Comedy Club Katendrecht Gemist?

Vanuit de Rotterdamse Kantine Walhalla presenteert theaterdirecteur Frank Evenblij een snelle comedyshow vol actie en optredens. Iedere aflevering is u00e9u00e9n grote bekende cabaretier of comedian te gast, die zijn ideale avond samenstelt van nieuw talent en ijzersterke namen die nog niet zijn doorgebroken bij de grote massa. Met uitzicht op de Rotterdamse skyline krijgt het publiek een snelle mix voor de kiezen van cabaret, muzikale acts, stand-upcomedy en verder alles wat funny is.

Nederland 3

Comedy Club Katendrecht

Met als hoofdgast: Karel de Rooij van Mini en Maxi. Zij presenteren: De Jongens, Timon Krause, Dames Voor Na Vieren, Max Douw en Wereldband. 

Nederland 3

Comedy Club Katendrecht

Vanuit de Rotterdamse Kantine Walhalla presenteert theaterdirecteur Frank Evenblij een snelle comedyshow vol actie en optredens. De hoofdgast is Mike Boddé. Hij presenteert de volgende gasten: OldenOsborn, Roel C. Verburg, Yen ... 

Nederland 3

Comedy Club Katendrecht

Met als hoofdgast: Claudia de Breij. Zij neemt de volgende gasten mee: Yora Rienstra, Anne van Veen, Op Sterk Water, Marc de Hond en Leon van der Zanden. 

Nederland 3

Comedy Club Katendrecht

Vanuit de Rotterdamse Kantine Walhalla presenteert theaterdirecteur Frank Evenblij een snelle comedyshow vol actie en optredens. Met als hoofdgast: Jörgen Raymann. Met als hoofdgast: Jörgen Raymann. 

Nederland 3

Comedy Club Katendrecht

Vanuit de Rotterdamse Kantine Walhalla presenteert theaterdirecteur Frank Evenblij een snelle comedyshow vol actie en optredens. Telkens is één grote bekende cabaretier of comedian te gast. 

Nederland 3

Comedy Club Katendrecht

Vanuit de Rotterdamse Kantine Walhalla presenteert theaterdirecteur Frank Evenblij een snelle comedyshow vol actie en optredens.