Uitzending gemist

21 Juni 2015

Nederland 2

Churchmen

De seminaristen bereiden zich voor op hun allereerste biecht als toekomstig priester. Het verhaal begint in 2011 in Parijs. Voor het seminarie van de kapucijnen staan vijf jonge aspirant-priesters. Zij hebben besloten het pad v ... 

SBS 6

Utopia

Een groep van vijftien zeer diverse mensen zeggen hun huidige leven vaarwel. Ze bouwen aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

SBS 6

Reportage

Derrick Bird, bijgenaamd 'Birdy', was een vader, opa, broer en zoon. Op een dag wordt hij vroeg wakker als een menselijke tijdbom; er volgt een enorme schietpartij met vele doden. 

SBS 6

vtwonen

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Piets Weer

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Hart van Nederland

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt. 

RTL 7

Nog Meer Voor Mannen

Programma voor echte mannen waarin Maxim Hartman zijn strijd voortzet. De benarde positie van de man mag volgens Nederlands bekendste voorvechter van mannenrechten namelijk niet langer onderschat en onderbelicht blijven. 

SBS 6

Feiten en Fabels

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers worden geconfronteerd met hun verkeersgedrag waarmee ze hun eigen leven en dat van anderen in gevaar brengen. 

RTL 4

Broadchurch

Het lot van Joe Miller is bezegeld. De waarheid komt aan het licht en de levens van de inwoners van Broadchurch zijn voor altijd veranderd. Handy en Ellie sluiten de Sandbrookmoordzaak. 

SBS 6

Alles over Wonen

Geen extra informatie aanwezig.

SBS 6

Je Eigen Droomhuis

Maureen du Toit volgt Nederlandse stellen die hun eigen droomhuis bouwen. Ze praat met de stellen over de bijzonderheden van het gebouw en waarom juist dit hun droomhuis is. 

RTL 4

Broadchurch

Er is een val gezet. Maar zal het ook het juiste resultaat opleveren? De laatste bewijsvoeringen hebben plaatsgevonden in de rechtszaak tegen Joe Miller. Hardy en Ellie gaan achter nieuw bewijs aan. Er komt nog een geheim van C ... 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 4

VriendenLoterij: De Winnaars

Winnaars van de VriendenLoterij krijgen persoonlijk een cheque met een aanzienlijk bedrag overhandigd. 

Veronica

Formule 1

Samenvattingen van Formule 1. 

RTL 4

Het Zijn Net Mensen

Tineke Schouten en Isa Hoes testen hun dierenkennis en gaan de strijd tegen elkaar aan. Dit doen zij onder de bezielende leiding van teamcaptains Richard Groenendijk en Marc-Marie Huijbregts. 

SBS 6

vtwonen

In dit klusprogramma gaan stellen aan de slag in hun eigen huis, van klussen aan een dakterras tot het opnieuw inrichten van de kinderspeelhoek. Als kijker krijg je tips en trics voor je eigen huis. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 4

Echt Waar?!

Komische entertainmentshow waarin Ruben van der Meer en Tijl Beckand in verschillende rondes vragen, humoristische stellingen en triviale kwesties krijgen voorgelegd. Welke zijn `Echt Waar?!´. 

RTL 8

Ghost Rockers

Vijf tieners krijgen de kans van hun leven als ze op de DAM Academie worden toegelaten. Het is een hippe kunstschool waar toekomstige sterren worden geboren. Het wordt de vijf jongeren helaas erg moeilijk gemaakt. 

RTL 8

Ghost Rockers

Vijf tieners krijgen de kans van hun leven als ze op de DAM Academie worden toegelaten. Het is een hippe kunstschool waar toekomstige sterren worden geboren. Het wordt de vijf jongeren helaas erg moeilijk gemaakt. 

SBS 6

Mijn Lifestyle

De presentatoren laten in Mijn Lifestyle wekelijks de nieuwste trends, gadgets en innovaties voorbij komen en gaan extreme uitdagingen aan met de kijker. Leeuwen voeren? Bungeejumping? Niks is te gek in dit programma. 

RTL 7

RTL GP: Superbike

De achtste race van het seizoen wordt gehouden op het circuit van Rimini in Italië. 

RTL 4

Kampeer TV

Loran geniet van zon, zee en strand in de Kop van Noord-Holland. Op Camping 't Noorder Sandt in Julianadorp ontmoet hij het jonge stel Patrick en Karin dat een weekendje weg is. Loran mag meeliften in het coole surfbusje van Pa ... 

RTL 4

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

RTL 4

RTL Travel's Hotlist

Te zien is hoe je met minder geld en wat extra creativiteit een topvakantie kunt hebben. 

RTL 7

Business Aan Tafel

Zakelijk programma waarin CEO's, managers, ondernemers, analisten, financiële experts en commentatoren een-op-een worden geïnterviewd over specifieke zakelijke thema's. 

Nederland 3

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met vandaag: nijntje. 

RTL 7

De Succesfactor

Businessprogramma waarin verhalen achter succesvolle Nederlandse bedrijven besproken worden. Vanaf de werkvloer worden interviews en reportages getoond. 

RTL 4

Van Luchtkasteel Tot Droomhotel

Realityserie waarin de totstandkoming van het Corendon Vitality Hotel Amsterdam wordt gevolgd. Van de eerste tekeningen, sluimerende conflicten met de buren, de styling van de kamers, tot het spetterende openingsfeest. 

RTL 4

Ik Zou Wel Eens Willen Weten

Informatief, eigenwijs en humoristisch programma waarin Frank Derijcke en Margje Teeuwen op zoek gaan naar antwoorden op vragen die door kijkers gesteld zijn via Twitter. 

RTL 8

Jungle Club

Bamboo Bill is een avonturier en woont in een prachtig huisje midden in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Samen met Roger, een konijn, en nog heel veel andere dieren beleeft hij leuke avonturen. 

RTL 4

Schoner Nederland

Sita en Koert-Jan komen van alles te weten op het gebied van recycling. Zo helpt Sita mee in het sorteercentrum van batterijen en ziet Koert-Jan hoe elektromotoren ontmanteld worden voor recycling. 

RTL 4

Schoner Nederland

Programma waarin duurzaamheid en het milieu centraal staan. Hoe houden we Nederland zo schoon en mooi mogelijk? De presentatoren gaan in gesprek met deskundigen op het gebied van afval, milieu, energie en duurzaamheid. 

RTL 7

Business Class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. 

RTL 7

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma waarin alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep worden genomen. Het programma is een specialistisch platform dat ondernemers in Nederland stimuleert. 

SBS 6

David Maasbach

De televisiekerk van Nederland vanuit het Capitol in Den Haag. 

NET 5

The Doctors

In The Doctors snijdt een panel van de beste medische specialisten gezondheidsonderwerpen aan. Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord. De onderwerpen w ... 

RTL 5

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de jonge Amerikaanse predikant Bobby Schuller. Iedere uitzending een interview met een inspirerende Nederlandse gast door presentator Jan van den Bosch. 

SBS 6

Everyday Gourmet with Justine Sc ...

Dit programma is gericht op de thuiskok; van de meest eenvoudige maaltijden tot de meer geavanceerde kooktechnieken. Justine Schofield presenteert leuke ideeën, tips en trucs en zorgt voor meer vertrouwen in de keuken. 

Nederland 2

MO Doc

Documentaire in verband met de islamitische vastenmaand ramadan. In deze documentaire gaan we op zoek naar een goede islamitische definitie van halal en de stand van zaken met betrekking tot de halal-standaardisatie in Nederlan ... 

Nederland 1

Geloofsgesprek

Geloof geeft ons hoop. Wat helpt een mens om dat geloof van deze hoop vol te houden? Priester Han Akkerman leeft met het getijdengebed, met de stroom van psalmen die structuur, ritme en adem geven door het hectische leven van a ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 2

De Nationale IQ test

Ben je slimmer dan je werk-, liefdes-, of vriendschappelijke partner? Dat is de vraag die centraal staat. Is het dé manier om discussies aan de keukentafel voor eens en altijd uit de wereld te helpen of is het voor sommige ste ... 

Nederland 2

Birth Day

Fotografe en journaliste Lieve Blancquaert reist de wereld rond om te onderzoeken wat het betekent om op een bepaalde plek in de wereld te worden geboren. 

Nederland 2

Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. 

Nederland 1

Andere tijden sport

Het ontroerende verhaal van ultra-lange-afstandsloper Jan Knippenberg, de 'Forrest Gump' van Texel. Hij bedacht in 1974 om van zijn woonplaats Hoek van Holland in negentien dagen naar Stockholm te gaan rennen, omgerekend twee m ... 

Nederland 1

Brandpunt Profiel

De Tour de France komt naar Nederland. In aanloop naar de Grand Depart in Utrecht portret van Neerlands grootste wielerheld: Joop Zoetemelk. Over de kracht van een polderheld. 

Nederland 1

Johan

Johan ontdekt de twee grote liefdes in zijn leven: voetbal en Danny. Maar is er plaats in zijn leven voor beiden, wanneer Danny hem duidelijk maakt dat ze absoluut niet van voetbal houdt? Welke offers kan Johan brengen en welke ... 

Nederland 3

Best Kept Secret Festival

3voor12 reist af naar de Beekse Bergen om verslag te doen van Best Kept Secret Festival, gepresenteerd door de Godfather van de festivalverslaggeving Eric Corton en aanstormend tv-talent Tomas Delsing. De verslaggevers van 3voo ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 2

Ramadan Talks

De Moslim Omroep pakt uit tijdens de maand Ramadan. Elke zondagmiddag (herhaling dinsdagavond) staat een speciale extra uitzending op het programma. De uitzendingen maken onderdeel uit van een vierdelige serie programma’s van ... 

Nederland 3

Zapp Weekjournaal met NOS Jeugdj ...

Het belangrijkste nieuws van de afgelopen week én een vooruitblik op de agenda van de komende week, speciaal voor de jonge kijker. 

Nederland 2

Het Uur van de Wolf

In 'Dans voor het leven', het derde deel van haar drieluik over dansers, keert regisseur Marijke Jongbloed terug bij Ilja Louwen, Reinbert Martijn, Digna van Boetzelaer, Lydia Harmsen en Belle Bonarius. In 1980 droomden ze van ... 

Nederland 1

Erica op Reis

Op het Indonesische eiland Sulawesi bezoekt Erica Terpstra het land van de Toraja. Het volk van Toraja staat bekend om de bijzonder uitgebreide begrafenisrituelen. Erica is te gast en maakt een indrukwekkende en wonderlijke beg ... 

Nederland 3

Koen Kampioen

Tijdens een training wordt er geld gestolen uit de kleedkamers. Koen krijgt de schuld. Hoe kan hij zijn onschuld bewijzen... 

Nederland 3

NOS Jeugdjournaal - Avond

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 3

Taarten van Abel

De ouders van Jhoni, 12 jaar, zijn gescheiden. Ze mist haar vader heel erg. Peggy, haar moeder, heeft haar gesteund, maar ondanks dat Jhoni dat heel fijn vind maken ze toch weleens ruzie. Binnenkort vertrekt Peggy naar Suriname ... 

Nederland 3

3 Op Reis

Dennis reist van Lissabon naar Evora waar hij het kurkhotel bezoekt. Hij eindigt zijn roadtrip op de mooiste stranden van de Portugese Algarve. Evi is vastbesloten om in Finland het Noorderlicht te zien. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 2

Om de oude Wereldzee

We reizen in de voetsporen van Abraham Kuyper naar Tunesië en Marokko. In Tunesië is in 2010 de Arabische Lente begonnen. Maar het land is nu een van de topleveranciers geworden van jonge strijders voor fundamentalistische or ... 

Nederland 1

Eén tegen 100

Wil je een moeilijke of een makkelijke vraag? Zet je een 'escape' in? Bekende dilemma's uit de quiz waarin één kandidaat het moet opnemen tegen honderd tegenkandidaten. Vanaf dit seizoen is het ook mogelijk om Eén tegen 100 ... 

Nederland 1

De Wandeling

Sander de Kramer wandelt met astronaut André Kuipers door De Oostvaardersplassen. Het natuurgebied waar hij vanuit de ruimte altijd gefascineerd op neerkeek. Eenmaal in de ruimte drong de kwetsbaarheid van onze planeet pas éc ... 

Nederland 1

We zijn er Bijna!

Begeleidend echtpaar Ed en Ria zijn al maanden voor vertrek in de weer om alles voor de kampeerders in goede banen te leiden. Wim en Emmy vormen het technisch begeleidingsechtpaar. Hun taken bestaan van het repareren van een ... 

Nederland 3

Studio Snugger

Showprogramma waar in hoog tempo onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbijkomen. In de studio staat de vraag centraal of het waar is of niet. Is het 'kletspraat'? 

Nederland 3

Zappsport

Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. In het wekelijkse onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover de bloedfanatieke 'teamcapta ... 

Nederland 2

Nederland Zingt op Zondag

Koor- en samenzang rond het thema 'Tel uw zegeningen'. 

Nederland 2

De Kapel

We hebben allemaal iets waarvan we denken: als ik dát had, dan zou ik pas echt gelukkig zijn. Een enorme prijs winnen, veel aanzien krijgen. Tegelijkertijd weten we het allemaal: geld maakt niet gelukkig. En word je gelukkig v ... 

Nederland 1

Eucharistieviering

Op de 12e Zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering van uit de O.L.V. van Lourdes te Bergen op Zoom. Celebrant: pastoor Paul Verbeek. 

Nederland 2

De Nieuwe Wereld

In de Nieuwe Wereld ontvangen Colet van der Ven en Johan Fretz elke zondag zinzoekers, praktische idealisten en bevlogen denkers. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 1

Het Filosofisch Kwintet

Vrijheid van meningsuiting. Hoe absoluut is die vrijheid? Wie bepaalt de grens van vrijheid van meningsuiting? En is zelfcensuur de prijs die we betalen voor een vrije samenleving? Te gast is Johan Braeckman, professor bij de v ... 

Nederland 2

Documentaires Boeddhistische Omroep

Wat begon als een initiatief van een boeddhistische non en een groepje huisvrouwen, is uitgegroeid tot Taiwans grootste NGO: Tzu Chi. Met miljoenen leden is het een van de meest slagvaardige NGO's ter wereld. Het brein achter d ... 

Nederland 3

Street Magic

De wereldberoemde magicians Rob en Emiel reizen het land af om de jeugd te verbazen en te verrassen met hun magische acts vol humor. Het duo tovert onder andere sportvelden, klimwanden en skatebanen om in een magische spot, he ... 

Nederland 3

Gek op jou!

Yes-R gaat langs bij verliefde kinderen. Samen schrijven ze een liefdesrap om zijn of haar grote liefde te overtuigen. Het is niet makkelijk om je eerste liefde mee te vragen op een date. Daarom neemt de populaire rapper Yes-R ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 2

Bonte vrouwen

Hoogleraar word je niet zomaar. Voor deze prestigieuze functie moet je heel wat in huis hebben. Daarin doen vrouwen niet onder voor mannen. Toch is slechts een op de zeven hoogleraren een vrouw. Hoogleraar Rechtsgeleerdheid Eli ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 2

Koken voor de wereld

Teleurstelling en toch een feestje in de laatste aflevering van Koken voor de wereld. World of Food is niet op tijd klaar. Maar dat weerhoudt de koks er niet van een feestje te bouwen. Joan en Yvette leggen uit wat voor feestje ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 3

Puberruil Zapp

De vrolijke Valentina woont als enig kind met haar moeder op een woonboot in Amsterdam. Ze ruilt met de lieve Nadia die in een heel groot gezin opgroeit in het afgelegen Didam. De zorgzame Nadia woont met haar twee zussen, oude ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 3

Het Beste van 101TV

De allerbeste shots van de digitale zender 101TV.