Leverage

Maffia brengt leden Leverage-team weer samen bij RTL 5 Hun taak was volbracht. Het Leverage-team bestond niet meer. Of toch wel? Een onwaarschijnlijk auto-ongeluk, waar Nate (Timothy Hutton) getuige van is, brengt de gang weer samen. Hoe ze met elkaar opnieuw de strijd aangaan tegen de schurken van deze wereld, is vanaf donderdag 3 juni te zien in het tweede seizoen van ‘Leverage’ bij RTL 5. Hun taak was volbracht. Het Leverage-team bestond niet meer. Of toch wel? Een onwaarschijnlijk auto-ongeluk, waar Nate (Timothy Hutton) getuige van is, brengt de gang weer samen. Hoe ze met elkaar opnieuw de strijd aangaan tegen de schurken van deze wereld, is vanaf donderdag 3 juni te zien in het tweede seizoen van ‘Leverage’ bij RTL 5. Het Leverage-team kwam in het eerste seizoen samen. Leider Nate Ford had kort daarvoor zijn zoontje verloren doordat de verzekeringsmaatschappij waar hij werkte, weigerde de behandeling van het jongetje te betalen. Terwijl hij op de rand van de afgrond stond, kwam hij bij toeval in contact met zijn latere maten: de menselijke spin en gewiekste dievegge Parker, computernerd Alec, meesteroplichter Sophie en vechtkunstexpert Eliot. Samen besloten ze het op te nemen tegen de bad guys die meestal met hun daden wegkomen. De samenwerking eindigde in de laatste aflevering van het vorige seizoen. Zes maanden na hun afscheid ziet Nate een auto op bizarre wijze verongelukken. Hij ontdekt dat de bestuurder, een bankdirecteur, wordt afgeperst door de maffia. Nog steeds allergisch voor onrecht, besluit Nate zijn partners weer bij elkaar te roepen om samen in te grijpen. De succesvolle actieserie ‘Leverage’ is in de Verenigde Staten alweer toe aan het derde seizoen. De regie is in handen van Dean Devlin, die onder meer bekend is van blockbusters als ‘Independence Day’ en ‘The Day After Tomorrow’. Oscar-winnaar Timothy Hutton speelt Nate Ford. Samen met Beth Riesgraf (Parker), Aldis Hodge (Alec), Christian Kane (Eliot) en Gina Bellman (Sophie) zet hij het Leverage-team neer.

In de nasleep van een fatale mijnexplosie gaan Nate en zijn mannen letterlijk ondergronds. Ze bannen zich moeizaam een weg door de mijnen van West Virginia om gevaarlijke zakelijke praktijken te stoppen. Hierbij stuiten ze op informatie die van invloed is op iedereen in de gemeenschap.

Bron: RTL5

Meer Afleveringen van Leverage

RTL 5

Leverage

Een voormalig sterhockeyspeler heeft zich ontpopt als een frauduleuze investeerder. Het team moet hem zover zien te krijgen dat hij zijn kennis van de deals van Damien Moreau prijsgeeft. Parker speelt een prominentere rol in de ... 

RTL 5

Leverage

Het team moet naar Londen om een antiekhandelaar te vangen die kinderen uitbuit door ze als smokkelaars te gebruiken. Sophie wordt achtervolgd door spoken uit haar verleden. 

RTL 5

Leverage

In de nasleep van een fatale mijnexplosie gaan Nate en zijn mannen letterlijk ondergronds. Ze bannen zich moeizaam een weg door de mijnen van West Virginia om gevaarlijke zakelijke praktijken te stoppen. Hierbij stuiten ze op i ... 

RTL 5

Leverage

Nate en zijn team onderzoeken een fatale explosie in een kolenmijn. Ze verwachten nalatigheid aan te kunnen tonen, maar stuiten op nog veel meer zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. 

RTL 5

Leverage

Nate en zijn mensen proberen een aantal eerlijke middenstanders te helpen die gemanipuleerd worden om misdaden te plegen. Dan krijgen ze onverwachts met een oude vijand te maken. 

RTL 5

Leverage

Nate en zijn team richten zich op een inhalige autohandelaar. Ze geven meer vaart aan de uitvoering van hun plan door te infiltreren in de wereld van supersnelle autodieven van topmerken. 

RTL 5

Leverage

Nate en zijn mensen richten hun pijlen op gewetenloze invorderingsbeambte die onschuldige belastingbetalers oplicht. Hun plan blijkt levensgevaarlijk te zijn als aan het licht komt dat de man een terrorist is en connecties heef ... 

RTL 5

Leverage

Eliot doet zich voor als een countryzanger om het team te helpen een corrupte baas van een opnamestudio uit te schakelen. De situatie wordt gecompliceerd als hij een echte ster wordt.