Editie NL Gemist?

Nieuwsprogramma dat verder gaat waar de headlines stoppen. Opmerkelijke feitjes uit het nieuws, verrassende onderzoeksresultaten en achtergronden uit het dagelijkse nieuws worden uitgebreid onder de aandacht gebracht.

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Je geld of je naaktfoto. -De beste juf van de wereld? -Baby lacht als een aap. -Baas pakt uit met kerst. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Dieven jagen op AED's. -Weg met de digibeet. -Gejatte fiets op de radar. -Bingen onder de kerstboom. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Wie durft nog naar de kerstmarkt? -Dagje uit naar Jos B. -Overmoedig na slipcursus. -Prijswinnaars gezocht. -Het weer: paar dagen koud. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Jos B. veroordeeld door DNA? -Verboden hanengevecht in NL. -Gamer in afkickkliniek. -Begin je eigen museum! 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Zuipjeugd Volendam aangepakt. -Witwassen in de PC. -Knuffel kwijt. Wat nu? -Kersttrend: hond in smoking. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Mijn kind pest. Wat nu? -Meisjes van 15. -De kant- en klaar kerstboom. -Tweede Kamermuziek. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Helm ten minste houdbaar tot... -Meer controle op morfinepomp. -Nederland kent Nederland niet. -Kerst: snikken is shoppen? 

RTL 4

Editie NL

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Pech? Achter de vangrail! -Drugs giftiger dan ooit. -Gameverslaafd op de basisschool. -Dure dennenappels voor Kerst. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Schadeclaim na harde tackle. -De wapens van de onderwereld. -Liefdesverdriet gezocht. -\\ 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Paniek in de pakjesfabriek. -Geen geld voor m'n operatie. -Met je hond slaap je lekkerder. -Waar zijn de vrouwen in de Top 2000? 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Peppersprayen en zakkenrollen. -Kankerpatiënt dubbel gestraft. -Laat je niet likken door je hond. -Lieve Sint, mag ik slijm? 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Netflix & kill. -Gebukt onder rugpijn. -Piloot verhelpt vliegangst. -Wijn zonder venijn? 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Brabanders klikken niet. -Gamer hoeft niet naar school. -Jongere is koopziek. -Crèmepje uit Korea. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Zitje veilig? -Sashimi zonder vis. -Pubergebit vol gaatjes. -Pindakaas is hartig. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Drone zoekt dode. -Stagediven naar de intensive care. -Gezocht: Nerd des Vaderlands (m/v). -Kerst mist Nederlandse hit. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Ton tipgeld genoeg? -Hele week Black Friday. -Hoofd leeg door hoofdband. -Mag ik oma hier uitstrooien? 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Diamantrovers nu wel veroordeeld? -Angst voor commentaar op foto. -Telefoon voorspelt MS. -Reggae voor relaxte hond. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Witwassen en knippen a.u.b. -Puber kiest eigen prik. -Schieten in geschiedenisles. -Sinterklaasje kom maar binnen met je... 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Pegida Piet infiltreert intocht. -Getuigen gezocht met gruwelfoto. -Afgelikte speen voor gezonde baby. -Blikvoer oneindig houdbaar? 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Wie ligt er in anoniem graf? -Pillencrisis nadert hoogtepunt. -Huidoverschot na afvalrace. -Eerste hulp bij huwelijksaanzoek. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Stresstest voor dreumes. -Zwart, roetveeg of regenboog? -Pas op voor 'PlayStation-pedo'. -Oefening baart minder keizersnedes. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Kind kan de was doen. -Outlet: zegen of vloek? -Zo vers is je vingerafdruk. -Warming-up voor wintersport. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Koolmonoxide is sluipmoordenaar. -Ongeboren kind onder het mes. -Mega-milkshake maakt misselijk. -Kerstfilm piekt altijd. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Willeke Dost niet gevonden. -Geen tijdstraf maar taakstraf. -Borstvoeding tot de basisschool. -YouTube voor blinden. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Oud & nieuw verknald? -Gamer trekt volle zalen. -Michelinsterretje gezocht. -Themapark voor Bassie en Adriaan. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Bellen in zelfrijdende auto verboden? -Slavink wéér in de aanbieding. -Gesnapt door je loopje. -Wat heb je aan Frans? 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -AZC´s willen af van 'veiligelanders'. -Brand? Neem de lift! -De kunstalvleesklier. -Valsspelen hoort er gewoon bij. -Het weer: zacht en zonnig. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Lustmoordenaar op verlof. -Brokken met brommobiel. -Laat oesters liggen! -Op date in je blote reet. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Leek zoekt lijk. -Halstattoo nekt carrière. -Pizza-hernia voor bezorger. -Donald Duck op je boekenlijst. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Kankerhomo = geen homohaat. -Pas op met tripthee. -Vijf en een eigen bedrijf. -Het dodespreeuwenmysterie. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Geldbonus bij griepprik. -Autodief gaat door het dak. -Schijt aan vezels. -Met je hond het graf in. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Meningokokken trekt volle zalen. -Evacueren kan je leren. -Pleegouder haakt af. -Dit is de gemiddelde NL'er. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Nederland staat vast. -Monteur herkent mishandeling. -Ken je woordenschat. -Hond met stralende witte bek. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -We pinnen te pas en te onpas. -Parachutist op de stoep. -School smeert de bammetjes. -Hiphop vol Español. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Ziekenhuis gevaarlijk ver weg. -Politie kraakt gijzelsoftware. -Wat is de zin van het leven? -Buitenlanders doen het Dutch. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Stop met weeshuisstage. -Sorry moffenmeiden. -Zowiezo zowizo zoiezo. -Stream & scream. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Hoe veilig is de roltrap? -Gespar om eik. -De afkickvlogger. -Bootcamp voor YouTubers. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Een wereld zonder plastic. -Doodziek tijdens zwangerschap. -Tattoo nog steeds taboe? -Nog steeds niet uitgesmurft. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Stop de stalker. -\\