Uitzending gemist

19 September 2015

SBS 6

Holland Zingt

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 3

3Doc

Regisseur Brett Morgen maakte deze documentaire naar aanleiding van het 50-jarig jubileum van de Rolling Stones (2012). Regisseur Brett Morgen maakte deze documentaire naar aanleiding van het 50-jarig jubileum van de Rolling St ... 

Nederland 3

Plan C

Ronald Plasmeyer is een Amsterdamse rechercheur met gokschulden. Onderwereldfiguur Hao bedreigt Ronalds ex-vrouw en zoontje om zijn geld terug te krijgen. Ronald bedenkt een geniaal plan, denkt hij... Ronald Plasmeyer is een Am ... 

Nederland 3

Troy

Er wordt teruggeblikt op de beste trucs van Troy. Troy is een van de meest indrukwekkende illusionisten van het Verenigd Koninkrijk. Er wordt teruggeblikt op Troy 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 4

Pluijms Eetbare Wereld

René is op Sicilië. De keuken van dit zonnige eiland is niet zuiver Italiaans, maar een smeltkroes van mediterrane eetculturen. Hij ontdekt er bijzondere chocola en de mooiste citroenen. 

SBS 6

Piets Weer

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht. 

SBS 6

Hart van Nederland

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt. 

SBS 6

De wekelijkse Lottotrekking

Wekelijkse trekking van de Lotto. 

SBS 6

Show

In deze Shownieuws Special nemen we een kijkje achter de schermen bij Thuis op Zondag. 

RTL 4

Dit Was Het Nieuws

Satirisch programma waarin twee teams scherp, meedogenloos en met veel humor de actualiteit te lijf gaan. Rapper Typhoon en Ajouad El-Miloudi is te gast. 

SBS 6

Lachen om Home Video's

Hans Kraay jr. presenteert wekelijks de leukste homevideo’s uit binnen- en buitenland. 

RTL 4

Dance Dance Dance

De gemoederen lopen hoog op in het dansprogramma. Euvgenia Prakhina en haar danspartner Jeroen Jorna lijken het steeds zwaarder te krijgen en dat steken ze niet onder stoelen of banken. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 4

Uit Eigen Keuken

Kort Bourgondisch kookprogramma dat de kijker inspireert met de lekkerste gerechten. 

SBS 6

De 20 De 20 leukste tv-bloopers

Een overzicht van de 20 grappigste verrassingen. 

Nederland 3

Tien Torens Diep

Stef en Victor wonen in het Zuid-Limburgse mijndorp Oranjedorp. In hun geheime club verzinnen Stef en Victor allerlei gewaagde plannen om in de steenkolenmijn te komen. De boezemvrienden Stef en Victor wonen in het Zuid-Limburg ... 

SBS 6

Robs Grote Tuinverbouwing

Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-kok ... 

RTL 4

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma met als doel heel Nederland aan het klussen te krijgen. Zelf dingen maken is namelijk dé trend van dit seizoen. Daarnaast wordt een eigen klushuis compleet gerenoveerd. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

NET 5

Extreme Home Makeover

In een race tegen de klok gaat een team bestaande uit ontwerpers, bouwvakkers en buren de bijna onmogelijke uitdaging aan om een compleet huis in slechts zeven dagen geheel te renoveren. 

RTL 7

WK Rugby

Verslag van het wereldkampioenschap rugby. De wedstrijden worden gespeeld in dertien Engelse steden. Deelnemende landen zijn onder meer rugbygrootheden als: Australië, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Engeland. 

RTL 4

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

SBS 6

Beestengeluk

Dierenarts Piet Hellemans gaat dit seizoen on tour. Met zijn Beestentruck trekt hij door heel Nederland, waar baasjes met hun vragen en hun bijzondere huisdieren bij hem langskomen. Piet beantwoordt alle vragen en samen met de ... 

NET 5

Extreme Home Makeover

In een race tegen de klok gaat een team bestaande uit ontwerpers, bouwvakkers en buren de bijna onmogelijke uitdaging aan om een compleet huis in slechts zeven dagen geheel te renoveren. 

RTL 4

Trips & Travel

Kevin neemt zijn moeder mee op stap. Hij verrast haar op een vakantiepark en neemt haar mee langs spirituele genezers. 

RTL 5

Films & Sterren

Entertainmentprogramma over glamour, filmsterren en films in de bioscoop, op dvd en on demand. Interviews: René Mioch. 

RTL 4

Grenzeloos Wonen

Realityprogramma waarin Nederlanders worden gevolgd die vragen hebben of tegen problemen aanlopen tijdens het bouwproces of de financiële procedure. 

RTL 8

Draken: Rijders Van Berk

De eilandbewoners van Berk hebben zich altijd moeten verdedigen tegen de draken, totdat Hiccup erachter komt dat ze kunnen worden getraind. Met zijn vrienden ontdekt hij de wereld op de rug van een draak. 

RTL 4

Body, Mind & Care

Zorgprogramma waarin Wytske Kenemans alle trends en innovaties op zorggebied toont. Er wordt aandacht besteed aan welke oplossingen er zijn voor uiteenlopende problemen en waar men terecht kan om deze te laten verhelpen. 

SBS 6

Uit voorraad leverbaar Uit voorr ...

In Uit Voorraad Leverbaar bezoeken Edo Brunner en Marieke Westenenk iedere week vooraanstaande bedrijven, online-winkels, winkelformules, handelaren en vergelijkingssites. 

RTL 4

Wist Je Dat?

Lifestyleprogramma waarin leuke feiten en wetenswaardigheden aan bod komen over kinderen, gezondheid, duurzaamheid en mode. 

SBS 6

UEFA Champions League

In de UEFA Champions League Magazine komen interviews met verschillende spelers aan bod en meer informatie over de verschillende voetbalclubs. 

Nederland 3

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met: Logeren, Martin Morning, Een zomer met papa en De zandtovenaar. Logeren, Martin Morning, Een zomer met papa en De zandtovenaar. 

RTL 4

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Nederland 1

Sesamstraat

Tommie is in zijn kamer een ballenbak aan het maken. Hij heeft veel ballen nodig. 

Nederland 3

Sesamstraat: 10 voor...

Grover. 

RTL 8

Jungle Club

Bamboo Bill is een avonturier en woont in een prachtig huisje midden in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Samen met Roger, een konijn, en nog heel veel andere dieren beleeft hij leuke avonturen. 

RTL 4

Koffietijd

Dennis van der Geest is vooral bekend van zijn judocarrière, maar heeft ook ambities in de muziek. Loretta Schrijver gaat samen met Dennis naar de tentoonstelling 'Overal Muziek' in het Teylers Museum. 

RTL 4

Het Land Van

We ontdekken de schoonheid van de dunst bevolkte gemeente van Nederland: het eiland Vlieland. Ook maken we een wandeling langs de Loosdrechtse plassen en gaan dieren kijken in een dierentuin die ooit begon als kippenfarm! 

Nederland 1

What the Frans?!

Zaterdagavondshow van Frans Bauer, waarin mensen iets leren dat op het eerste gezicht onmogelijk lijkt en niemand van ze verwacht. Zo leert een vrouw van zeventig jaar in het geheim motorcrossen. Ook helpt Frans Bauer een polit ... 

Nederland 2

Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. 

Nederland 1

Koefnoen

Koefnoen is weer terug in de vertrouwde vorm. Types, imitaties, sketches en persiflages over de actualiteit. Met onder andere een serie terugkerende sketches over een aantal kantoormedewerkers in de wereld van de teambuildingsu ... 

Nederland 2

NOS Studio Sport Eredivisie

Met samenvattingen van de die dag in de Eredivisie gespeelde duels. 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 2

Bodar op zoek naar Benedictus

Veel aandacht voor Franse abdijen, zoals die van Cluny, Fleury en Citeaux. Thema's zijn onder meer abdijen als eilanden van cultuur met de scriptoria (handschriften) en de bouwkunst. 

Nederland 3

Junior Songfestival

In de eerste halve finale van het Junior Songfestival strijden Daniël, Katrina, Shalisa en Guusje tegen elkaar. Een professionele vakjury, bestaande uit Gerard Joling, Leona Phillipo & Yes-R, bepaalt samen met de kinderjury en ... 

Nederland 1

Kassa

Met: Als je partner overlijdt die een pensioen heeft, krijg je een nabestaandenpensioen. Maar dat kan onverwacht toch niet doorgaan! * Een hoogbejaard echtpaar kreeg na lang soebatten een spoeltoilet vergoed door de gemeente Ud ... 

Nederland 2

Nederland Zingt

Koor- en samenzang rond het thema vrede en de Vredesweek. Een jaarlijkse week van bezinning en actie onder andere in de Nederlandse kerken en het bijzonder onderwijs, omdat 21 september door de Verenigde Naties is uitgeroepen t ... 

Nederland 1

Blauw Bloed

Deze week in Blauw Bloed aandacht voor een jarenlange vriendschap. Prinses Beatrix en cabaretier Paul van Vliet kennen elkaar al sinds hun studietijd. Samen met prinses Laurentien is prinses Beatrix daarom aanwezig bij een bijz ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 2

Dit is de Dag

Aan orthodoxie zijn ze op de Veluwse Bible Belt echt wel gewend. Maar zo één keer per jaar kijken ook de protestantse gelovigen verwonderd op als de orthodox-joodse opperrabbijn Benjamin Jacobs met een bijzonder gezelschap ne ... 

Nederland 2

Fryslân DOK

Een reeks van documentaires gemaakt door Omrop Fryslân over actuele kwesties in Friesland. Elke week weer een nieuwe kijk op diverse zaken van grote diversiteit; van geschiedenis tot literatuur en van sport tot architectuur. 

Nederland 2

MAX Muziekspecials

Live optreden van Bryan Adams, één van de meest succesvolle rock artiesten van de afgelopen veertig jaar in het Elgin Theatre in Toronto, Canada. Hij zingt niet alleen bekende nummers zoals ‘Run To You,’ ‘Everything I ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 1

Schepper & Co

In de Vredesweek een gesprek met Sigrid Kaag, topdiplomaat bij de Verenigde Naties. Deze Nederlandse powervrouw werkt aan vrede en veiligheid in het buitenland, in onder andere Libanon en Syrië. Wat betekenen haar woorden voor ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 2

EenVandaag

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's. De presentatie is in handen van Bas van Werven, Pieter Jan H ... 

Nederland 2

De Verandering (TV)

Tom Polnaija zorgde voor wereldnieuws in 1977 toen hij als jonge Molukse man, gedreven door haat tegen de Nederlandse regering, samen met drie vrienden, een lagere school in het Drentse Bovensmilde binnenstormde en daar negenti ... 

Nederland 3

NOS Jeugdjournaal - Avond

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

Nederland 1

NOS Sportjournaal

Met het belangrijkste sportnieuws van vandaag. 

Nederland 3

Kinderen voor Kinderen: Raar maa ...

We krijgen een kijkje achter de schermen van de voorbereiding op de jaarlijkse show met twaalf nieuwe liedjes. Ook is er aandacht voor het Kinderboekenthema: Raar maar waar! 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 3

Zapplive

Het spel Zapplive onder spanning wordt gespeeld! Kinderen voor Kinderen komt langs om hun nieuwe nummer: Leef Met Elkaar te zingen en we gaan weer swipen. Dit keer met de vraag: Welke Zappchallenge gaat Klaas spelen? 

Nederland 3

Zapplive

Volgende week is het de Week tegen Pesten. Jelmer vertelt bij Klaas aan de keukentafel over de tijd waarin hij gepest werd. Saskia laat de reacties die binnengekomen zijn zien op het scherm en we sluiten weer af met de Zappchal ... 

Nederland 2

Close Up

De gebouwen van de Japanse architect Tadao Ando zijn onmiskenbaar van hem. Het zijn perfect geproportioneerde creaties van glad beton die een ingetogen dialoog aan gaan met de natuur eromheen. De documentaire 'Architect Tadao ... 

Nederland 2

MO Actueel

Het aantal vluchtelingen neemt toe en ze zoeken hun toekomst steeds meer in Europa. MO Actueel onderzoekt hoe de Europese normen en waarden ten aanzien van vluchtelingen overeind kunnen blijven in de huidige, directe confrontat ... 

Nederland 1

Sterren NL Top 20

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren.nl Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 20 met een clip uit het verleden. Presentatie: Mon ... 

Nederland 2

MO Doc

Op internet wemelt het tegenwoordig van preken over de islam, in verschillende talen uit verschillende landen. De diversiteit aan onderwerpen is enorm. Jongeren gebruiken de moskee tegenwoordig veelal voor het gezamenlijke gebe ... 

Nederland 3

Zapp Kids Top 20

Zapp Kids Top 20: het enige echte muziekprogramma voor kinderen. De top 20 is gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website. 

Nederland 3

Zapplive

In deze nieuwe aflevering van Zapplive zitten Enzo Knol, zijn vriendin Dee en Anne-Mar Zwart op de bank bij Klaas en Saskia. Ook de cast van de musical Spijt en Kinderen voor Kinderen komen langs! Klaas laat weer een nieuwe top ... 

Nederland 1

Nederland in Beweging

Met niet aflatend enthousiasme wordt elke Nederlander gestimuleerd om mee te bewegen. Presentatie: Olga Commandeur, Duco Bauwens 

Nederland 3

Zappsport

Presentator Ron Boszhard en HockeySTER Naomi van As presenteren het leukste kindersportprogramma van de Nederlandse Televisie. In Zappsport komen alle takken van sport voorbij. In het wekelijkse onderdeel 'The Battle' strijden ... 

Nederland 2

Vroege Vogels TV

Milouska gaat naar de ijsvogel. Is het turquoise? Emerald groen? Toch kobaltblauw? Het verenkleed van de ijsvogel is bijna onnederlands mooi. Toch vliegen er relatief veel rond dit jaar: veel paartjes zijn zelfs al toe aan hun ... 

Nederland 3

Zapplive

Anne-Mar vertelt over haar nieuwe programma: de Anti Pest Club! Enzo en Dee vertellen hun eigen verhalen over het onderwerp pesten. De cast van de musical Spijt zingt hun titelsong en we swipen voor de vraag: Wie moet er met Kl ... 

Nederland 3

Checkpoint

Kun je een ontbijtje maken in het schommelschip van een pretpark? Wie zijn er beter in rolstoel-rijden: iemand die er elke dag in rijdt omdat ie gedeeltelijk verlamd is of Checkpoints eigen Remy? Daar komen we achter in drie sp ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.