Uitzending gemist

09 Juni 2008

Nederland 3

NOVA

Nieuws en actualiteiten. -Aziatische toeristen. -Proefcampussen. -Stijgende zeespiegel. Nieuws en actualiteiten. 

Nederland 1

Netwerk (EO, NCRV)

Actualiteitenrubriek. -Exclusief interview president Karzai. -Het Vrouwenelftal - Hennie Tinga. Actualiteitenrubriek. Vanavond in Netwerk: een exclusief interview met de Afghaanse president Hamid Karzai. Een Uruzgan-veteraan, d ... 

Nederland 3

Kinderen geen bezwaar

Daan en Julia gaan een weekendje in Antwerpen logeren en in ruil daarvoor krijgen Maud en Gerard twee Vlaamse pubers te gast. En wat voor! 

Nederland 3

NOS Jeugdjournaal - Avond

Jeugdjournaal, gepresenteerd door Pepijn Crone, met de volgende onderwerpen: 1) Kinderen over EK voetbal Euro 2008 en Nederlands elftal 2) Nederlandse supporters in Bern, Zwitserland, voor EK voetbal. Kruisgesprek met verslag ... 

Nederland 3

Het Klokhuis

Voor mens en kip zijn wetenschappers op zoek naar de ideale kippenboerderij. Margreet bezoekt de onderzoekers van Houden van hennen. Wat is een kiplekkere scharrelsituatie? 

Nederland 3

KRO ZigZag

Afl.: Circustheater. 

Nederland 3

Sudokidz

Spelprogramma waarin in plaats van cijfers symbolen worden gebruikt. 

Nederland 3

Z@ppsport EK Special

Deze aflevering voorafgaand aan de wedstrijd Nederland - Italie. 

Nederland 3

Het Zandkasteel

Het is erg warm vandaag. Sassa en Toto gaan even onder de parasol. Ze doen verstoppertje. Om de beurt staan ze onder de parasol. Kiekeboe! 

Nederland 3

Huisje Boompje Beestje

Thema: Lichaam & Gezondheid. Jutta en Maarten trainen mee met de wereldkampioenen hockey: het Nederlandse damesteam! Ze vertellen waarom zij sporten in een team zo leuk vinden. 

Nederland 3

Koekeloere

Thema: Gezondheid & Gevoelens. Moffel, Piertje en Arie vertrouwen hun coach niet helemaal. Hij is niet eerlijk. Op deze manier willen zij niet spelen! 

Nederland 3

Bolke de beer

Animatieserie over een beer die het circus ontvlucht en onderdak probeert te krijgen bij de dieren in het bos.