Dit Was Het Nieuws

Satirisch nieuwsprogramma waarin gasten op de proef worden gesteld met opvallende krantenkoppen en nieuwsfeiten. Wat de context is en hoe die wordt gezien door de twee teams, levert de nodige hilariteit op.

Wetenschapsjournalist Diederik Jekel en maatschappijhistoricus Zihni Özdil werpen vandaag samen met de teamcaptains een satirische blik op het laatste nieuws.

Bron: RTL4

Meer Afleveringen van Dit Was Het Nieuws

RTL 4

Dit Was Het Nieuws

Satirisch programma waarin twee teams scherp, meedogenloos en met veel humor de actualiteit te lijf gaan. Radiomaker en presentator Frits Spits en rapper, acteur en presentator Ali B zijn te gast. 

RTL 4

Dit Was Het Nieuws

Satirisch programma waarin twee teams scherp, meedogenloos en met veel humor de actualiteit te lijf gaan. Radio-dj's Coen en Sander zijn te gast. 

RTL 4

Dit Was Het Nieuws

Satirisch programma waarin twee teams scherp, meedogenloos en met veel humor de actualiteit te lijf gaan. Cabaretier Mike Boddé en NOS-presentatrice Dionne Stax zijn te gast. 

RTL 4

Dit Was Het Nieuws

Satirisch programma waarin twee teams scherp, meedogenloos en met veel humor de actualiteit te lijf gaan. Rapper Typhoon en Ajouad El-Miloudi is te gast. 

RTL 4

Dit Was Het Nieuws

RTL-correspondent Olaf Koens en rapper en acteur Willie Wartaal zijn te gast. 

RTL 4

Dit Was Het Nieuws

Politicus Jesse Klaver en actrice en fotomodel Kim Feenstra zijn te gast. 

RTL 4

Dit Was Het Nieuws

Schrijver Mano Bouzamour en wetenschapsjournalist Ionica Smeets zijn vandaag te gast. Samen met de teamcaptain becommentariëren ze de meest opvallende en spraakmakende actualiteiten van de afgelopen week. 

RTL 4

Dit Was Het Nieuws

Teamcaptains Raoul Heertje en Thomas Acda storten zich weer op het meest interessante nieuws van de afgelopen week. Ze worden daarbij deskundig bijgestaan door presentator Derk Bolt en presentatrice Annemiek Schrijver.