Uitzending gemist

26 September 2015

SBS 6

Holland Zingt

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 5

112 Noodoproep: De Echte Verhalen

Realityprogramma waarin noodsituaties zoals ongelukken, overvallen, branden, mishandelingen en gevallen van zinloos geweld worden gereconstrueerd. 

RTL 4

Pluijms Eetbare Wereld

Hoewel René de hele wereld over reist, zijn er heel dichtbij ook hele mooie eetculturen te vinden. In het bourgondische West-Vlaanderen leert René alles over koken met mooie Belgische bieren. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

SBS 6

Piets Weer

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht. 

SBS 6

De wekelijkse Lottotrekking

Wekelijkse trekking van de Lotto. 

SBS 6

Hart van Nederland

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt. 

RTL 4

Dit Was Het Nieuws

Satirisch programma waarin twee teams scherp, meedogenloos en met veel humor de actualiteit te lijf gaan. Cabaretier Mike Boddé en NOS-presentatrice Dionne Stax zijn te gast. 

SBS 6

Lachen om Home Video's

Hans Kraay jr. presenteert wekelijks de leukste homevideo’s uit binnen- en buitenland. 

RTL 4

Dance Dance Dance

De kandidaten staan ook deze keer voor een pittige uitdaging. Het duo Fockeline en Achmed danst op het nummer 'My Love' van Justin Timberlake. Pip en Pim storten zich op het iconische nummer 'Scream' van poplegendes Michael Jac ... 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 4

Uit Eigen Keuken

Kort Bourgondisch kookprogramma dat de kijker inspireert met de lekkerste gerechten. 

RTL 4

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma met als doel heel Nederland aan het klussen te krijgen. Zelf dingen maken is namelijk dé trend van dit seizoen. Daarnaast wordt een eigen klushuis compleet gerenoveerd. 

RTL 4

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

NET 5

Extreme Home Makeover

In een race tegen de klok gaat een team bestaande uit ontwerpers, bouwvakkers en buren de bijna onmogelijke uitdaging aan om een compleet huis in slechts zeven dagen geheel te renoveren. 

RTL 7

WK Rugby

Verslag van het wereldkampioenschap rugby. De wedstrijden worden gespeeld in dertien Engelse steden. Deelnemende landen zijn onder meer rugbygrootheden als: Australië, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Engeland. 

RTL 4

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

RTL 4

Trips & Travel

Kevin maakt een 'kom in de kas'-reis door Nederland en laat zien waar en hoe de bloemen geteeld, ontwikkeld en toepasbaar gemaakt worden. 

RTL 5

Films & Sterren

Entertainmentprogramma over glamour, filmsterren en films in de bioscoop, op dvd en on demand. Interviews: René Mioch. 

RTL 4

Grenzeloos Wonen

Realityprogramma waarin Nederlanders worden gevolgd die vragen hebben of tegen problemen aanlopen tijdens het bouwproces of de financiële procedure. 

RTL 8

Draken: Rijders Van Berk

De eilandbewoners van Berk hebben zich altijd moeten verdedigen tegen de draken, totdat Hiccup erachter komt dat ze kunnen worden getraind. Met zijn vrienden ontdekt hij de wereld op de rug van een draak. 

RTL 4

Body, Mind & Care

Zorgprogramma waarin Wytske Kenemans alle trends en innovaties op zorggebied toont. Er wordt aandacht besteed aan welke oplossingen er zijn voor uiteenlopende problemen en waar men terecht kan om deze te laten verhelpen. 

SBS 6

Uit voorraad leverbaar Uit voorr ...

In Uit Voorraad Leverbaar bezoeken Edo Brunner en Marieke Westenenk iedere week vooraanstaande bedrijven, online-winkels, winkelformules, handelaren en vergelijkingssites. 

RTL 4

Wist Je Dat?

Lifestyleprogramma waarin leuke feiten en wetenswaardigheden aan bod komen over kinderen, gezondheid, duurzaamheid en mode. 

SBS 6

UEFA Champions League

In de UEFA Champions League Magazine komen interviews met verschillende spelers aan bod en meer informatie over de verschillende voetbalclubs. 

RTL 4

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Nederland 3

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met: Logeren, Martin Morning, Een zomer met papa en De zandtovenaar. Logeren, Martin Morning, Een zomer met papa en De zandtovenaar. 

Nederland 1

Sesamstraat

Pino is een speurtocht aan het lopen in zijn kamer. Hij volgt de pijlen. 

Nederland 3

Sesamstraat: 10 voor...

Elmo. 

RTL 8

Jungle Club

Bamboo Bill is een avonturier en woont in een prachtig huisje midden in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Samen met Roger, een konijn, en nog heel veel andere dieren beleeft hij leuke avonturen. 

RTL 4

Koffietijd

Loretta bezoekt samen met kunstenaar Ans Markus het museum 'De Fundatie' in Zwolle. Daar bekijken zij een tentoonstelling van Nick & Simon naar aanleiding van hun nieuwe album 'Open'. 

RTL 4

Het Land Van

Deze week zoeken we de spanning op in een betoverend pretpark in Limburg. Ook zien, horen, voelen en proeven we het dagelijks leven rond de vroegere Zuiderzee en ontdekken we het prachtige Drentse landschap op de fiets! 

NET 5

The Doctors

In The Doctors snijdt een panel van de beste medische specialisten gezondheidsonderwerpen aan. Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord. De onderwerpen w ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Rechtstreeks verslag van de wegrit voor vrouwen. 

Nederland 1

Koefnoen

Koefnoen in de vertrouwde vorm. Types, imitaties, sketches en persiflages over de actualiteit. Met onder andere een serie terugkerende sketches over een aantal kantoormedewerkers in de wereld van de teambuildingsuitjes, geïnsp ... 

Nederland 2

Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. 

Nederland 2

NOS Studio Sport Eredivisie

Met samenvattingen van de die dag in de Eredivisie gespeelde duels. 

Nederland 2

Het Uur van de Wolf

Documentaire over de erotische poëzie van een van de grootste Zuid-Amerikaanse dichters van deze eeuw, de Braziliaan Carlos Drummond de Andrade (1902-1987). Het is een film waarin de liefde alles overheerst en waarin de raakvl ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 3

Junior Songfestival

In de tweede halve finale van het Junior Songfestival gaan Myrthe, Nohr, Eliyha en 4life de strijd met elkaar aan. Een professionele vakjury, bestaande uit Gerard Joling, Leona Phillipo & Yes-R, bepaalt samen met de kinderjury ... 

Nederland 1

Kassa

Met: Er wordt aandacht besteed aan de ziekenhuistarieven. Van het kabinet moeten patiënten zich gedragen als mondige consumenten en goed op de prijs letten. Brecht zoekt het uit. * In Utrecht moeten de bewoners van een flat me ... 

Nederland 2

Nederland Zingt

Koor- en samenzang vanuit de Oude Kerk in Maasland met een speciaal samengesteld projectkoor onder leiding van Martin Zonnenberg. Ook hoort u het muziekensemble Kithara, bestaande uit vier gitaristen. 

Nederland 1

Blauw Bloed

Een groot koninklijk feest in deze uitzending van Blauw Bloed! De afgelopen twee jaar is met verschillende festiviteiten gevierd dat het Koninkrijk der Nederlanden 200 jaar bestaat. Zaterdag worden de vieringen afgesloten met e ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 2

NOS 200 jaar Koninkrijk

De twee jaar durende viering van 200 jaar koninkrijk in Nederland wordt afgesloten met een feestelijk programma in Amsterdam. Live verslag van de muzikale vertelling op de Amstel met optredens van meer dan dertig Nederlandse ar ... 

Nederland 2

Dit is de Dag

Als de Syriërs Mohamed, Mahmed en Mohanad in hun bootje aankomen op het Griekse eiland Lesbos weten ze al waar ze uiteindelijk heen willen: Nederland. Verslaggever Hans van der Steeg ontmoet hen op het strand en blijft bij de ... 

Nederland 1

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Nederland 2

Fryslân DOK

Een reeks van documentaires gemaakt door Omrop Fryslân over actuele kwesties in Friesland. Elke week weer een nieuwe kijk op diverse zaken van grote diversiteit; van geschiedenis tot literatuur en van sport tot architectuur. 

Nederland 2

MAX Muziekspecials

Registratie van Earth Wind & Fire in Concert uit 1981. Maurice White, de oprichter en drijvende kracht achter Earth, Wind & Fire, laat tijdens dit optreden de energie, de muziek en de creativiteit van Earth, Wind & Fire in een ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 1

Schepper & Co

Eenzaam, maar niet alleen. Dat is iets wat heel goed kan in ons Nederland met 17 miljoen mensen. Onderzoek wijst uit: meer dan één miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam en iedereen kan op enig moment met eenzaamheid t ... 

Nederland 2

Bodar op zoek naar Benedictus

De heropbloei van de Benedictijnen staat in het middelpunt, te beginnen met de Franse abdij Solesmes sinds de negentiende eeuw lichtbaken van de heropleving van het Gregoriaans en van de Liturgische Beweging. Abdijen die in de ... 

Nederland 3

BZTshow

Amusementsprogramma waarin wensen van kinderen worden vervuld. presentatie: Jetske van den Elsen en Pepijn Gunneweg 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Nederland 2

EenVandaag

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's. De presentatie is in handen van Bas van Werven, Pieter Jan H ... 

Nederland 2

De Verandering (TV)

De kleine Etienne groeit op in een zeer muzikale familie en droomt ervan later een grote ster te worden. Hij loopt allerlei talentenshows plat en raakt langzamerhand steeds bekender. 

Nederland 3

NOS Jeugdjournaal - Avond

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

Nederland 1

NOS Sportjournaal

Met het belangrijkste sportnieuws van vandaag. 

Nederland 2

MO Doc

Op internet wemelt het tegenwoordig van preken over de islam in verschillende talen uit verschillende landen. De diversiteit aan onderwerpen is enorm. Jongeren gebruiken de moskee tegenwoordig veelal voor het gezamelijke gebeds ... 

Nederland 3

Freeks wilde wereld

Nederlands bekendste bioloog Freek Vonk reist de wereld over op zoek naar unieke diersoorten. In Indonesië, Suriname en Zuid-Afrika komt hij oog in oog te staan met bijzondere dieren als de lederschildpad, de sidderaal, de pan ... 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland 3

Checkpoint

Helikopterpiloot. Een van de stoerste beroepen die er zijn. En vaak zijn het mannen die aan de stuurknuppel zitten. Maar kunnen vrouwen dat niet net zo goed? Of misschien wel beter? Stel: je wilt een band beginnen, maar hebt ge ... 

Nederland 3

Zapplive

Het spel Zapplive onder spanning wordt gespeeld! Er is weer een nieuwe Zappmissie en Saskia laat tekeningen zien op het scherm. We sluiten af met een nieuwe swipe, dit keer met de vraag: Wie gaat het spel Rollergolf spelen tege ... 

Nederland 3

Kinderen voor Kinderen: Raar maa ...

We krijgen een kijkje achter de schermen van de voorbereiding op de jaarlijkse show met twaalf nieuwe liedjes. Ook is er aandacht voor het Kinderboekenthema: Raar maar waar! 

Nederland 3

Andere Tijden

Jean Desmet was van huis uit een eenvoudige kermisexploitant. Met een goed oog voor nieuwe ontwikkelingen besloot hij begin vorige eeuw films te gaan vertonen. Eerst in een enorme tent op de kermis, later in vaste bioscopen. To ... 

Nederland 3

Zapplive

Douwe Macaré en Woody Hoogendijk van het NK Skateboarden komen langs! Zij vertellen over dit evenement en laten hun eigen tricks zien. We sluiten af met de Zappchallenge! 

Nederland 2

MO Actueel

Het offerfeest is voor moslims een belangrijk feest. Tijdens dit feest staat de herdenking van de profeet Ibrahim centraal. Hij was bereid om hetgeen hij het meest lief had te offeren, om zijn onvoorwaardelijke liefde voor God ... 

Nederland 1

Sterren NL Top 20

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren.nl Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 20 met een clip uit het verleden. Presentatie: Mon ... 

Nederland 3

Freeks wilde wereld

Nederlands bekendste bioloog Freek Vonk reist de wereld over op zoek naar unieke diersoorten. In Indonesië, Suriname en Zuid-Afrika komt hij oog in oog te staan met bijzondere dieren als de lederschildpad, de sidderaal, de pan ... 

Nederland 3

Freeks wilde wereld

Nederlands bekendste bioloog Freek Vonk reist de wereld over op zoek naar unieke diersoorten. In Indonesië, Suriname en Zuid-Afrika komt hij oog in oog te staan met bijzondere dieren als de lederschildpad, de sidderaal, de pan ... 

Nederland 3

Het Zandkasteel

Peuterprogramma rond de avonturen van Toto, Sassa en Koning Koos in hun Zandkasteel. 

Nederland 3

Zapp Kids Top 20

Zapp Kids Top 20: het enige echte muziekprogramma voor kinderen. De top 20 is gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website. 

Nederland 3

Zapplive

Deze week zitten Jill, Sarah Nauta en Julia Nauta op de bank bij Klaas! Ook doventolk Sebastiaan komt langs om te vertellen over de Werelddovendag. Klaas speelt het spel ‘ik heb nog nooit’ met de gasten en heeft weer een ni ... 

Nederland 3

Zappsport

Presentator Ron Boszhard en HockeySTER Naomi van As presenteren het leukste kindersportprogramma van de Nederlandse Televisie. In Zappsport komen alle takken van sport voorbij. In het wekelijkse onderdeel 'The Battle' strijden ... 

Nederland 3

Zapplive

Jill vertelt over haar nieuwe boek: Tekenen met Jill! Sebastiaan de Vet komt langs om alles te vertellen over de maansverduistering die eraan zit te komen. Sarah en Julia zingen hun nieuwe single: Here Come The Girls en we swip ... 

Nederland 1

In de Ban van de Condor

Hollandser kan het bijna niet: weilanden, bruggetjes, meertjes en dijken. Waterland, de 'achtertuin' van onze hoofdstad is een heerlijke plek voor vogels om te verblijven én vormt het prachtige decor voor de vierde aflevering. 

Nederland 1

NOS Journaal 2000

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.