Met in deze uitzending: -Kind kan de was doen. -Outlet: zegen of vloek? -Zo vers is je vingerafdruk. -Warming-up voor wintersport.

Bron: RTLXL

Meer Afleveringen van Editie NL

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Pas op corona-babbeltruc! -Griep of corona? -Plasprobleem van alle leeftijden. -Kappen met koppen. -Het weer: regen of sneeuw? 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Coronavirus verpest vakantie. -Rampenplan voor songfestival. -Manege opgezadeld met diefstal. -Snotneus krijgt een douche. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Corona-angst besmettelijk? -Hamsteren voor corona. -Op één oor op kantoor. -Stem kapot na carnaval. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Pakketje bezorgt beroerte. -Minder babi pangang door corona. -Waar kolf ik op kantoor? -Bier kopen met nepgeld. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Niet tevreden? Hou maar! -Celstraf voor liegen onder ede? -Langer onderweg naar werk. -Millennial kijkt naar de sterren. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Bombriefdreiger op de hielen. -Malariapil tegen coronavirus. -Dierenbeul in asiel. -Insectenvet op je boterham. -Het weer: winderig. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Mag ik in je kluisje kijken? -VVD doet hip op insta. -Trajectpaal gaat regionaal. -Alles voor het perfecte plaatje. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -E10 sloopt scooters. -Wat zing jij nou? -Roken zonder ruzie. -Taboe op gezichtstattoo.