Uitzending gemist

31 Augustus 2007

Nederland 3

Frø-live

Bolus & Bolus zijn het onvermijdelijke brein achter de beroemde rapper Icepack. Met hun oog voor talent hebben zij Icepack (uit-)gevonden. Icepack vertelt het verhaal van the making of een rapper. 

Nederland 3

De Vloer Op

Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma 

Nederland 3

NOVA

Actualiteiten van de NPS en VARA. Voorzitter PvdA. Actualiteiten van de NPS en VARA. 

Nederland 2

Flikken Gent

Dominique heeft via Taverniers een Poolse zwartwerker ingeschakeld voor de verbouwing van het appartement. Met Tommy loopt het helemaal uit de hij pakt de zaken op drastische wijze aan. 

Nederland 3

NOS op 3

<p><span style="font-family: Arial; font-size: x-small;"><span class="190443708-15062009">Met eigen leaders, presentatoren, graphics, tempo en onderwerpkeuze onderscheidt het Journaal op 3 ... 

Nederland 2

The Phone

Spelprogramma waarin het leven van twee mensen op z 

Nederland 2

TROS Muziekfeest

Live-uitzending van het grootste muziekfeest van Nederland op drie grote pleinen in Nederland. Noord-, Midden- en Zuid-Nederland worden tegelijkertijd en live bezocht door 

Nederland 1

Medische Special

Thema: vroege ontdekking. Jaarlijks wordt de diagnose dikke darmkanker bij zo 

Nederland 3

Rat van fortuin

Quiz die het uiterste van de deelnemers vergt. Vier kandidaten strijden voor een flinke zak met geld of spectaculaire prijzen. Quiz die het uiterste van de deelnemers vergt. Vier kandidaten strijden voor een flinke zak met geld ... 

Nederland 3

ONM

Junior probeert alles weer als vroeger te laten zijn, maar werkt dit? De pakhuisbewoners zijn het echt zat dat Ilyas en Tonnie elkaar voortdurend in de haren vliegen. Ze stellen een keihard ultimatum. 

Nederland 3

NOS Jeugdjournaal - Avond

Jeugdjournaal, gepresenteerd door Tamara Seur, met de volgende onderwerpen: 1) Opnamen van televisieserie 'SpangaS' voor kinderen 2) Herdenking van in 1997 verongelukte Britse prinses Diana 3) Serie 'De zomer van...': Bart e ... 

Nederland 3

Het Klokhuis

Hoe gaat de koningin eigenlijk naar haar werk en wat gebeurt er als zij met haar auto een lekke band krijgt? Het koninklijk vervoer wordt tot in detail geregeld door het Koninklijk Staldepartement. 

Nederland 2

EenVandaag

-De jacht op de bellende automobilist. -Prinses Diana herdacht. - 

Nederland 3

SmartkidZ

Aline acteert graag en Thijs is geïnteresseerd in sterrenkunde en kan goed rekenen. Hij wint de tweede ronde en gaat door naar de finale. Jammer genoeg heeft hij geen antwoord op de allerlaatste vraag. 

Nederland 3

NOS Jeugdjournaal - Avond

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland 1

De Wandeling

Mensen die hun hart volgen. Joy van der Stel heeft een zware lichamelijke beperking, maar een grote liefde voor het leven (1). Mensen die hun hart volgen. 

Nederland 3

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Geen extra informatie aanwezig.