Met in deze uitzending: -Zon, zee en terreurdreiging. -Hoe teken je dader van toen? -Stamceldonor, en dan... -Jongens krijgen meer zakgeld.

Bron: RTLXL

Meer Afleveringen van Editie NL

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Dieven jagen op AED's. -Weg met de digibeet. -Gejatte fiets op de radar. -Bingen onder de kerstboom. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Wie durft nog naar de kerstmarkt? -Dagje uit naar Jos B. -Overmoedig na slipcursus. -Prijswinnaars gezocht. -Het weer: paar dagen koud. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Jos B. veroordeeld door DNA? -Verboden hanengevecht in NL. -Gamer in afkickkliniek. -Begin je eigen museum! 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Zuipjeugd Volendam aangepakt. -Witwassen in de PC. -Knuffel kwijt. Wat nu? -Kersttrend: hond in smoking. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Mijn kind pest. Wat nu? -Meisjes van 15. -De kant- en klaar kerstboom. -Tweede Kamermuziek. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Helm ten minste houdbaar tot... -Meer controle op morfinepomp. -Nederland kent Nederland niet. -Kerst: snikken is shoppen? 

RTL 4

Editie NL

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Pech? Achter de vangrail! -Drugs giftiger dan ooit. -Gameverslaafd op de basisschool. -Dure dennenappels voor Kerst.