS Studio Sport Eredivisie

Met samenvattingen van de die dag in de Eredivisie gespeelde duels. 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 1

Kassa

Dit jaar moet de sint diep in zijn buidel tasten. Want de winnaar van de verkiezing speelgoed van het jaar is een robot die 400 euro kost. Een orthopedagoog en een van de bedenkers van de verkiezing leggen uit waarom deze robot ... 

Nederland 3

Klaas Kan Alles

Klaas krijgt de opdracht: kan hij harder zwemmen dan een haai? Hij onderzoekt eerst met topzwemster Inge Dekker hoe hard je eigenlijk kunt zwemmen en wat de snelste zwemslag is. Vervolgens gaat hij langs bij vinzwemmer Sven Kui ... 

Nederland 1

Blauw Bloed

Deze week in Blauw Bloed spreekt Jeroen Snel met de Belgische royaltyjournalist Wim Dehandschutter over de kritiek op koning Filip. Terwijl België de adem inhield vanwege terreurdreiging verbleef koning Filip in een kuuroord i ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 2

Dit is de Dag

Voor de treinreiziger met hoge nood zijn ze een rotsvast baken: de toiletjuffrouwen op menig treinstation. Veel van die toiletten zijn familiebedrijfjes die hun eigen toko op geheel eigen wijze runnen. Soms al meer dan honderd ... 

Nederland 2

Ik Vertrek

Joost en Susan verruilen Almere voor Andalusië. In het gehuchtje Alhaurín el Grande ligt hun toekomst. Het pand waar ze een Bed and Breakfast in willen beginnen, staat al acht jaar leeg en is onbewoonbaar. Er is geen water, g ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Wedstrijdverslag, zowel live als in samenvatting. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 3

BZTshow

Amusementsprogramma waarin wensen van kinderen worden vervuld. 

Nederland 1

Schepper & Co

Een cadeautje ontvangen is mooi, zeker op 5 december, als de goedheiligman zijn rol als kinder- en grotemensenvriend waar moet maken. Sinterklaas, met pakjesavond, cadeautjes en gedichten. Op deze 5e december is de Sint wederom ... 

Nederland 2

Zwaailicht

Het is 25 april 2015, de zon staat hoog aan de hemel en de lucht is strakblauw in Nepal, het is een mooie dag voor een wandeling. Simone en John van de Laar genieten van de natuur in de Langtang vallei, als opeens de aarde begi ... 

Nederland 3

Het Sinterklaasjournaal

Verslag vanuit de studio en op locatie van de actuele ontwikkelingen en achtergronden rondom de intocht, het verblijf en de verjaardag van de Goedheiligman in Nederland. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 2

EenVandaag

Met: Hoe Mahmoud Tighadouini radicaliseerde. Duizenden 'gewone' Europese jongeren zijn de afgelopen tijd geradicaliseerd en afgereisd naar Syrië, naar IS. Velen komen om in de strijd, sommigen komen terug om hier aanslagen te ... 

Nederland 2

Bakkie Troost

Iemand uit je directe omgeving sterft. Hoe ga om met de pijn die het overlijden en het gemis oproepen? Hoe kijk je terug op de overledene? 

Nederland 3

NOS Jeugdjournaal - Avond

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

Nederland 1

NOS Sportjournaal

Met het belangrijkste sportnieuws van vandaag. 

Nederland 2

Nederland Zingt

Koor- en samenzang vanuit de Ichthuskerk op Urk. Met medewerking van Chr. Mannenkoor Soli Deo Gloria onder leiding van Jaap Kramer, en de kinderkoren 'Klein maar dapper' en 'De Blijde Stem' als één groot kinderkoor, onder lei ... 

Nederland 2

Fryslân DOK

Gemeenten hebben een belangrijke rol bij de opvang van vluchtelingen. De crisisopvang is zelfs helemaal de verantwoordelijkheid van de gemeentes. Burgemeesters hebben hierin een belangrijke rol, zij zijn het gezicht naar buiten ... 

Nederland 3

Zapplive

De laatste rondes van de spellen worden gespeeld en de winnaar wordt bekend! We delen de prijzen uit en dan nemen we alweer afscheid van de Sint en zijn Pieten. 

Nederland 2

Close Up

Designer en architect Eileen Gray geldt als één van de grote vernieuwers van de jaren '20 en '30 van de twintigste eeuw. Gray ontwierp huizen en meubels van een sobere, originele schoonheid, die door haar tijdgenoten nauwelij ... 

Nederland 2

MO Actueel

De Molukse gemeenschap in Nederland is niet groot. De meeste Molukkers zijn aanhangers van het christendom en slechts een kleine groep is moslim. We bezoeken deze groep Molukse moslims en praten met hen over hun geloofsbeleving ... 

Nederland 1

Sterren NL Top 20

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren.nl Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 20 met een clip uit het verleden. Presentatie: Mon ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 3

Zapp Kids Top 20

Monique Smit is te gast. Monique heeft onlangs een heel album met sinterklaasliedjes uitgebracht en daarom is ze op de verjaardag van Sinterklaas bij Buddy Vedder te gast. Monique presenteerde het programma zelf meer dan 270 ke ... 

Nederland 3

Zapplive

Vandaag komt Sinterklaas met zijn Pieten langs in de studio! Daarom spelen wij het grote Zapplive Sinterklaasspel. Ook Anne-Mar, Niek en Timo komen langs om mee te spelen met dit spel! Klaas heeft een nieuwe Top 5 en het spel â ... 

Nederland 3

Zappsport

Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover de bloedfanatieke 'teamcaptain' Naomi v ... 

Nederland 3

Zapplive

The Buccaneers zijn te gast in de studio en zorgen voor gezellige muziek tijdens deze Sint uitzending! De teams van het grote Zapplive Sinterklaasspel worden voorgesteld en dan kunnen de spellen beginnen. 

Nederland 3

Checkpoint

Schroeven of spijkers, voor welke klus gebruik je nou wat? En welke is uiteindelijk het sterkst? Ook gaan Klaas en het testteam uitzoeken wat er sneller uit een hijskraan valt: sinaasappels of sinaasappelsap? En ze testen wat e ... 

Nederland 3

Zapplive

We gaan verder met de spellen. Ook worden er ontzettend veel vragen gesteld aan de Sint. Saskia laat ze allemaal zien op het scherm! 

Nederland 3

Freeks wilde wereld

Freek wordt wakker in zijn tentje aan het Brokopondomeer in Suriname met een 'briljant' idee! Hij gaat dieper de jungle in om zichzelf te laten elektrocuteren door een vis. Met het aanraken van de sidderaal is Freek een schokke ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 2

De Nachtzoen

Wanneer deze oprichter van ImproBattle gevraagd wordt wat die krul op het voorhoofd doet, vertelt hij hoe leuk multiculturaliteit wel niet is. Deze nachtzoen krijgen we van Marijn Vissers.