Uitzending gemist

22 Augustus 2007

Nederland 3

Frø-live

Wim en Frans gaan bij de Stadswacht. Enkele basisbeginselen: De stad is als het ware een grote hindernisbaan. Maar bovenal geldt de gouden regel: Laat nooit je partner in de steek. 

Nederland 3

NOVA

Actualiteiten van de NPS en VARA, in samenwerking met NOS-Den Haag vandaag. -Pianist Lang Lang op Uitmarkt. -Burgerslachtoffers in Irak. Actualiteiten van de NPS en VARA, in samenwerking met NOS-Den Haag vandaag. 

Nederland 3

NOS op 3

<p><span style="font-family: Arial; font-size: x-small;"><span class="190443708-15062009">Met eigen leaders, presentatoren, graphics, tempo en onderwerpkeuze onderscheidt het Journaal op 3 ... 

Nederland 2

Tante in Marokko

Khadija Massaoudi en Maxim Hartman verblijven ruim twee weken op enkele grote parkeerplaatsen in Spanje. Zo maakt de kijker kennis met bijzondere Marokkaanse Nederlanders die op reis zijn. De euforie van de jaarlijkse trektocht ... 

Nederland 3

ONM

Anna heeft toekomstplannen, maar of Eva daar nou zo blij van wordt dat valt te betwijfelen. Junior begraaft zich in zijn werk, om zijn gevoelens uit te schakelen. 

Nederland 3

NOS Jeugdjournaal - Avond

Jeugdjournaal, gepresenteerd door Pepijn Crone, met de volgende onderwerpen: 1) Ouders vinden dat opvoeding strenger kan 2) Schade na orkaan Dean in Mexico 3) Politie in Mexico vindt 98 krokodillen in achtertuin 4) Voor kus ... 

Nederland 3

Wat nu?!

Live talkshow waarin het nieuws van de dag met Inez Weski, Sander de Rouwe, Victoria Koblenko, Joost Eerdmans en Rick de Leeuw. besproken wordt, met behulp van beeld dat uitsluitend van internet wordt gehaald. Live talkshow waa ... 

Nederland 3

Het Klokhuis

Alles wat wij doen wordt aangestuurd door elektriciteit vanuit onze hersenen. Margreet laat zien welke stroompjes door ons lijf lopen en laat haar hersenactiviteit opmeten. 

Nederland 2

EenVandaag

-Nederlands stel nog vast in Sri Lanka. -Van onze verslaggever Mark Rutte. -EénVandaag Beeldcanon: Dana Nechushtan. 

Nederland 3

SmartkidZ

Piet vindt school makkelijk en neemt het op tegen Roos, de journaliste in dop. De zelfverzekerde journaliste wint met gemak de tweede ronde en gaat door naar de finale. 

Nederland 3

NOS Jeugdjournaal - Avond

Nieuws van de dag. En reacties van kinderen. Allemaal in Jeugdjournaal.nl. 

Nederland 3

Elly en de Wiebelwagen

Soms kom je ineens een reus tegen en wat doe je dan? David weet daar wel raad mee! Daarover gaat Elly vandaag een verhaal vertellen aan de kinderen die op bezoek zijn bij de Wiebelwagen. 

Nederland 3

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Geen extra informatie aanwezig.