Uitzending gemist

29 November 2014

Nederland 2

NOS Studio Sport Eredivisie

Samenvattingen van de Eredivisiewedstrijden van vandaag. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Het nieuws van de dag. 

RTL 5

Seven Days Of Feedback

Awardshow van de grootste health-challenge van het jaar. Onder anderen Lieke en Jetteke van Lexmond, Tabe Ydo, Rens Kroes, Lil' Kleine, Yes-R en Ricardo van Rhijn werken hieraan mee. 

SBS 6

De wekelijkse Lottotrekking

Trekking van de winnende getallen van de Lotto, met iedere week kans op 1 miljoen euro en de Lotto Jackpot. 

SBS 6

Hart van Nederland

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt. 

SBS 6

Piets Weer

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 5

Leverage

Eliot doet zich voor als een countryzanger om het team te helpen een corrupte baas van een opnamestudio uit te schakelen. De situatie wordt gecompliceerd als hij een echte ster wordt. 

SBS 6

The Winner Takes it All

Beau van Erven Dorens gaat met behulp van het Nederlandse publiek live op zoek naar degene die het beste de stem van zijn of haar idool kan imiteren. Vergeet de vakjury, de kijker beslist! 

Veronica

Storage Wars: New York

Professionele kopers en hun teams worden gevolgd. Ze jagen op de beste koopjes tijdens veilingen en proberen zo de 'verborgen schat' te pakken te krijgen. 

RTL 4

Goor Draait Door

Gordon ontvangt een zeer gevarieerd gezelschap: Lucille Werner, Ruud de Wild, Tim Hofman en Bianca del Rio. In 'Goor In Je Oor' krijgt Justine Pelmelay de meest gekke opdrachten van Gordon. 

RTL 5

Csi: Miami

Een politieagent wordt tijdens een routineritje vermoord. De enige getuige die naast hem in de auto zat, is verdwenen. Horatio en zijn team staan voor een raadsel. 

RTL 4

Crime Scene Investigation

Het CSI-team onderzoekt de moord op een jongen die dood werd aangetroffen in de garage van zijn vriendin. De nacht daarvoor hadden ze gefeest en drugs gebruikt. In eerste instantie wordt de vriendin verdacht, omdat ze erachter ... 

SBS 6

Het Beste Idee van Nederland

Groot, klein, jong of oud, iedereen met een goed idee kon zich opgeven. Maar wie presenteert aan de driekoppige jury het beste idee van Nederland en ziet zijn of haar uitvinding in productie gaan? 

SBS 6

Lachen om Home Video's

Hans Kraay jr. presenteert wekelijks de leukste homevideo’s uit binnen- en buitenland. 

RTL 4

Crime Scene Investigation

Na een noodoproep treft het CSI-team in de woning een vermoorde man aan. Hij blijkt een extreme vorm van overbeharing te hebben. DNA-onderzoek wijst uit dat het slachtoffer lijdt aan de erfelijke ziekte hypertrichosis ofwel het ... 

RTL 4

Aaf

Wanneer de vader van Aaf en Jackie een ongeluk heeft gehad, zijn de zussen van plan een paar dagen hun moeder te gaan helpen. Maar als Ton plotseling een goede klus krijgt aangeboden, biedt Jackie, die een paar dagen op bezoek ... 

RTL 4

Crime Scene Investigation

Na een noodoproep treft het CSI-team in de woning een vermoorde man aan. Hij blijkt een extreme vorm van overbeharing te hebben. DNA-onderzoek wijst uit dat het slachtoffer lijdt aan de erfelijke ziekte hypertrichosis ofwel het ... 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 4

Billy Elliot: Van Auditie tot Ap ...

De spanning stijgt. Wie van de zes Billy's mag de première spelen?' Chantal is bij de allerlaatste doorloop en is zeer onder de indruk. Hier wordt weer eens duidelijk dat de rol van Billy één van de zwaarste musicalrol ... 

RTL 4

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma waarin we dit seizoen op zoek gaan naar de beste klusser en tuinier van Nederland. Daarnaast worden de mouwen weer opgestroopt en staat het thuisklussen centraler dan ooit. 

RTL 7

RTL 7 Darts: Players Championshi ...

De Players Championships Finals van 2014 is de generale repetitie voor het WK dat medio december begint. De beste 32 spelers van het afgelopen jaar op de vloertoernooien strijden om de prijzenpot van ruim 350.000 euro. 

RTL 4

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

NET 5

VT Wonen VT Wonen

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als ge ... 

RTL 5

Tabatha's Salon Takeover

Janeen Nufer heeft al haar geld geïnvesteerd in haar salon Earth Moon Sun. Aanvankelijk opende ze de zaak samen met haar moeder, maar die heeft het schip inmiddels verlaten. Janeen kan Tabatha's hulp dus goed gebruiken. 

RTL 4

Droom Van Een Tweede Huis

Informatief vakantiewoonprogramma waarin diverse gezinnen, vrienden en stellen je een kijkje geven in het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning. 

SBS 6

Bruisend Horeca

Door verschillende horecaondernemers te bezoeken onderzoekt Bruisend Horeca NL hoe goed het is gesteld met de horeca in Nederland. Ook alles over de laatste nieuwtjes omtrent de Nederlandse horeca. 

RTL 5

Extreme Bruiden

Amerikaanse realityserie waarin een aantal echtparen in spe tijdens de voorbereidingen en de huwelijksdag op de voet worden gevolgd. De huwelijksdag behoort de mooiste dag van hun leven te zijn. 

RTL 5

Extreme Bruiden

Amerikaanse realityserie waarin een aantal echtparen in spe tijdens de voorbereidingen en de huwelijksdag op de voet worden gevolgd. De huwelijksdag behoort de mooiste dag van hun leven te zijn. 

RTL 4

Trips & Travel

Reisprogramma waarin Kevin Brouwer de kijker meeneemt om de onontdekte plekken in zowel binnen- als buitenland te leren kennen. 

NET 5

Madri rond de wereld Madri rond ...

Chefkok Madri Gerber maakt wekelijks een prachtig gerecht. Daarnaast geeft ze tips op het gebied van koken. Madri neemt je mee in de wereld van koken en meer. 

RTL 5

Films & Sterren

Entertainmentprogramma over glamour, filmsterren en films in de bioscoop, op dvd en on demand. Interviews: René Mioch. 

RTL 4

Medical Travel

Gezondheidsprogramma waarin de kijker wordt geïnformeerd over allerlei aspecten die betrekking hebben op het gebied van gezondheid en reizen. 

RTL 8

De Club Van Sinterklaas & Paniek ...

De Pieten van De Club van Sinterklaas zijn helemaal in paniek, want Sinterklaas mag er niet achter komen dat alle tekeningen zijn gestolen. Boeven Map en Mo hebben dit in opdracht van Snipper gedaan. 

RTL 4

De IJsland Diabetes Challenge

Avontuurlijk gezondheidsprogramma waarin twaalf mensen met diabetes de strijd aangaan met de natuur en de elementen in het onherbergzame IJsland. 

Nederland 3

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met vandaag: Het programma met de olifant: ijskoude wedstrijd. Het programma met de olifant: ijskoude wedstrijd. 

RTL 4

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Nederland 1

Sesamstraat

Tommie heeft een heel mooi boek over het circus. Hij wil zelf later ook bij het circus, dus gaat hij meteen beginnen met oefenen. 

Nederland 3

Sesamstraat: 10 voor...

Graaf Tel. 

RTL 4

Ons Huis Verdient Het

Informatief woonmagazine over wonen zonder energierekening. Marie-Claire van den Berg laat op enthousiaste wijze zien hoe steeds meer mensen in Nederland hun huis vernieuwen naar een energieleverend huis. 

RTL 8

Totally Fit Kidz

Kinderprogramma waarin presentatrice Ingrid Jansen en tv-kok Mathijs Vrieze kinderen van de basisschool en hun ouders op een speelse wijze bewust maken van het belang van gezonde voeding en beweging. 

SBS 6

De Levende Steen Gemeente

Kerkdienst van de Levende Steen Gemeente uit Hoogvliet met een preek en liederen voor jong en oud. 

RTL 4

Koffietijd

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. 

RTL 4

Wist Je Dat?

Lifestyleprogramma waarin leuke feiten en wetenswaardigheden aan bod komen over kinderen, gezondheid, duurzaamheid en mode. 

RTL 8

Efteling TV: Het Mysterie Van...

Spelshow waarin verschillende schoolteams alles op alles zetten om de winst binnen te slepen. De munten, verdiend in de voorgaande week, kunnen worden ingezet om tijdwinst te krijgen. 

Nederland 2

Film op 2

Twee Zweedse gezinnen komen ten tijde van de Tweede Wereldoorlog door de omstandigheden dichter tot elkaar. Twee Zweedse gezinnen komen ten tijde van de Tweede Wereldoorlog door de omstandigheden dichter tot elkaar. Twee jongen ... 

Nederland 3

3Doc

De documentaire ‘Who the fuck is Jett Rebel’ vertelt het verhaal van een jonge muzikant die worstelt met zijn identiteit. Jelte Tuinstra wist al vanaf jonge leeftijd dat hij beroemd wilde worden met zijn muziek. Maar wat do ... 

Nederland 2

Opium

Te gast zijn Jules Deelder, Emile Roemer, Joeri Vos, Teun Luijkx, Rick Paul van Mulligen, Lenny Oosterwijk, Rob Verhorst, Benjamin Herman en Ari Deelder. Cathelijne Broers bezoekt het Frans Hals Museum en muziek is er van het B ... 

Nederland 2

IDFA specials

Daphne Bunskoek gaat in gesprek met regisseur Hupert Sauper. Hij maakte 'We Come As Friends', een indrukwekkend epos over Afrika. Saxofonist Benjamin Herman recenseert de ontroerende film 'Keep On Keepin' On' over jazzlegende C ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Het sportnieuws van de dag. 

Nederland 1

Blauw Bloed

In deze uitzending van Blauw Bloed uitgebreid aandacht voor het vijfdaagse bezoek van koningin Máxima aan China. Ze bezocht het Aziatische land voor haar werk voor de Verenigde Naties. De Chinese overheid had haar uitgenodigd ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Het nieuws van de dag. 

Nederland 1

De Kwis

Satirische nieuwsquiz. Cabaretiers Joep van Deudekom, Rob Urgert, Niels van der Laan en Jeroen Woe leggen een Bekende Nederlander het vuur aan de schenen met actuele vragen en muzikale parodieën. 

Nederland 2

Ik Vertrek

Nederlanders die hun geluk in het buitenland gaan beproeven, worden gevolgd. Om uiteenlopende redenen vertrekken steeds meer mensen uit Nederland. De zon, vrijheid, mentaliteit of ouderwets ondernemersschap spelen een rol in de ... 

Nederland 2

Sterren op het Doek

In het Koninklijk Theater Carré ontstond de liefde van Joop van den Ende voor het theater. Op het podium van de grote zaal heeft Hanneke Groenteman een uniek gesprek met deze grootse theaterman. Joop van den Ende gunt Hanneke ... 

Nederland 2

Nieuwsuur

Dagelijks tussen tien en elf: nieuws, sport en achtergronden. 

Nederland 1

RAYMANN!

Late night show die op humoristische wijze ingaat op actuele thema's. Het programma wordt versterkt door de razende reporter Quintis Ristie, cabaretier Jeffrey Spalburg, actrice Jasmine Sendar en presentatrice Shay. 

Nederland 2

Geloof en een Hoop Liefde

Herman Wegter, Mirjam Bouwman en Kefah Allush zoeken naar karakteristieke dorpsverhalen en tradities in Nederlandse dorpen en steden. Deze week zijn zij op bezoek in Dokkum. 

Nederland 2

Bakkie Troost

Mirjam Bouwman praat met Klaas Drupsteen over zijn overleden ouders. Na hun dood heeft Klaas heel bewust de rouw opgezocht. Hij stopte met werken en begon met verwerken, zoals hij zelf zegt. En nog steeds zijn er momenten dat h ... 

Nederland 3

BZTshow

Amusementsprogramma waarin wensen van kinderen vervuld worden. 

Nederland 3

Het Sinterklaasjournaal

Verslag van de avonturen van Sinterklaas en zijn Pieten. 

Nederland 2

Zwaailicht

Op 25 februari 2009 checkt Koos Schinkel samen met zijn twee collega's in om van Istanboel naar Amsterdam te vliegen. Na een vlucht zonder problemen, maakt het toestel een vrije val, slechts anderhalve kilometer verwijderd van ... 

Nederland 3

BZTshow

Amusementsprogramma waarin wensen van kinderen vervuld worden. 

Nederland 2

EenVandaag

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. De presentatie is in handen van Bas van Werven, Pieter Jan Hagens of Suzanne Bosman. 

Nederland 1

De Wandeling

Sander de Kramer wandelt met de 29-jarige Astrid Gijsbertsen. Astrid was een zoekende puber toen ze haar vriend ontmoette, een crimineel die haar jarenlang mishandelde. Toch hield Astrid van haar ex-vriend en nog steeds. 'Ik zi ... 

Nederland 3

NOS Jeugdjournaal - Avond

Nieuws speciaal voor jonge kijkers. 

Nederland 1

NOS Sportjournaal

Het sportnieuws van de dag. 

Nederland 3

Zapp Music Challenge

Rapteksten schrijven op zijn telefoon. Dat doet de dertienjarige Rayvano graag. En nu krijgt hij de mogelijkheid om dat samen te doen met niemand minder dan rapper Typhoon. Gaan Typhoon en Rayvano de nieuwe track laten horen ti ... 

Nederland 1

Kassa

Kassa: onmisbaar, strijdvaardig, sociaal en creatief, met tests en confrontaties: hèt consumentenprogramma met Brecht van Hulten op de zaterdagavond. 

Nederland 2

Nederland Zingt

Koor- en samenzang vanuit de Grote of Sint-Clemenskerk in Steenwijk met medewerking van Centre Gospel Choir o.l.v. Remco Hakkert. 

Nederland 3

Welkom bij de Romeinen

In deze 'historische comedy voor alle leeftijden' ontvangt tv-presentatrice Dorine Goudsmit haar Romeinse gasten 'die al eeuwen dood zijn'. De gast van vandaag is Frank Lammers als Julius Civilis. De grote Hollandse verzetsheld ... 

Nederland 3

Evenblij

Dit jaar zit Freek de Jonge al meer dan 40 jaar in het vak en denkt er niet over te stoppen. Frank Evenblij in gesprek met de sportieve, bloedfanatieke en geestdriftige cabaretier, doorspekt met relevante fragmenten uit zijn su ... 

Nederland 3

Vals plat

Programmamakers uit verschillende culturen schetsen een persoonlijk beeld van de veranderende samenleving. Met eigenzinnige portretten, krachtige statements en scherpe observaties. 

Nederland 2

Ik maak het zelf wel uit

Nancy (40) is onlangs gescheiden en haar bedrijfje is failliet verklaard. Ze woont nu, samen met haar twee zoons, in een flatje in een sfeerloze nieuwbouwbuurt in Amsterdam. Darnell (16), haar oudste zoon, behoort tot de 'top 6 ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Het nieuws van de dag. 

Nederland 1

Wilde Ganzen

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 3

Gek op jou!

Yes-R gaat langs bij verliefde kinderen, die hem om hulp hebben gevraagd. Samen schrijven ze een liefdesrap om zijn of haar grote liefde te overtuigen. Gaat de ander mee om de afzender te ontmoeten? 

Nederland 2

MO Actueel

Journalist Lamyae Aharouay onderzoekt hoe autochtone Nederlanders hun land in de afgelopen jare hebben zien veranderen. Ze gaat met haar vragen de Utrechtse wijk Overvecht in, waar tussen 1960 en nu de bevolkingssamenstelling a ... 

Nederland 1

Sterren.nl

De grootste muzikale schatkamer van Nederland met muziek van eigen bodem. Monique Smit ontvangt iedere week een Nederlandse artiest en besteedt aandacht aan de Sterren.nl Top 20. 

Nederland 2

MO Doc

Islamitische geneeswijzen. De Hijama therapie werd al gebruikt door de oude Egyptenaren, de Grieken en in het verre Oosten. Het is een behandeling waarbij een glazen of plastic cup op bepaalde plekken op de huid geplaatst wordt ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Het nieuws van de dag. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Het nieuws van de dag. 

Nederland 3

Zapp Kids Top 20

Muziekprogramma voor kinderen. De top 20 is gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website. 

Nederland 3

Zapplive

Een interactief magazine dat je helemaal op de hoogte houdt. Met bekende gasten en te gekke spellen. 

Nederland 3

Zappsport

Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. 

Nederland 3

Zapplive

Een interactief magazine dat je helemaal op de hoogte houdt. Met bekende gasten en te gekke spellen. 

Nederland 3

Checkpoint

Dagelijks worden er in Nederlands miljoenen pakketjes verstuurd en bezorgd. Kleding, kadootjes, bloemen: echt alles. Maar kun je jezelf dan ook als pakket laten versturen? Wat hebben een schuur vol gereedschap en versgebakken c ... 

Nederland 3

Zapplive

Een interactief magazine dat je helemaal op de hoogte houdt. Met bekende gasten en te gekke spellen. 

Nederland 3

Full Proof

Petra woont in Zweden en plukt in de zomer altijd bessen. Ze probeert altijd lekkere rijpe uit te zoeken, maar soms zit er een zure bes tussen. Samen met Linnea, de sterkste vrouw van Zweden, ontdekt ze welke leuke experimenten ... 

Nederland 3

Zapplive

Een interactief magazine dat je helemaal op de hoogte houdt. Met bekende gasten en te gekke spellen. 

Nederland 2

Fryslân DOK

De Fries Nationale Partij, de FNP, werd in1962 opgericht. Eigenlijk was het vanaf het begin en actiepartij. Luid roepen over bepaalde punten; taal een eigen bevoegdheid waren de belangrijkste 'items'. Maar zo langzamerhand name ... 

Nederland 3

Museum Undercover

Dit keer is Space Expo in Noordwijk de locatie, een museum over ruimtevaart. 

Nederland 3

Barend & Wijnand

Nieuwe muziek, wat doet de wakkere Nederlander in de nacht en je hoort en ziet de vetste bands en muzikanten! 

Nederland 2

De Nachtzoen

Hij is een jonge 'kerkpionier'. Op Facebook pleitte hij voor een menselijke behandeling voor de veroordeelde pedoseksueel Benno L. Dat bracht hem lof, maar ook bedreiging. Vannacht worden we nog een keer ingestopt door Rikko Vo ... 

Nederland 3

Freaknacht

Geen playlist, geen vaste items, geen geplande interviews. Freaknacht is één grote speeltuin waarin Sander Hoogendoorn doet waar hij zin in heeft. Live te horen op 3FM en te zien op Nederland 3! 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Het nieuws van de dag.