Met in deze uitzending: -Kind kan de was doen. -Outlet: zegen of vloek? -Zo vers is je vingerafdruk. -Warming-up voor wintersport.

Bron: RTLXL

Meer Afleveringen van Editie NL

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Wie durft nog advocaat te zijn? -Jonkies knappen het vuile werk op. ?Hoera, het is een 'het'! -Paarse spruitjes lusten ze wel. -Het weer: rustig. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Veel mis met de kermis? -De noodvoorraad van Nederland. -Mooie cijfers voor Wopke. -De traditionele Troonredequiz. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -EU: kip ik heb je! -Hypotheekvluchteling naar BelgiĆ«. -Is UFO weerballon? -Skaten niet meer van de straat. -Het weer: hoedjes vast. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Gouden Eeuw geschrapt. -Mus of merel? -Meer pech op de 13e. -Bang voor kleine gaatjes. -Het weer: naar het strand? 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Tunnel naar Ameland. -Oude bok is het bokje. -Pesten is erfelijk. -Iedereen dezelfde selfie. -Het weer: welkom Gabrielle. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Bron eeuwige jeugd ontdekt? -Vechtpartijtje bijna fataal. -Geboren op 9/11. -Eekhoorn lacht naar 't vogeltje. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Tieners met mes op zak. -Politici volgen Dotan. -Kopje koffie met fijnstof. -Klaar met knellend condoom. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Rode kaart voor groen huis. -De baas snapt er niks van. -Doorgaan voor een dochter. -Repareren kun je leren.