Uitzending gemist

17 Oktober 2015

SBS 6

Holland Zingt

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 2

Happy Valley

Accountant Kevin voelt zich steeds schuldiger nu de dochter van zijn baas is ontvoerd en vertelt zijn vrouw Jenny wat er precies is gebeurd. Ze adviseert hem alles te ontkennen.. Accountant Kevin voelt zich steeds schuldiger nu ... 

SBS 6

Show

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Piets Weer

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 2

Dit is de Dag

Het was jarenlang dik aan tussen de maffia en de Katholieke Kerk. En geestelijken die het aandurfden de strijdbijl op te pakken, moesten het veelal met de dood bekopen. Voor het eerst in de geschiedenis lijkt daar verandering i ... 

Nederland 3

3Doc

Registratie van het concert dat Guus Meeuwis gaf voor 5000 uitzinnige fans in The Royal Albert Hall. Aanleiding voor dit concert is zijn 20-jarige jubileum in het artiestenvak. 

Nederland 3

3Doc

Documentaire waarin Guus Meeuwis wordt gevolgd in de aanloop van zijn concert in The Royal Albert Hall in Londen. Voor Guus Meeuwis komt een grote droom uit als hij dit jaar optreedt in één van de beroemdste concertzalen ter ... 

SBS 6

Het Beste Idee van Nederland

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 3

Troy

Troy is weer als illusionist aan het werk op locatie in Londen. Hier ontmoet hij de meest uiteenlopende mensen en leidt hij ons weer rond in zijn stad. In deze aflevering heeft hij nog meer verrassingen in petto. Troy knoeit me ... 

Nederland 3

Trollie

Op weg naar het landhuis van oma Mimi vindt Max een vreemde voetafdruk in de sneeuw. Volgens zijn oma moet het de afdruk van een jonge bergtrol zijn, maar Mimi zegt wel vaker van die rare dingen. De avonturen van de wat dromeri ... 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 5

NL Party

Muziekprogramma waarin alle stijlen van de Nederlandstalige muziek aan bod komen. Wekelijks treden acht artiesten op die in de hitparades succesvol zijn. Ook is er de cd-albumtip van de week. 

SBS 6

De wekelijkse Lottotrekking

Wekelijkse trekking van de Lotto. 

SBS 6

Hart van Nederland

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt. 

SBS 6

Culinair NL

In Culinair Nederland nemen Mark Labrand, Wendy-Kristy en Barry Paf je mee naar al het culinaire dat Nederland ons te bieden heeft. Je krijgt een kijkje in de leukste restaurants, de gezondste keukens en de mooiste culinaire ho ... 

SBS 6

Beestengeluk

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 4

Ik Hou Van Holland

De vrienden van Guus: Manon Meijers, Gerard Ekdom en Frank Lammers strijden tegen de vrienden van Jeroen. Dit zijn Fedja van Huêt, Tjebbo Gerritsma en Dennis van de Ven. Zij zullen aan de tand worden gevoeld over hun kennis ... 

RTL 7

WK Rugby

Verslag van het wereldkampioenschap rugby. De wedstrijden worden gespeeld in dertien Engelse steden. Deelnemende landen zijn onder meer rugbygrootheden als: Australië, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Engeland. 

SBS 6

Lachen om Home Video's

Hans Kraay jr. presenteert wekelijks de leukste homevideo’s uit binnen- en buitenland. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 4

Uitgelicht

Een uniek kijkje achter de schermen van de spectaculaire show 'Grand'. Te zien is hoe Fedde Le Grand met al zijn energie de Ziggodome transformeert tot 's werelds grootste dancetheater! 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

SBS 6

De 20 grappigste...

Een overzicht van de 20 grappigste helden. 

RTL 4

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma met als doel heel Nederland aan het klussen te krijgen. Zelf dingen maken is namelijk dé trend van dit seizoen. Daarnaast wordt een eigen klushuis compleet gerenoveerd. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 4

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

RTL 5

Roadtrippers

Reisprogramma waarin de competitie centraal staat. Twee teams gaan de ultieme strijd met elkaar aan. Het team dat in twee weken tijd de meeste kilometers (hemelsbreed) aflegt, verdient eeuwige roem. 

RTL 7

WK Rugby

Verslag van het wereldkampioenschap rugby. De wedstrijden worden gespeeld in dertien Engelse steden. Deelnemende landen zijn onder meer rugbygrootheden als: Australië, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Engeland. 

RTL 4

Trips & Travel

Kevin reist langs verschillende campings naar de plaats die de meeste zonuren van heel Nederland heeft: Retranchement in Zeeuws-Vlaanderen. 

RTL 5

Films & Sterren

Entertainmentprogramma over glamour, filmsterren en films in de bioscoop, op dvd en on demand. Interviews: René Mioch. 

RTL 8

Wonderschool

In de handen van Wardo de Verwonderaar worden alledaagse dingen bijzonder. Hij legt wonderen uit waarbij hij voorwerpen gebruikt die iedereen in huis heeft, zodat kinderen zelf meteen aan de slag kunnen. 

RTL 4

Grenzeloos Wonen

Realityprogramma waarin Nederlanders worden gevolgd die vragen hebben of tegen problemen aanlopen tijdens het bouwproces of de financiële procedure. 

NET 5

Extreme Home Makeover

In een race tegen de klok gaat een team bestaande uit ontwerpers, bouwvakkers en buren de bijna onmogelijke uitdaging aan om een compleet huis in slechts zeven dagen geheel te renoveren. 

RTL 4

Body, Mind & Care

Zorgprogramma waarin Wytske Kenemans alle trends en innovaties op zorggebied toont. Er wordt aandacht besteed aan welke oplossingen er zijn voor uiteenlopende problemen en waar men terecht kan om deze te laten verhelpen. 

SBS 6

Uit voorraad leverbaar Uit voorr ...

In Uit Voorraad Leverbaar bezoeken Edo Brunner en Marieke Westenenk iedere week vooraanstaande bedrijven, online-winkels, winkelformules, handelaren en vergelijkingssites. 

RTL 4

Wist Je Dat?

Lifestyleprogramma waarin leuke feiten en wetenswaardigheden aan bod komen over kinderen, gezondheid, duurzaamheid en mode. 

SBS 6

UEFA Champions League

In de UEFA Champions League Magazine komen interviews met verschillende spelers aan bod en meer informatie over de verschillende voetbalclubs. 

RTL 4

Musicals In Concert

Registratie van de allereerste editie van het bijzondere evenement 'Musicals In Concert' in de Ziggo Dome te Amsterdam. Nederlands grootste musicalsterren staan voor het eerst samen op één concertpodium. 

RTL 4

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Nederland 1

Sesamstraat

Tommie speelt met zijn auto 

RTL 8

BVK-Club

De B.V.K. Club is een groep van vijf kids die kijkersvragen beantwoorden op het gebied van Verkeer en Geld. Het antwoord op de vraag vinden ze door experimenten uit te voeren en verschillende experts te interviewen. 

RTL 8

Jungle Club

Bamboo Bill is een avonturier en woont in een prachtig huisje midden in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Samen met Roger, een konijn, en nog heel veel andere dieren beleeft hij leuke avonturen. 

RTL 4

Koffietijd

Loretta bekijkt samen met Rosita Steenbeek de tentoonstelling 'Rome. De droom van keizer Constantijn'. Rosita vertelt over haar betrokkenheid bij de tentoonstelling; zij heeft een deel van de audiotour ingesproken en een specia ... 

SBS 6

De Levende Steen Gemeente

Kerkdienst van de Levende Steen Gemeente uit Spijkenisse met een preek en liederen voor jong en oud. 

RTL 4

Het Land Van

Stella brengt een bezoek aan een van de populairste attractieparken van Europa. Daarnaast komen we alles te weten over giftige dieren en leren we dat het maken van selfies al een eeuwenoud fenomeen is. Ook hebben we natuurlijk ... 

Nederland 3

Het geheim van Eyck

De boskinderen ontvangen eindelijk een levensteken van Welmoed. Tim hoort Bram uit, maar die lijkt niets te weten. Of toch wel... Lotte en haar moeder praten met dokter Mosselman over opa. Lotte vertrouwt Mosselman totaal niet. ... 

Nederland 3

Klaas Kan Alles

Klaas krijgt de opdracht: Kan Klaas harder fietsen dan een auto? Maar ook gaat hij het duel aan tegen de wereldrecordhouder papieren vliegtuigjes. En kan Klaas goud vinden in Nederland? 

Nederland 2

Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. 

Nederland 1

Koefnoen

Koefnoen in de vertrouwde vorm. Types, imitaties, sketches en persiflages over de actualiteit. Met onder andere een serie terugkerende sketches over een aantal kantoormedewerkers in de wereld van de teambuildingsuitjes, geïnsp ... 

Nederland 2

NOS Studio Sport Eredivisie

Met samenvattingen van de die dag in de Eredivisie gespeelde duels. 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 2

Nederland Zingt

Koor- en samenzang vanuit de Grote Kerk in Apeldoorn met medewerking van Vocaal Ensemble Magnificat o.l.v. Daniel Rouwkema en Women in Worship. 

Nederland 1

Kassa

Wie een iPhone of ander apparaat van Apple heeft, zit vast aan de superdure kabels die daarbij horen. Apple zorgt er namelijk voor dat de veel goedkopere kabeltjes niet werken, terwijl Europa heeft geregeld dat alle kabels het ... 

Nederland 1

Blauw Bloed

Deze week komt Blauw Bloed vanuit Madrid. Jeroen Snel spreekt hier met correspondent Robbert Bosschart over het Spaanse koningshuis. Het was in Spanje deze week de Nationale Feestdag, maar lukt het koning Felipe wel om het land ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 1

What the Frans?!

Show met Frans Bauer. Mensen leren iets dat op het eerste gezicht onmogelijk lijkt en niemand van ze verwacht. De familie en vrienden van de deelnemers denken elke aflevering maar één ding: What the... Zo leert een vrouw van ... 

Nederland 2

MAX Muziekspecials

In juni 1980 speelden de Beach Boys op een rockfestival in Knebsworth, Engeland. Het was een bijzonder concert, waar alle zes de Beach Boys - Mike, Carl, Dennis, Alan, Bruce en Brian - samen op het podium stonden. Ze speelden h ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 1

Schepper & Co

Vergeten is tot daaraantoe, maar als je werkelijk je familie niet meer herkent, de dagen niet meer weet, geen woorden meer hebt voor het lopende gesprek, en koffie zetten een probleem wordt, dan is er meer aan de hand. Dan is e ... 

Nederland 3

BZTshow

Amusementsprogramma waarin wensen van kinderen worden vervuld. presentatie: Jetske van den Elsen en Pepijn Gunneweg 

Nederland 2

Het eilandgevoel van Schiermonni ...

Leo Fijen is incognito op het eiland, maar voelt zich er zo thuis. Broeder Paulus, trappist uit Diepenveen. Hij woont een paar weken op Schiermonnikoog om te wennen aan het eilandleven. De trappisten willen in de toekomst verhu ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 2

EenVandaag

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's. De presentatie is in handen van Bas van Werven, Pieter Jan H ... 

Nederland 2

De Verandering (TV)

In 1973 verkocht hij dope aan de Rolling Stones die toen in Amsterdam optraden. Maar voor hetzelfde geld sloeg hij slachtoffers op de Zeedijk met bakstenen op hun hoofd om hen te beroven. Ferry Kotadiny was een berucht gangster ... 

Nederland 3

NOS Jeugdjournaal - Avond

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

Nederland 1

NOS Sportjournaal

Met het belangrijkste sportnieuws van vandaag. 

Nederland 2

Fryslân DOK

Serie documentaires gemaakt door Omrop Fryslân over actuele kwesties in Friesland. Elke week weer een nieuwe kijk op diverse zaken van grote diversiteit; van geschiedenis tot literatuur en van sport tot architectuur. 

Nederland 3

Zapplive

De uitslag van de swipe is bekend en we spelen 'Zapplive onder spanning'! Pierre heeft koekjes verkocht voor UNICEF en heeft nog een derde recept: een pompoendessert! 

Nederland 3

Freeks wilde wereld

In Zimbabwe gaat Freek op zoek naar Afrikaanse wilde honden. Dit zijn hele zeldzame roofdieren waarvan er niet meer zoveel zijn. Maar Freek heeft mazzel, want hij vindt een roedel van deze wilde honden. Een van de vrouwtjes is ... 

Nederland 3

Zapplive

Maurice Lede is samen met Ole en Maarten op expeditie geweest voor Zapp Your Planet! Hier vertelt hij over in de studio. Saskia heeft vragen op het scherm voor de gasten! We sluiten af met het proefpanel voor het recept van Pie ... 

Nederland 2

MO Actueel

Egypte zit al ruim drie jaar zonder parlement en daar moet nu verandering in komen. Na een onstuimige periode heeft het leger een routekaart richting democratie uitgestippeld. De aangekondigde parlementsverkiezingen zijn de laa ... 

Nederland 1

Sterren NL Top 20

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren.nl Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 20 met een clip uit het verleden. Presentatie: Mon ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 3

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met: Fien en Juul maken vogel - eten, Martin Morning, De zandtovenaar, Picknick met taart. 

Nederland 3

Zapp Kids Top 20

Zapp Kids Top 20: het enige echte muziekprogramma voor kinderen. De top 20 is gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website. 

Nederland 3

Zapplive

In deze nieuwe aflevering van Zapplive zijn Tim Douwsma, Vajèn van den Bosch, Maurice Lede, Pierre Wind en Bo Bendsneyder te gast in de studio! Klaas speelt het spel 'ik heb nog nooit' met de gasten en Pierre heeft een nieuw g ... 

Nederland 3

Zappsport

In deze aflevering de Battle baanwielrennen. Wie gaat er winnen? 

Nederland 3

Zapplive

Bo Bendsneyder komt langs met zijn wedstrijdmotor! Pierre heeft een Unichef winkeltje gemaakt en Tim en Vajèn vertellen over de musical Grease! Saskia heeft vragen voor de gasten op het scherm. We sluiten af met de swipe voor ... 

Nederland 3

Checkpoint

Inbrekers. Niemand wil ze in huis hebben. Maar alarmsystemen zijn superduur. Checkpoint test drie doe-het-zelf-alarmsystemen waar je als inbreker een blokje voor omloopt! Max is blind. Toch redt hij zich prima. Maar hoe zouden ... 

Nederland 3

Sesamstraat: 10 voor...

Graaf Tel. 

Nederland 1

In de Ban van de Condor

Met bijna 2000 vogelsoorten, vier keer meer dan in Nederland en het grootste aantal ter wereld, is Peru het absolute summum voor vogelaars. Er is dus geen betere plek denkbaar voor de ultieme test van In de ban van de condor. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.