Met vandaag in de uitzending: -Invriezen die hap! -Balen van achteraf betalen? -BN'er lokt stemmer. -\\

Bron: RTLXL

Meer Afleveringen van Editie NL

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Stalker-app gluurt stiekem mee. -Hondsdol terug van vakantie. -Dropping in het bos is 'crazy'. -Jij zwanger? Ik ook! 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Dorp opofferen bij hoogwater. -Bosbrand overvalt toerist. -Hoe vies is festival? -Aan de kant voor mijn zwaailicht. -Het weer: kans op noodweer. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Wandelaars worden wildpoepers. -Het krioelt van de vliegende mieren. -Vliegticket voor een euro. -Lieveheersbeestje = onuitspreekbaar. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Twee glaasjes kan toch wel? -Offline op vakantie = paniek! -Vivalwie?! -Blije bij door biobushok. -Het weer: hittegolf? 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Wanhopige huurders opgelicht. -Ken jij de buitenlandse boetes? -Nederland naar de maan. -Bietensap brandstof voor Vierdaagse. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Taal, rekenen en voedselles. -Doodop de weg op. -Wie ziet de meteoriet? -Hollywood springt in het diepe. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Drugssmokkel met duikboot. -Medisch dossier premier privĂ©. -Vierdaagse: 4 dagen jeuk? -Spider-Man in Broek op Langedijk. 

RTL 4

Editie NL

Met in deze uitzending: -Bacteriofaag redt levens. -Zo herken je dierenmishandeling? -Hoe menselijk is menselijk schild? -Nederland lift-land. -Het weer: plaatselijk kletsnat.